- 23 Mayıs 2020
- 187
- 488
- 18
- 36
- Konu Sahibi Melahatabla
Eşinize verdigi sözleri tutmadığınızi söylediğinde size ne diyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha dört aylık bebeğiniz var. Ruhsal gelgitleriniz çok fazladır. Emzirdikten sonra bile dünyası değişiyor sanki insanın. Burada yazdığınız her şeyi söyleyip ayrılık düşündüğünüzü söylediniz mi? Bir de üç aydır evde kaldık hepimiz. Sizin evinize neden bu kadar insan girip çıktı. Gerçekten sinir bozucu.Çocuk olduktan sonra eşimle artık anlaşamıyoruz. Bana söz verdiği hiçbir şeye sadık kalamadi. Ailelerin cocukla ilgili müdahalesi olursa herkes kendi ailesine engel olacaktı. Ben bu sozumu tuttum ,eşim tutmadı. En son oglumu kayınpeder yıkamaya kalktı. Oğlum huzursuz oldu ki daha dört aylık. Simdi sudan korkuyor oysa suyu çok severdi. Eltim bebeğimi düşürdü. Berber kaynım evime girip çıkıyor pandemi sürecinde. Oğlumun yanında seslerimizi yükseltiyoruz artık. Bebeğimi aylık kontrole götürmüyor. Kayınpeder Corona atlattı buna rağmen aynı şehirde yarın saat uzaklıkta bizde kaldı . Bebeğimi tutarken kıllı kolarini ağzına degdirdi.Babasız olmasin dedim ama böylesi bence daha kötü.
İyi ve kötü yönlerine bakıyorum ve ikincisi daha ağır basıyor.
Pişman olmam değil mi ?
Adam covid hastası oldu çok normal. Kendi babam da yeni tuttu. Eş ailesi problemli olunca nedense hemen gelin gıcık oluyor. Benim babam covid olmadığı halde yutmaya çekindi. Ayrıca yenidoğanlar hassastır suyu kontrol etmesi, biz eşimle yıkarken bide kendini dahil etmesi doğru değil. Ayrıca bebeğim yüzüstü suda durmayı sevmez ama o öyle yaptı . Benim hatam yanında yuksmsj oldu.Haklı yönleriniz var haksız yönlerinizde kusura bakmayın. Kpederinizin yanında niye çocuğunuzu yıkıyorsunuz. Hata hatayı doğurmuş. Ki torununu yıkamış yardımcı olmuş adam baya dikkatli de davranmış dirseğiyle suyu vs kontrol ederek güzelce yıkamış ve çoğu baba bebeğinin nasıl yıkancağını bilmez takdir ettim. Bence sizin gıcıklığınız var ve bahane arıyorsunuz dedesı doğduğundan beri ilk kez kucağına almış yani 4 ay sonra ilk kez bu normal mi ?
Ses etmiyor. Bu daha da çıldırticiEşinize verdigi sözleri tutmadığınızi söylediğinde size ne diyor?
Yok bebegim üç ay boyunca korundu. Normalleşme sonrası bunları yaşadık. Eşimle konuştum. Tamam dediDaha dört aylık bebeğiniz var. Ruhsal gelgitleriniz çok fazladır. Emzirdikten sonra bile dünyası değişiyor sanki insanın. Burada yazdığınız her şeyi söyleyip ayrılık düşündüğünüzü söylediniz mi? Bir de üç aydır evde kaldık hepimiz. Sizin evinize neden bu kadar insan girip çıktı. Gerçekten sinir bozucu.
Aynı benim eşim gibi.. Bence eşinize gidişatı değiştirmezse yollarınizi ayirmayi düşündüğümüzü kararlı bir ifade ile belirtin. Belki kaybetme korkusu ile değişmek ister.Ses etmiyor. Bu daha da çıldırtici
Çocuğunuz doğduğunda kpeder corona mı olmuştu? Kucağına doğduğunda da alamamış ki ister verirsiniz ister vermezsiniz bu sizi ilgilendirir. Ben fikrimi söyledim size gıcıksınız da demedim. Onun yaptığı hata sizin yaptığınız hatayla başlamış. O gün yıkamayabilirdiniz ya da gittikten sonra yıkardınız .Adam covid hastası oldu çok normal. Kendi babam da yeni tuttu. Eş ailesi problemli olunca nedense hemen gelin gıcık oluyor. Benim babam covid olmadığı halde yutmaya çekindi. Ayrıca yenidoğanlar hassastır suyu kontrol etmesi, biz eşimle yıkarken bide kendini dahil etmesi doğru değil. Ayrıca bebeğim yüzüstü suda durmayı sevmez ama o öyle yaptı . Benim hatam yanında yuksmsj oldu.
