- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
neyse işte gençler okusun bunları da ders alsın. evlenmek çıkmak demek değil. iyi düşünsün herkes öyle evlensin.
Ben mi haksızım sizce de

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neyse işte gençler okusun bunları da ders alsın. evlenmek çıkmak demek değil. iyi düşünsün herkes öyle evlensin.
Gerçekten anlam veremiyorum bazı yorumlara ya. Karşımda onu sevmediğimi bilerek benimle evlenen ve bunu sorun yapmayan bir insan vardı,geçen hafta bile senin beni sevmeni beklemiyorum dedi.. keşke bekleseydi,sevilmek benim de hakkım deseydi de işler bu aşamaya gelmeseydi.. Bedduanıza da gelecek olursak,Allah insana akıl vermiş,iyiyle kötüyü ayırmak için de irade. Ben ona şirin yüzümü gösterip te sonradan dirsek çevirmedim. Eğer ilerde birgün ona yaşattıklarımı yasayacak olursam da karşımdaki insan da ben seni sevmiyorum,bana bağlanma diyecek kadar dürüst olsun.. O kadar !!!
Ne demek hanımefendi sevmediği bilerek kabul etti beni böyle çekecekti diye düşünmek ne kadar bencilsiniz ksuura bakmayın ama herkesin bir dayanma sınırı var karşınızdaki insan yani aynı evin içinde onu sevmeyen ilgilenmeyen üstelik sürekli şikayet eden biriyle hayat mı sürer ve o da olmayacağını anlamış işte ve evet suçlu sizsiniz neden sevmediğiniz biriyle evleniyorsunuz da boşuna zamanını harcıyorsunuz ki. Boşanmayı isteyen de sizsiniz onun da bir gururu var değil mi oh hem ayrılmasın hem ben sevgi göstermeyeyim ama dayansın ses çıkarmasın evcil hayvan mı karşınızdaki yahu. İyi olmuş bu karar adamcağız da kendi yoluna baksın onu seven biriyle mutlu olsun. Umarım siz aramazsınız sonra eşinizi.
iyi demiş eşin ağzına sağlık, sorun ne ayrılıyorsun? hem ayrılmaz istiyorum diyorsun ondan sonra adam seni görmek istemiyorum deyince bozuluyorsun. aslında blöf yapıyorsun ayrılmak isteyerek eşini tartıyorsun , daha yeni evlisin bence boşanmayacaksın ama bu kafa ile gidersen adamı bıktırırsın huzur ver kendine de eşine deKızlar,eşimle boşanmaya karar verdik.
Bugün ben kendisinin bazı davranışlarından dolayı bunu sundum,tamam dedi kabul etti. Benimle uğraşamazmış,beni mahkeme günü bile görmezmiş,beni öbür dünyada bile görmek istemiyormuş..Beni bir daha asla rahatsız etme vs. dedi.. Çok kırıcı konuştu.. Ha birde şimdi hatırlamadığım bir konuşma için şerefsizlik yapma dedi bana ...
Neyse iyi oldu bunları duymam, üzülüyorum şuan ama bunları düşündükçe soğumak istiyorum..İçimde değişik duygular var,umarım atlatırım..
Sorum ise şu, temmuz da 1 yıl dolacak evleneli. Anlaşmalı boşanacağız,çünkü kabul etti. Ben şimdi dava için başvursam temmuzdan sonraya gün verilip boşanılır mı? yoksa temmuzda mı açmam lazım illa davayı? birde anlaşmalı boşanmada avukata gerek var mı ?
