Boşanmaya karar verdim

Ben de o ihtimali düşünüyorum. Böyle yapacağını düşünemedim. Aslında düşünmem lazımdı . O akşam özellikle çok dokundular diye yıkamak istedim
Gitmelerini beklemen daha doğru olurdu.. bu söylediklerin boşanmak için sebep değil.. Mesafeni koruman yeterli.. bazı insanlar ailelerine birşey diyemiyor işte yapacak birşey şok

Şu anda tartışma ihtimali olduğu için panik ve korku yaşamanız normal, boşanma düşüncesi de kaçmak için fırsat olarak görülebilir.

Bir anlık korku ile verilecek kararlar ileride yavrunuza çok zarar verebilir.
Bence boşanma düşüncesi aklınızda olsun ama eyleme geçmeyin. Eşinizin gözünü korkutup tarafsız bir aile psikoloğu ile düşüncelerinizi paylaşmaya ikna edin.

Bu çözümleri denedikten sonra olmuyorsa ayrılırsınız. Ancak bu sefer gerçekten çabaladığınız için sukunetle ve pişmanlık duymadan ilerlemiş olursunuz.

Üstelik yavrunuzu böyle bir durumdan en az zararla çıkarmayı da uzmandan öğrenmiş olursunuz.

Eşinizin ailesinden pek haz almıyorsunuz belli.. eşinizi de gözden çıkarmışsınız ama ben Yine de boşanmak yerine ailecek taşınma imkanınız varsa taşınmanızı öneririm.

Çocuk olduktan sonra eşimle artık anlaşamıyoruz. Bana söz verdiği hiçbir şeye sadık kalamadi. Ailelerin cocukla ilgili müdahalesi olursa herkes kendi ailesine engel olacaktı. Ben bu sozumu tuttum ,eşim tutmadı. En son oglumu kayınpeder yıkamaya kalktı. Oğlum huzursuz oldu ki daha dört aylık. Simdi sudan korkuyor oysa suyu çok severdi. Eltim bebeğimi düşürdü. Berber kaynım evime girip çıkıyor pandemi sürecinde. Oğlumun yanında seslerimizi yükseltiyoruz artık. Bebeğimi aylık kontrole götürmüyor. Kayınpeder Corona atlattı buna rağmen aynı şehirde yarın saat uzaklıkta bizde kaldı . Bebeğimi tutarken kıllı kolarini ağzına degdirdi.Babasız olmasin dedim ama böylesi bence daha kötü.
İyi ve kötü yönlerine bakıyorum ve ikincisi daha ağır basıyor.
Pişman olmam değil mi ?
Gec kalmış bir hareket olarak biraz ağırlığınızı koyun önce. Bu agirliginiz bir süre sonra mesafeye dönüşecektir. Anası babasi danasi yengesi yüzünden niye eşinizi bosayip yuvanızi yikiyorsunuz ki? Biraz yuvaniza sahip cikip bu sorunlardan baska sorunlariniz yoksa eşinize de bi ayar çekin ama tehditkar bir sekilde değil. Tutamadigi sözlerinin oldugunu ve güveninizin zedelendigini dile getirin. Berber olana da soyleyin evimize pandemi sürecinde kimseyi almiyoruz. Herkese içinizin elverecegi sekilde bir ayar verin sonra baktin olmuyor mu o zaman zorlamayacaksin. Ben hatalarin her zaman karşılıkli olduguna inanırım. Esinizle de kavga etmeme orucuna girin. Derdinizi son kez acın. Dırdır etmeyin. Kendi yuvaniza odaklanin tabi ki esinizi seviyorsaniz.

