• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmaya karar verdik, bir bakar mısınız?

Kıyafetime bile karışan bir eşim vardı. pantolonların üzerine uzun tunik giymezsem genelde tartışıyorduk.. ve bana eğer sen çalışmaya başlarsan senle kavgalarımız daha da artacak diyen bir insan.. buna rağmen böyle mi düşünüyorsunuz.. bana bugün orda havalar nasıl diyerek üzerimde kısa mont mu yoksa ince tunik mi var onu merak eden insan bu. sadece şiddet,ihanet,küfür mü ayrılık sebebi.. benim kıyafetime bu kadar müdahale edecekti beni gözü kapalı mı gördü aldı.. umarım pişman olmam umarım .. güzel bir gelecek ve pişman olmamak en büyük duam
Bunu söylediniz mi daha önce ?
Ben gözden kaçırmış da olabilirim bunları baş da görseydim devam edin hiç demezdim , kusura bakmayın da kısıtlaması varsa hiç oralı olmayın , dengesi yok bi kere habire kontrol nedir yahu ?

Bunu söylediniz mi daha önce ?
Ben gözden kaçırmış da olabilirim bunları baş da görseydim devam edin hiç demezdim , kusura bakmayın da kısıtlaması varsa hiç oralı olmayın , dengesi yok bi kere habire kontrol nedir yahu ?

Diğer konumda üzerime geldikleri için bunu yazmıştım bir bölümde yorumlar arasında alıntı yapmıştım ondan görmemiş olabilirsiniz. direkt daha iş yok ortada çalışma yok olmayan sey için bile tartışacağımızı söylüyor şimdiden..ona göre benim giyinme tarzım afedersiniz namussuzluk. ya jean bir kot ve belde tşört,gömlek,kazak neyse namussuz giyim tarzı mı?
ve ben sevgili iken nişanlı iken böyle giyindim hep...

17 temmuzda dilekçe verebiliyorum o zaman. ne eşya ne tazminat hiçbir talebim olmayacak. zaten ortak bir şeyimiz olmadı evlilik sonrası. altınlarda da kendi tarafıdan takılanlar borca gitti. umrım pürüz çıkmaz.
Onun istekleri olabilir. Mahkemede son dakikada şaka gibi oluyor bu tür talepler. Avukatlarınız ile birlikte anlaşma maddelerini hazırlayıp imzalamanızı öneririm.

teşekkür ederim. mesela bana yol gösterir misiniz gerçekten ihtiyacım var. bu işin sonu olmaz demişsiniz ya, mesela neye dayanarak hangi konuda neye göre bunu söylediniz?
Önceki konularınıza istinaden soyledim. Yol gostermek fikir vermek isterimtabiki ama siz ne istediğinize karar verin istiyorum öncelikle

Muhakkak ki esinizinde hatalı noktaları vardır ama sizde bu 1 sene icin evliliginiz adına ne kadar mucadele ettiniz onu kazanmaya çalıştınız mı mesela. Herseyi o seviyor zaten diye ondan mi beklediniz. Ya da özgürlüğünüze mi kavusmak istiyorsunuz sadece. Olabilir hepimiz insaniz evlilik sorumluluk ağır gelmiş olabilir ya da düşlediginiz gibi degildir hersey insanlar icin. Sadece ben elimden geleni sonuna kadar yaptım diyebiliyor musunuz iciniz rahat eder mi sonrasında

Muhakkak ki esinizinde hatalı noktaları vardır ama sizde bu 1 sene icin evliliginiz adına ne kadar mucadele ettiniz onu kazanmaya çalıştınız mı mesela. Herseyi o seviyor zaten diye ondan mi beklediniz. Ya da özgürlüğünüze mi kavusmak istiyorsunuz sadece. Olabilir hepimiz insaniz evlilik sorumluluk ağır gelmiş olabilir ya da düşlediginiz gibi degildir hersey insanlar icin. Sadece ben elimden geleni sonuna kadar yaptım diyebiliyor musunuz iciniz rahat eder mi sonrasında

vicdanım çok rahat değil.o ayrı bir konu. aynen düşündüğüm gibi değildi, mutlu günüm çok az. problemler genelde hep benim tarafımdan çıktı ama durup dururken çıkarmadım tabiki,karşıda tetikleyen bir şeyler oldu.Aramızdaki çözemediğimiz iletişim eksikliği ve aramıza giren soğukluklar da son aşama olarak bu noktaya getirdi beni. ama konuyu ilk açtığım andaki karamsarlık yok çok şükür,içime bir ferahlık rahatlık geldi. hep hayırlısı için dua ettim bu evliliğin devamı için ve demek ki hayırlısı bu diyorum.

