Boşanmaya karar verdim

Ben de aynen böyle düşünüyorum. İlerisi için Korktuğumdan bu kararı verdim. Evet, hemen tamam dedi. Benim bu uyarılarım onu bezdirmiş. Durduk yere sorun çıkarmak olarak görüyor.

Ben anne ve babaların çocuklarını belli bir noktaya kadar korumakla görevli olduklarını düşünüyorum. Sanırım bu noktnin nerede olduğu konusunda farklı düşünüyoruz sizinle

Eşiniz isterse tepki vermesin. Gerekirse siz bebeğinizi kucağınızdan indirmeyin. Küfür ediyorlarsa alın bebeği odanıza kapanın. Dışarı çıkın.

Ben anne ve babaların çocuklarını belli bir noktaya kadar korumakla görevli olduklarını düşünüyorum. Sanırım bu noktnin nerede olduğu konusunda farklı düşünüyoruz sizinle
Konu farklı düşünmemiz değil. Reel dünyada çocuğunuzu istediğiniz kadar çabalayın bir yere kadar koruyabilirsiniz.
Siz ona ileride maddi ve manevi destek olacak en önemlisi kokusuna doyup arkasında duracak bir babadan ayırmaya çalışıyorsunuz. Ki ortada doğru düzgün bir sebep yok. Bunlar gündelik sorunlar.

Başta yazmışsınız ya pişman olur muyum diye. Evet çok pişman olursunuz. Garanti veriyorum. Çünkü hayat asla toz pembe olmayacak

Eşiniz isterse tepki vermesin. Gerekirse siz bebeğinizi kucağınızdan indirmeyin. Küfür ediyorlarsa alın bebeği odanıza kapanın. Dışarı çıkın.
İnanın her defasında bu kez her konuda koruyacağım diyorum. Ama ben de bunu beceremiyorum. Karakterim yüzünden boyle kemikleşmiş bazı şeyler ve kendimi geliştiremiyorum bu "hayır" deme konusunda. Keşke yapabilsem. Geceleri ve bazen gün içinde bu konuda kendimi geliştireceğm diyorum. Net olmak ve hayır dotebilmek konualrinda videolar ble izledim. Ama olmuyor.

Çocuğunuz küfürü okul arkadaşlarından da öğrenir .
Çocuğunuzu eltinizden başkası da düşürebilir kendi anneniz yada okulda maçta bı arkadaşı .

Çocuğunuzu sudan kayinpederiniz korkuttu yarın çocuğunuz aridan kendi de korkabilir

Kayinpederin kılları çocuğun ağzına girdi ..evcil hayvanınız olsaydı onun killarida bebeginizin ağzına girebilirdi nitekim battaniyesinden de giriyodur ilerde yaptığınız yemekten kıl da çıkıp çocuğunuza denk gelebilir .

Sizce sorunlu siz degilmisiniz ...bence öyle çünkü.

Ben biraz kendi babama ve aileme güveniyorum. Babasından ayırma konusu zaten içimi huzursuz eden. Parçalanmış bir ailenin çocuğu olmasın diyorum ama böyle de cahillerin olduğu bir aile içinde yetişip saçma span bir çocuk olur diye korkuyorum. Çünkü diğer iki çocuk bunlar yüzünden o hâlde. Engel olamadıklarimiz tamam ama bence bazı şeylere engel olmak bizim elimizde

Çocuk konusunda hassasiyetinizi daha açık anlatsanız? Ailesiyle bir probleminiz olmadığını söyleseniz? Nasıl tepki veriyor konuşunca?

Benzer şeyleri yazmisiz. Birazdan benim beğenmedim bildirimleri gelir

İşte kendi ailesini üstte tutup kocasının ailesine husumet duyan gelin örneği.

Dedesi babanın yerini mi tutacak ? Bir de siz evlenirken eşinizin ailesinin kültürünü görmediniz mi ? Yani bu kadar bunlara takan biri çocuk yapmazdı diye düşünüyorum. Şimdi de ortada doğru düzgün sebep yokken çocuğu ailesiz bırakma çabasındasınız. Hani şuraya eşiniz konu açsa o sanki daha haklı ve mantıklı görünür gibi gelmeye başladı.

Son olarak dedesi torununu yıkamak istediyse ne var bunda yahu. Demek ki seviyor adam. İnsan buna sevinir. Yok kılıydı yok tüyüydü adamı yerden yere vurmuş çoğunluk. Ne kadar tahammülsüz insanlar olduk böyle

Ben sevdiği için kiramiyorum zaten. Ama yaptıkları yanlış. Evet cahil bir aile. Mesela kız torunu ile uyuyor. Bol bol abur cubur veriyor. Bir kere bu adam covid gecirmiş sizce kalması normal mi?
Ailenin farkındaydim ama eşimin değil. Bu kadar etki edeceklerini de bilemezdim. Benim alem de çok bilgili degl ama dur diyebiliyorum ve kırgınlık olmuyor.

Ben sevdiği için kiramiyorum zaten. Ama yaptıkları yanlış. Evet cahil bir aile. Mesela kız torunu ile uyuyor. Bol bol abur cubur veriyor. Bir kere bu adam covid gecirmiş sizce kalması normal mi?

Keşke bu cahil adamın oğlu ile evlenmeseymişsiniz. Olan çocuğa olmuş. Çünkü sizde bayağı cahilmişsiniz böyle bir aileye gelin giderek

Neyse size hayatta mutluluklar diliyorum ama bence maddiyata çok güvenmeyin asla maneviyatın yerini doldurmuyor. Bende çok zenginim ama para ailemi mezardan getirip onlara sarılıp kokularını içime çekmek için işime yaramıyor.

Ne yaşadığınızı siz benden iyi biliyorsunuz tabim. Şahsen çocuklarımın sağlığını ve onlarla ilgili kararları başkalara bırakmıyorum. Çocuğun kontrolü varsa bunun için kimsenin izinini istemem. Kendim götürürüm. Eşim de eşek gibi parasını öder ödenecekse eğer. Diger konulardada asla sırf surat asiyorlar diye pasif kalmam. Esiniz pasif kalmış eyvallah. Bu sizin için boşanma sebebi ise bosanin. Ama Şahsen ortada esinizin pasifligi yanında sizinde pasif kalmanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…