İlk çocukta insan çok buldumcuk oluyor.aman kimse dokunmasın aman kimse ellemesin diye.annem hep derki; 1.çocugum dogduğunda annemlere gittiğim de çocugun basında kartal gibi bekliyordun.kucağıma almaya korkardım.2.cocukta insan birileri baksa da rahat etsem diyor ve çocuğunun aslında dünyanın 9.harikası olmadıgını anlıyor :) esinizin ailesi de illaki seviyordur sevmek istiyorlardır.geri kalanida cahilliklerinden büyük ihtimal.bol bol uyarin.bunun icin bosanilmaz.iler de hatirlayip gülersiniz insallah bu günleri

O kaynpedernzn yaptığında sizin hatanz var bunu kabullenin öhcelkle.. hata hatayı doğurmuş.. boşanmak için sebep değil bunlar kestirp atın istemediğinz şeyleri..
Benin derken eşim de herşeyin farkında. Bu ikimizin hatası ki az önceki yorumda hataliyim yazmisim zaten

Gec kalmış bir hareket olarak biraz ağırlığınızı koyun önce. Bu agirliginiz bir süre sonra mesafeye dönüşecektir. Anası babasi danasi yengesi yüzünden niye eşinizi bosayip yuvanızi yikiyorsunuz ki? Biraz yuvaniza sahip cikip bu sorunlardan baska sorunlariniz yoksa eşinize de bi ayar çekin ama tehditkar bir sekilde değil. Tutamadigi sözlerinin oldugunu ve güveninizin zedelendigini dile getirin. Berber olana da soyleyin evimize pandemi sürecinde kimseyi almiyoruz. Herkese içinizin elverecegi sekilde bir ayar verin sonra baktin olmuyor mu o zaman zorlamayacaksin. Ben hatalarin her zaman karşılıkli olduguna inanırım. Esinizle de kavga etmeme orucuna girin. Derdinizi son kez acın. Dırdır etmeyin. Kendi yuvaniza odaklanin tabi ki esinizi seviyorsaniz.
Başka problemler de var. En büyüğü sözlerini tutmaması ve biz bunu defalarca konuştuk. Düzelmiyor. Berber olan yıkanıp gelsin dedim yikandim diyerek eşiyle birlikte beni kandırdılar. Çocuğun düşme olayında bile eltim benden gizli kocama kendi suçunun olmadığını söylemiş. Cok garipler bazen kaldıramıyorum eşimin ailesini. Çocuğu kaynima vermedigim halde(covid nedeniyle) benden gizli alacakken olay çıkardım . Buna rağmen yuzsuzluk devam ediyor. Düşme olayı sonrasında eltime mesafe koydum. Kayınpeder ile zaten çoktan koymuştum aslında. Bebeğimi doğduğundan beri kucağına ilk kez aldı. Defalarca kalmak istedi ilk kez izin verdim . Gerçekten bence kim olsa bu aileyi kaldıramaz

Eşinizin ailesinden pek haz almıyorsunuz belli.. eşinizi de gözden çıkarmışsınız ama ben Yine de boşanmak yerine ailecek taşınma imkanınız varsa taşınmanızı öneririm.
Bazı yaptıkları haz edilir gibi değil. Mesela kayın peder diyor ki dişi çıkınca zorlanacaksın. Emerken ısıtacak ya bunu kastediyor. Bı kere geldiği zaman bastan asagi süzüyor. Bir de sürekli gelmek kalmak derdinde. Evde eşim olmasa bile

Sınırını koymalısın, Saçma sapan tavrlara girip abartmadan.
Hormonlar sizi ele geçirmiş kötülük şelalesi kuracaklar içinizde.

