• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmaya karar verdik, bir bakar mısınız?

Karışabilir ne var ki bunda. Sebeplerin çok basit canım çok basit umarım daha kötü olmaz hayatın. Adım adım kötü bir geleceğe ilerliyor hatta koşuyorsun bence. Biz seni hiç tanımıyoruz eşini de üstelik senin anlatımından bile adamın üzüldüğünü yorulduğunu anladık.neyse hakkında hayırlısı olsum

Karamsarlıktan başka bir işe yaramıyor yorumlarınız.. Neden ya sizin için boşanma sebebi sadece ihanet,küfür,şiddet midir?
Geçimsizlik boşanma sebebi değil midir..Benim her hareketim eleştiriliyor. Bana karşı tahammülsüz bir insan var karşımda, benimle normal ses tonuyla tartışamayan. fiziksel değil ama psikolojik siddetin olduğu bir evlilik içindeyim.. bunlar sebep değil mi.

Sizin daha önceki konularınızı da biliyorum.. Siz eşinizi hiç sevmedeb evlemişsiniz.. Adam sizi çok sevmiş..onca zaman sizin onu sevmenizi beklemiş... Siz de ben de tam eşimi sevmeye başlamıştım gibi saçma bir cümleyle suç bastırır gibisiniz... Boşanmak en doğru karar.. Oyalamayın adamı.. Gitsin onu çok seven biriyle evlensin.. Mutlu olsun.. Siz de birine eşinizin sizi sevdiği gibi tututlun.. O da sizi sevmeye çabalamak için sizden yardım istesin.. Belki o zaman daha iyi anlarsınız eşinizin size neden böyle davrandığını.. Evlilik çocuk oyuncağı değil.. Seni seviyorum.. Hmm madem hadi evlenelim belki severim.. Yok olmadı sevemedim tatlım ben seni ya kusura bakmıcaksın artık.. Hadi byee..! Bu nedir ya..

Çoğu benden kaynaklı,ama öyle davranmamı tetikleyen çok davranış vardı.. ve kendisi yukarıda yazdığım sözleri sarfetti.
Size boşanalım dediğinizde sert çıkması aslında ne kadar yaralandığını gösteriyor. Haklı sebepleriniz varsa boşanın, ama düzeltilebilecek bir durum varsa evliliğinizi kurtarmaya çalışmalısınız. Bir yıl çok az, eşlerin birbirini anlaması tanıması için.

Tazis, yardımcı olabilirim dedin. önce kararını öğrenmem lazım dedin,tarafsız olduğunu düşünmüştüm. kararını vermiş birine bu yaptığınız yorumlar karamsarlıktan başka bir şey kazandırmıyor..
Yardımci olmak tabiki isterim. Sadece kendinizi görebilmeniz lazım. Şu sebepler dolayısıyla bu hatalarımdan ötürü bu ilişki bitiyor. Caba sarfetmiyorum pisman olursam da olurum diyebiliyor olmanuz lazım. Tarafiz bir sekilde ortada elle tutulur bir şey yok diyorum. Mutsuzsunuzdur hic sebebe gerek yok. Madem netsiniz buraya konu acma amacınız nedir. Bir sürü yorum yapılmış siz hatali arıyorsunuz esim bunu demisti sunu yapmıştı. Sizse ustunuze düşen neyi yapmışsınız durup bunuda düşünmek lazım. Karariniz net ise kurtuluyorsunuz o halde mutsuzluktan sevinin. Hersey gelir geçer. Burada konu açıp kendinizi rahatlatmak istiyorsanız herkesin yorumunu da kabullenmiş olmalısınız. Esinizi istemiyorsunuz. Sirf size dedikleri yuzunden uzgunsunuz yuvaniz yıkılıyor diye değil bana enterasan gelen o. Sadece kendinizi rahatlatmak pesindesiniz tek bir mucadele tek bir caba gostermeyi reddederek. Iciniz rahatlayacaksa gelir geçer bir daha bu hataları yapmayın

Egosu tavan resmen.ilk basta gercekten sevdiginize inandim ama bnce siz o adami sevmiyorsunuz sizin bu tavirlarinizi kimse cekemez sevgiliyken nisanliyken canim cicim ama evlenince erkek birz degisiyor siz o pesinizde kossun dursun istiyorsunuz adam da bi yere kadar demis bnce kesinlikle ayrilin acimasizca olacak ama sizinle yasamak cok zor

Adama sevmediğinizi söylerseniz tabiki korkuları olur kıyfetinize çalışmanıza karışır kaybetme korkusundandır olamazmı? Bence sizin yaptığınız psikolojik şiddet kaç kişi yorum yapıyor hepsiniz bezdirmişsiniz:) adam ne yapsın sizin böyle davranışlarınıza karşınızdaki taş olsa çatlar herkez problem yaşıyor ama önce çözmeye çalışıyor inanki bu sebeplerden yuvalar bozulsaydı hiç evlilik kalmazdı ortada arkadaşlara katılıyorum bi yardım almanız şart bu evliliğide bitirinki adam nefes alsın mutlu olsun

Evliliğin ilk aylarında böyle anlaşmazlıklar olabilir sekteye uğrayabilir hemen pes etmişsiniz doğrusu bnce oturup yeniden konusun tabii eşinizi seviyorsanız saygı duyuyorsanız.