iyi demiş eşin ağzına sağlık, sorun ne ayrılıyorsun? hem ayrılmaz istiyorum diyorsun ondan sonra adam seni görmek istemiyorum deyince bozuluyorsun. aslında blöf yapıyorsun ayrılmak isteyerek eşini tartıyorsun , daha yeni evlisin bence boşanmayacaksın ama bu kafa ile gidersen adamı bıktırırsın huzur ver kendine de eşine de
Siz kesinlikle çok ama çok bencil bir insansınız.. Bunu kabul edin bir kere.. Ne demek bekleseydi ya.. Siz nesiniz? Siz kimsiniz? Yıllarını vermiş bu adam size.. Siz onun evlenme teklifini kabul ederek verebileceğiniz en büyük umudu vermişsiniz... Daha ne olsun.! Şimdi de sevmemi bekleseydi demek ne demek.? Dürüst mü olduğunuzu sanıyorsunuz.? Kesinlikle değilsiniz.. Adamla evlenip sonra binbir türlü bahanelerle boşanmayı istemek dürüstlük olmuyor.. Attığınız bahaneler incir çekirdeğini doldurmaz.. Ağır konuşması size olan gıcıklığındndır.. Adam bıkmıştır ha sevdi ha sevecek... Aha az kaldı sevecek ulan diye diye yıllarını heba etmiş.. Nereye kadar bekleyecekti..? En güzel yaşları geçtikten sonra neye yarar.. Adamın hayatını zehir etmişsinizdir siz..Gerçekten anlam veremiyorum bazı yorumlara ya. Karşımda onu sevmediğimi bilerek benimle evlenen ve bunu sorun yapmayan bir insan vardı,geçen hafta bile senin beni sevmeni beklemiyorum dedi.. keşke bekleseydi,sevilmek benim de hakkım deseydi de işler bu aşamaya gelmeseydi.. Bedduanıza da gelecek olursak,Allah insana akıl vermiş,iyiyle kötüyü ayırmak için de irade. Ben ona şirin yüzümü gösterip te sonradan dirsek çevirmedim. Eğer ilerde birgün ona yaşattıklarımı yasayacak olursam da karşımdaki insan da ben seni sevmiyorum,bana bağlanma diyecek kadar dürüst olsun.. O kadar !!!
eğer eşin ayrılmayalım deseydi sana yalvarsaydı bu şekilde pişman olmazdın, git özür dile affetsin seni bir daha da aklına bu olayı getir, evliliğin ilk yılı olur böyle şeyler , zaten adli tatil boşandım diyene kadar barışırsınız.eşimin bana karşı tahammülü kalmadı. onu çok yıprattım,haksızlık ettim. geri dönüşü yok olayın.
Siz kesinlikle çok ama çok bencil bir insansınız.. Bunu kabul edin bir kere.. Ne demek bekleseydi ya.. Siz nesiniz? Siz kimsiniz? Yıllarını vermiş bu adam size.. Siz onun evlenme teklifini kabul ederek verebileceğiniz en büyük umudu vermişsiniz... Daha ne olsun.! Şimdi de sevmemi bekleseydi demek ne demek.? Dürüst mü olduğunuzu sanıyorsunuz.? Kesinlikle değilsiniz.. Adamla evlenip sonra binbir türlü bahanelerle boşanmayı istemek dürüstlük olmuyor.. Attığınız bahaneler incir çekirdeğini doldurmaz.. Ağır konuşması size olan gıcıklığındndır.. Adam bıkmıştır ha sevdi ha sevecek... Aha az kaldı sevecek ulan diye diye yıllarını heba etmiş.. Nereye kadar bekleyecekti..? En güzel yaşları geçtikten sonra neye yarar.. Adamın hayatını zehir etmişsinizdir siz..
eğer eşin ayrılmayalım deseydi sana yalvarsaydı bu şekilde pişman olmazdın, git özür dile affetsin seni bir daha da aklına bu olayı getir, evliliğin ilk yılı olur böyle şeyler , zaten adli tatil boşandım diyene kadar barışırsınız.
eşin çok olgun ve aklı başında , sen değiş biraz.onun ailesinden de benim ailemden de öyle bir talep olmayacak. daha önce bir defa daha aynı duruma düştük ve haksızdım adım attım,barıştık ve ailen ne dedi bu konuda dedim. onlara siz karışmayın,benim bir hatam yok,kimseyi aramaacaksınız demiş.. babası olayın ertesi günü beni arayacakmıştı. eşim engellemiş.