Ortada aşılması güç şeyler göremedim ben. Evliligin ilk yılları gercekten güç sorunlar olaylar hersey oluyor. Ama bazı şeyler vardır ki aşılmaz şiddet (psikolojik fiziksel) yalan iftira ihanet ya da kucumseme hor görme bir sürü şey var. Sizde ne var onu çözemedim. Mutsuz oldugunuz aşikar ama nicin mutsuzsunuz. Nu mutsuzlugu eşiniz tek başına mi yarattı yoksa siz de mi katkıda bulundunuz. Sizi yargilamak filan değil amacim. Kendinizi daha iyi anlayin ve yanlış bir karar vermeyin diye icsel yolculuk yapmaniz icin bunlari soruyorum

Peki sizi bu derece uzen nedir.

Eşimden yıllardır hiç duymadığım sözleri duyuşum, benimle lan lun diye konuşması. benim telefon konuşmasında duygulanıp ağlamaya başlayıp onun karsıdan gayet soğuk,ve umursamaz konuşmaları.. senin peşinden koşamam,seninle uğraşacak değilim,beni rahatsız etme vs gibi söylemleri , beni iki cihanda da görmek istemeyişi... ben bunları duyup işittikten sonra adım zaten atmazdım..

Eşimden yıllardır hiç duymadığım sözleri duyuşum, benimle lan lun diye konuşması. benim telefon konuşmasında duygulanıp ağlamaya başlayıp onun karsıdan gayet soğuk,ve umursamaz konuşmaları.. senin peşinden koşamam,seninle uğraşacak değilim,beni rahatsız etme vs gibi söylemleri , beni iki cihanda da görmek istemeyişi... ben bunları duyup işittikten sonra adım zaten atmazdım..
Insan kendini kaybedip bazen olur olmaz laflar ediyor. Sizde de olmuştur belki. Bunlar sadece o anlık gafletler. Gercekten seviyor olsaniz adim atar kurtarmak için mucadele verirsiniz. Ikinizde cok hoyratsiniz. Siz davranışlarinizla sizi seven adamı kaybetmissiniz. O da onu sevecek kadını

Insan kendini kaybedip bazen olur olmaz laflar ediyor. Sizde de olmuştur belki. Bunlar sadece o anlık gafletler. Gercekten seviyor olsaniz adim atar kurtarmak için mucadele verirsiniz. Ikinizde cok hoyratsiniz. Siz davranışlarinizla sizi seven adamı kaybetmissiniz. O da onu sevecek kadını
evet yazık olacak belki de. ama eşimin bana gösterdiği dışarıya göstermediği bir yüzü vardı. mesela beni aileme bıraktığı gün bir konuda tartıştık ve beni korkutmak için arabayı o kadar kontrolsüz sert kullandı ki,amacın ne dedim. ve olydan 15 dk sonra aileme gittiğimizde konuyu onlara gayet efendi hafif tebessümle gülerek sordu.. bu olay da çok soğuttu.

evet yazık olacak belki de. ama eşimin bana gösterdiği dışarıya göstermediği bir yüzü vardı. mesela beni aileme bıraktığı gün bir konuda tartıştık ve beni korkutmak için arabayı o kadar kontrolsüz sert kullandı ki,amacın ne dedim. ve olydan 15 dk sonra aileme gittiğimizde konuyu onlara gayet efendi hafif tebessümle gülerek sordu.. bu olay da çok soğuttu.
Aileler nasıl peki. Sizi döndürme çabaları var mi