Sizin daha önceki konularınızı da biliyorum.. Siz eşinizi hiç sevmedeb evlemişsiniz.. Adam sizi çok sevmiş..onca zaman sizin onu sevmenizi beklemiş... Siz de ben de tam eşimi sevmeye başlamıştım gibi saçma bir cümleyle suç bastırır gibisiniz... Boşanmak en doğru karar.. Oyalamayın adamı.. Gitsin onu çok seven biriyle evlensin.. Mutlu olsun.. Siz de birine eşinizin sizi sevdiği gibi tututlun.. O da sizi sevmeye çabalamak için sizden yardım istesin.. Belki o zaman daha iyi anlarsınız eşinizin size neden böyle davrandığını.. Evlilik çocuk oyuncağı değil.. Seni seviyorum.. Hmm madem hadi evlenelim belki severim.. Yok olmadı sevemedim tatlım ben seni ya kusura bakmıcaksın artık.. Hadi byee..! Bu nedir ya..

Gerçekten anlam veremiyorum bazı yorumlara ya. Karşımda onu sevmediğimi bilerek benimle evlenen ve bunu sorun yapmayan bir insan vardı,geçen hafta bile senin beni sevmeni beklemiyorum dedi.. keşke bekleseydi,sevilmek benim de hakkım deseydi de işler bu aşamaya gelmeseydi.. Bedduanıza da gelecek olursak,Allah insana akıl vermiş,iyiyle kötüyü ayırmak için de irade. Ben ona şirin yüzümü gösterip te sonradan dirsek çevirmedim. Eğer ilerde birgün ona yaşattıklarımı yasayacak olursam da karşımdaki insan da ben seni sevmiyorum,bana bağlanma diyecek kadar dürüst olsun.. O kadar !!!

siz şimdi davayı açın çekişmeli olarak
zaten ancak eylüle gün verirler o zaman da 1 yil dolmuş olur
eşiniz de davada tamam boşanalim derse sahitleriniz de desteklerse hemen bisanirsiniz

eşime göre hep ben suçluyum,kendinde bir şey bırakmıyor.
Yardımci olmak tabiki isterim. Sadece kendinizi görebilmeniz lazım. Şu sebepler dolayısıyla bu hatalarımdan ötürü bu ilişki bitiyor. Caba sarfetmiyorum pisman olursam da olurum diyebiliyor olmanuz lazım. Tarafiz bir sekilde ortada elle tutulur bir şey yok diyorum. Mutsuzsunuzdur hic sebebe gerek yok. Madem netsiniz buraya konu acma amacınız nedir. Bir sürü yorum yapılmış siz hatali arıyorsunuz esim bunu demisti sunu yapmıştı. Sizse ustunuze düşen neyi yapmışsınız durup bunuda düşünmek lazım. Karariniz net ise kurtuluyorsunuz o halde mutsuzluktan sevinin. Hersey gelir geçer. Burada konu açıp kendinizi rahatlatmak istiyorsanız herkesin yorumunu da kabullenmiş olmalısınız. Esinizi istemiyorsunuz. Sirf size dedikleri yuzunden uzgunsunuz yuvaniz yıkılıyor diye değil bana enterasan gelen o. Sadece kendinizi rahatlatmak pesindesiniz tek bir mucadele tek bir caba gostermeyi reddederek. Iciniz rahatlayacaksa gelir geçer bir daha bu hataları yapmayın

İlk cümleler zaten konuyu açtığımdan beri haykırdığım, ama iinsanları bezdirdiğim düşünülen mesajlar.. Ben hatamı kbul ediyorum,hatalar tek kişilik olamaz.Bir kavgada tek kişi suçlu olamaz. Sonuç ne olursa olsun pişman dahi olsam (ki şimdiden onun sevdiği kadar sevilir miyim diyorum) bu gerçekle şimdiden yüzleşiyorum. Sonra da inşallah olmam diyorum.Mutsuzsanız hiç sebebe gerek yok demişsiniz,sabahtan beri bunu yazıyorum.. mutlu uyandığım günleri unuttum. Böyle böyle sonunu görmediğim evliliğin içinde debelenip gidemezdim.