Eşiniz zaten sizi çok beklemiş hanfendi.. Özel bölge sorusun gelince sizi aşğılar gibi mi söyledi yoksa merakla mı sordu? İğrendi mi yani sizden? Ondan sonra sizinle hiç birlikte olmak istemedi mi? Eğer iğrendiyse ki bunu sanmıyorum sizinle hiç birlikte olmayı istememesi gerek..tamam ben bencil bir insanım.. siz nesiniz ne demek bekleseydi demişsiniz. ben bir hiçim kimseyim,yani orda demek istediğim keşke ben de sevilmek istiyorum bir ilişki içinde tek tarafın sevmesi yetmez. ben de sevilmeliyim deseydi.. içinden bunu düşünüp beni bıraksaydı. ikimizin de basından böyle bir evlilik geçmezdi bu durumda. yazmayacaktım ama o kadar gururum kırıldı ki,kadınlık gururumu bile kırdı eşim. özel bölgem için burası niye böyle diye bir tabir kullandı,evliliğimin ilk ayında..ben bunlarla yaşadım biliyor musunuz??? onunla olan her birliktelikte kendimi geri çektim, kendimi tiksinilecek çirkin bir insan olarak gördüm... bunlara rağmen hala tek taraflı haksızlıksa bu diyecek tek kelimem yok..
Eşiniz zaten sizi çok beklemiş hanfendi.. Özel bölge sorusun gelince sizi aşğılar gibi mi söyledi yoksa merakla mı sordu? İğrendi mi yani sizden? Ondan sonra sizinle hiç birlikte olmak istemedi mi? Eğer iğrendiyse ki bunu sanmıyorum sizinle hiç birlikte olmayı istememesi gerek..
Ben eşinizin merakla sorduğunu düşündüm.. Çok sevseydiniz zaten buna takmazdınız bile.. Mesela eşim bana burası neden böyle diye sorsa garip gelmez.. Çünkü beni aşağılamak için sormadığını bilirim..Bunlar niye böyle dedi.. şuanda daha fazla yazamıcam düşündükçe kötü hissediyorum bir laf daha dedi. bende o gün boşanma fikri yer etti..günler sonra bana yaptığı açıklama insanın kolunda ben olurda aa burda neden var gibi sorulur ya o şekilde sordum dedi.. çünkü çok üzüldüğümü gördü ve böyle bir konuya sürükledi.. ne fark eder ki,insanın içine o kuşku girdiyse hep kendini geri çeker.. size eşiniz bu şekilde muamele etse ne düşünürdünüz onu düşünün bana öyle yorum yapın.. tiksinmiş gibi vs..değildi,istekliydi. ama benio rencide edişinden sonra ben hep kendiimi çektim,kendi eşimden utandım.. Allah ın yarattığı benim seçmediğim bir yer için aklı başında olan insan bunu diyemez..
Ben eşinizin merakla sorduğunu düşündüm.. Çok sevseydiniz zaten buna takmazdınız bile.. Mesela eşim bana burası neden böyle diye sorsa garip gelmez.. Çünkü beni aşağılamak için sormadığını bilirim..
Haklısın canım. Bir kadın boşanmak istiyorsa vardır bir sebebi. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.1 defa daha böyle ayrılma durumuna geldim, o zaman gerçekten haksızdım ve hemen girişimde bulundum barıştık felan.
Ama her tartışmada neredeyse böyle yapacaını bilsem gelmezdim, ben o gün bitirmiştim zaten vs. yorumlarda bulundu.
Bu defa ise tamamen haksız olduuğumu düşünmüyorum, he bazılarına göre haksızım eşim içmiyor,kumar oynamıyor,dövmüyor ya ayrılmamalıyım. Ama huzur yok, tartışmalarda kendini sağa sola vuran kafasını dıvarlara vuran adam var. böyle birisi ilerde çoluk çocuk olsa bana da şiddete başlar..
Boşan canım boşan sen de rahat et eşin deTamam ben her durumda haksızım.
Tamam ben her durumda haksızım.
Değilsiniz
Ben eşinizi hiç beğenmedim
Burası neden böyle hayatımda duyduğum en gerzekçe sorulardan biri. eşiniz gerzek gibime geldi