Ya bu olay neden soğutuyor sizi çok büyütüyorsunuz siz adamın yerine kendinizi koydunuz mu hiç birini sev sev emek ver karşılık göreme bu zor bir şey yorucu. Kavga sırasında benim gerizekalı dediğim bile oluyor o insan gerizzekalı mı peki hayır değil öfkeyle söylenen sözler işte. Bence siz çok daha fazla üzüleceksiniz gururunuzla birlikte oturup üzüleceksiniz

benim ailem kararım ne olursa arkamda. böyle istediğim için birleştirme gibi bir talepleri yok. o da ailesine eminim ki siz karışmayın aramayın sakın tamam bitti demiştir. onlardan da olmayacak yani
Uyuyamamışsınız da neden bu kadar işkence eziyet ediyorsunuz birbirinize valla bana dert oldu üzüldüm

benim ailem kararım ne olursa arkamda. böyle istediğim için birleştirme gibi bir talepleri yok. o da ailesine eminim ki siz karışmayın aramayın sakın tamam bitti demiştir. onlardan da olmayacak yani
Aileniz tabiki arkanizda bu cok guzel ama birlestirici olsalar daha iyi olurdu diye düşünüyorum ki ortada elle tutulur bir şey yok

Ya bu olay neden soğutuyor sizi çok büyütüyorsunuz siz adamın yerine kendinizi koydunuz mu hiç birini sev sev emek ver karşılık göreme bu zor bir şey yorucu. Kavga sırasında benim gerizekalı dediğim bile oluyor o insan gerizzekalı mı peki hayır değil öfkeyle söylenen sözler işte. Bence siz çok daha fazla üzüleceksiniz gururunuzla birlikte oturup üzüleceksiniz

şunu anlatayım o zaman. babam yurt dışında ve kardeşim kazandığı üninin hazırlığını okumak amaçlı bulunduğumuz ilde farklı bir ilçeye annemle birlikte eşyalı ev tutup yerleştiler. ve annemleri o eve eşyalarını eşim taşımıştı, yine eşim getirecekti kendi evlerine ama okulu çıktı . ve babamın yeğeni X abi götürecek dedim .( kendisini eşime ilk anlatırken efendi düzgün birisi felan diye anlatmıştım) bana; sen onun sürdüğü arabaya mı bineceksin,onun verdiği eşyayı mı taşıyacaksın diye saçma sapan yorumlar yaptı.sustum. arabada giderken oluyor bunlar. sonra para çıkardı al şunu yanına diye istemez dedim al dedi hayır dedim. bana dediği laf X abi verse alırsın demiiiiii dedi aynen böyle .. bu ne demek peki? bu nasıl düşük bir laff. bu da mı takılmamam gereken bir neden ???

şunu anlatayım o zaman. babam yurt dışında ve kardeşim kazandığı üninin hazırlığını okumak amaçlı bulunduğumuz ilde farklı bir ilçeye annemle birlikte eşyalı ev tutup yerleştiler. ve annemleri o eve eşyalarını eşim taşımıştı, yine eşim getirecekti kendi evlerine ama okulu çıktı . ve babamın yeğeni X abi götürecek dedim .( kendisini eşime ilk anlatırken efendi düzgün birisi felan diye anlatmıştım) bana; sen onun sürdüğü arabaya mı bineceksin,onun verdiği eşyayı mı taşıyacaksın diye saçma sapan yorumlar yaptı.sustum. arabada giderken oluyor bunlar. sonra para çıkardı al şunu yanına diye istemez dedim al dedi hayır dedim. bana dediği laf X abi verse alırsın demiiiiii dedi aynen böyle .. bu ne demek peki? bu nasıl düşük bir laff. bu da mı takılmamam gereken bir neden ???
Bunlar evet takılmaniz gereken sebepler ama sizinki normal bir evlilik degilki. Adam sevilmediginden cok emin ki zaten demissiniz. Bunun psikolijisi de cok ağır. Sacma sapan davranışları da cok acayip gelmemeli cunku sizde cok normal bir es gibi davranmamissiniz. Bu adam bu kadar garipse muhakkak nişanda vb belli etmistir. Nicin sevmediginiz bir adamla evlendiniz

Back
X