Başka problemler de var. En büyüğü sözlerini tutmaması ve biz bunu defalarca konuştuk. Düzelmiyor. Berber olan yıkanıp gelsin dedim yikandim diyerek eşiyle birlikte beni kandırdılar. Çocuğun düşme olayında bile eltim benden gizli kocama kendi suçunun olmadığını söylemiş. Cok garipler bazen kaldıramıyorum eşimin ailesini. Çocuğu kaynima vermedigim halde(covid nedeniyle) benden gizli alacakken olay çıkardım . Buna rağmen yuzsuzluk devam ediyor. Düşme olayı sonrasında eltime mesafe koydum. Kayınpeder ile zaten çoktan koymuştum aslında. Bebeğimi doğduğundan beri kucağına ilk kez aldı. Defalarca kalmak istedi ilk kez izin verdim . Gerçekten bence kim olsa bu aileyi kaldıramaz
Hayat gercekten oldukca zor. Özellikle erkek tarafinin huyundan midir suyundan midir cok nadirler iyi olanlar. Halbuki ayni aile ayrica kiz tarafi da olurken o tarafa karsi ehemmiyetli davranip ortadaki gelini budala yerine koyuyor. Işimiz gercekten cok zor. Bosandiginizda elinizde mesleginiz var mi? Cocugunuza nasil bakmayi düşünüyorsunuz? Baba evine dönerseniz herseyi başınıza kakma sizi istememe olaylari olabilir.... gibi cok secenek sıralanır. Tabiki sırf bu yuzden evli kalacak değilsiniz ama son kez iyice bir gozdagi verin esinize hatta bi terapiste de gidebilirsiniz. Allah yardimciniz olsun gercekten zor bir durum.

Ben de bebeğimin daha önemli olduğunu biliyorum ama psikoloji biliyor musunuz? İnsan bazen yapamıyor. Bende yapamadığım için esimden güvence aldım . Tutmadığı için de bir yere kadsr mücadele edebildim . Tek başına olmuyor. Birinde uyarınca ikinci davranışta yapamıyorsun. Ben de böyle gitmesine engel olamadığı m için boşanmak istiyorum. Cünkü oğlumu korumak istiyorum
Evlilikte bundan kat ve kat badire atlatacaksınız.. Biraz yönetici olun, surat asan asar kötülüğüne demedikten sonra..
Bir de hemen pes etmeyin!

Hayat gercekten oldukca zor. Özellikle erkek tarafinin huyundan midir suyundan midir cok nadirler iyi olanlar. Halbuki ayni aile ayrica kiz tarafi da olurken o tarafa karsi ehemmiyetli davranip ortadaki gelini budala yerine koyuyor. Işimiz gercekten cok zor. Bosandiginizda elinizde mesleginiz var mi? Cocugunuza nasil bakmayi düşünüyorsunuz? Baba evine dönerseniz herseyi başınıza kakma sizi istememe olaylari olabilir.... gibi cok secenek sıralanır. Tabiki sırf bu yuzden evli kalacak değilsiniz ama son kez iyice bir gozdagi verin esinize hatta bi terapiste de gidebilirsiniz. Allah yardimciniz olsun gercekten zor bir durum.
Teşekkürler, mesleğim var ve aileme güveniyorum ama konuda çok olumsuz ctorjk gelince düşünmeye başladım ben de

Teşekkürler, mesleğim var ve aileme güveniyorum ama konuda çok olumsuz ctorjk gelince düşünmeye başladım ben de
Insanlar neler neler yaşıyorlar... Herkes kendi derdini bilir tabiki ama bazen nelerin neleri varlari göremiyoruz. Eşiniz bence yola getirilebilir biri geldi bana. Bunu cabalamadan bilemezsiniz. Insallah hersey gonlunuzce olur. Son bir kez daha cocugunuzun hatrina var gücünüzle inanarak savaşın.

Haklı yönleriniz var haksız yönlerinizde kusura bakmayın. Kpederinizin yanında niye çocuğunuzu yıkıyorsunuz. Hata hatayı doğurmuş. Ki torununu yıkamış yardımcı olmuş adam baya dikkatli de davranmış dirseğiyle suyu vs kontrol ederek güzelce yıkamış ve çoğu baba bebeğinin nasıl yıkancağını bilmez takdir ettim. Bence sizin gıcıklığınız var ve bahane arıyorsunuz dedesı doğduğundan beri ilk kez kucağına almış yani 4 ay sonra ilk kez bu normal mi ?

Back
X