siz şimdi davayı açın çekişmeli olarak
zaten ancak eylüle gün verirler o zaman da 1 yil dolmuş olur
eşiniz de davada tamam boşanalim derse sahitleriniz de desteklerse hemen bisanirsiniz
Eşime göre hep ben suçluyum kendinde bir şey bırakmıyor. çekişmeliyi hiç düşünmemiştim,iki taraf ta istediği için.
Teşekkür ederim

Eşime göre hep ben suçluyum kendinde bir şey bırakmıyor. çekişmeliyi hiç düşünmemiştim,iki taraf ta istediği için.
Teşekkür ederim

her iki şekilde de açsanız zaten eylüle kalacak
20 temmuz adli tatil başlıyor
şimdiden acılacaksa çekişmeli açılabilir sonra duruşmada anlaşırsanız zaten hemen biter

Size boşanalım dediğinizde sert çıkması aslında ne kadar yaralandığını gösteriyor. Haklı sebepleriniz varsa boşanın, ama düzeltilebilecek bir durum varsa evliliğinizi kurtarmaya çalışmalısınız. Bir yıl çok az, eşlerin birbirini anlaması tanıması için.

1 defa daha böyle ayrılma durumuna geldim, o zaman gerçekten haksızdım ve hemen girişimde bulundum barıştık felan.
Ama her tartışmada neredeyse böyle yapacaını bilsem gelmezdim, ben o gün bitirmiştim zaten vs. yorumlarda bulundu.
Bu defa ise tamamen haksız olduuğumu düşünmüyorum, he bazılarına göre haksızım eşim içmiyor,kumar oynamıyor,dövmüyor ya ayrılmamalıyım. Ama huzur yok, tartışmalarda kendini sağa sola vuran kafasını dıvarlara vuran adam var. böyle birisi ilerde çoluk çocuk olsa bana da şiddete başlar..

her iki şekilde de açsanız zaten eylüle kalacak
20 temmuz adli tatil başlıyor
şimdiden acılacaksa çekişmeli açılabilir sonra duruşmada anlaşırsanız zaten hemen biter

Anladım teşekür ederim. 17 temmuzda dilekçe vermeyi düşünüyordum. herhangi bir talep vs hiçbir şeyim olmayacak, umarım pürüz çıkmaz.

Sevmeden bir evlilik yapmışsınız .Eşiniz sizi sevmiş, zamanla sizin de onu seveceğinizi düşünmüş ama o da yıpranmış anladığım kadarıyla. Bence siz hala ne yaparsanız yapın sizi çok seven o adamı arıyorsunuz. Ama onun tahammülü kalmamış. Eğer gerçekten bir sevgi hissetmeye başladıysanız bu seferde siz mücadele edin evliliğiniz için. Suçun fazlası sizde gibi sanki. Yapamam diyorsanız da boşanmaktan başka çareniz yok. Umarım pişman olmazsınız.

Sevmeden bir evlilik yapmışsınız .Eşiniz sizi sevmiş, zamanla sizin de onu seveceğinizi düşünmüş ama o da yıpranmış anladığım kadarıyla. Bence siz hala ne yaparsanız yapın sizi çok seven o adamı arıyorsunuz. Ama onun tahammülü kalmamış. Eğer gerçekten bir sevgi hissetmeye başladıysanız bu seferde siz mücadele edin evliliğiniz için. Suçun fazlası sizde gibi sanki. Yapamam diyorsanız da boşanmaktan başka çareniz yok. Umarım pişman olmazsınız.

Suçun fazlası bende evet.Bunu kabul ediyorum zaten. Ama onca kötü söyleme,söze rağmen ona adım atacak değilim. Umarım hakkımda hayırlısı olur.

Suçun fazlası bende evet.Bunu kabul ediyorum zaten. Ama onca kötü söyleme,söze rağmen ona adım atacak değilim. Umarım hakkımda hayırlısı olur.
Bence adım atma zaten sevgin yeni başlıyormuş.. ayrıl sende yoluna bak adam da yoluna baksın. Böyle hayat geçmez adam pişmandır evlendiğine sende pişmansın zaten uzatmaları oynamanın mantığı yok..
bunca zaman sana her konuda sabır göstermiş. Kıyafetime karışıyor demişsin vs karışır karışmayan erkekmi var Allah aşkına. Hele ki bide sen adama seni sevmiyorum demişsin daha beter korkar.
Başkasını çok sever mi demişsin, sever de sevilir de
Ne sen onunla dünyaya geldin nede o seninle..
Yolun açık olsun

neyse işte gençler okusun bunları da ders alsın. evlenmek çıkmak demek değil. iyi düşünsün herkes öyle evlensin.

Back
X