Belirttim tamam dedi artık bıkmış . O da boşanmak istiyormuş sanırım ki hemen tamam dedi.Aynı benim eşim gibi.. Bence eşinize gidişatı değiştirmezse yollarınizi ayirmayi düşündüğümüzü kararlı bir ifade ile belirtin. Belki kaybetme korkusu ile değişmek ister.
Bence normalleşme sadece ekonomi aktifleşsin diye yapıldı. İşe gitmek zorunda olmayanlar eskisi gibi evden çıkmamalı. Yani ben öyle yapıyorum. Allah yavrularımızı korusunYok bebegim üç ay boyunca korundu. Normalleşme sonrası bunları yaşadık. Eşimle konuştum. Tamam dedi
Tamam deyip kesip attı mı? Davayı kim açacak? Mal paylaşımı ve velayet ne olacak. Bunları sordu mu ?Belirttim tamam dedi artık bıkmış . O da boşanmak istiyormuş sanırım ki hemen tamam dedi.
Corona olmadı ama covid olduğu için eşim ve benden başka kimse dokunmadı. Yıkama sensin herkes dokunugu içindi. Yıkayıp öyle uyutmak istedim. Gece kalacaklardi malesef gitmelerini bekleyemedim. Yanlarında yıkamak hata zatenÇocuğunuz doğduğunda kpeder corona mı olmuştu? Kucağına doğduğunda da alamamış ki ister verirsiniz ister vermezsiniz bu sizi ilgilendirir. Ben fikrimi söyledim size gıcıksınız da demedim. Onun yaptığı hata sizin yaptığınız hatayla başlamış. O gün yıkamayabilirdiniz ya da gittikten sonra yıkardınız .
Amin. Size katılıyorum. Ama eşimin ailesi gelip gitmek için can atıyorBence normalleşme sadece ekonomi aktifleşsin diye yapıldı. İşe gitmek zorunda olmayanlar eskisi gibi evden çıkmamalı. Yani ben öyle yapıyorum. Allah yavrularımızı korusun
Sormadi ben de bu işlemleri ben yaparım dedim. Tamam dedi. Velayet bende olsun dedim tamam dediTamam deyip kesip attı mı? Davayı kim açacak? Mal paylaşımı ve velayet ne olacak. Bunları sordu mu ?
Bence kendini istenmeyen insan olarak görünce şoka girmiş olabilir. Yarın oturup konuşun. Direkt boşanmayı kabul ettin, hiç mi sözünde durma ihtimalin yoktu diye sorunSormadi ben de bu işlemleri ben yaparım dedim. Tamam dedi. Velayet bende olsun dedim tamam dedi
Hormonlarınızdan dolayı belli şeyler batmış belki ilerde bende evlat sahibi olduğumda bu tarz şeyler batıcak virüs varken dokunması hata zaten o ayrı ama olmasaydı da bence size batıcaktı. Bebeğimi ilerde babam alıp yıkasa doğduğunda ben mutlu olurum. Ben bebeğin nasıl yıkanması gerektiğini bilmem annem teyzem doğum yaptığında bebeğini yıkamıştı ağlayışı falan içime oturmuştu çoğu erkek bu tarz şeyleri bilmez gerçekten kpeder biliyor zamanında belli ki çocuk işlerinde yardımcı olan bir eş olmuş ki biliyor bu yüzden takdir ettim size yardımcı olmak istemiştir.Corona olmadı ama covid olduğu için eşim ve benden başka kimse dokunmadı. Yıkama sensin herkes dokunugu içindi. Yıkayıp öyle uyutmak istedim. Gece kalacaklardi malesef gitmelerini bekleyemedim. Yanlarında yıkamak hata zaten
Olabilir, buradaki yorumlar benim fikrimi biraz değiştirdi.Bence kendini istenmeyen insan olarak görünce şoka girmiş olabilir. Yarın oturup konuşun. Direkt boşanmayı kabul ettin, hiç mi sözünde durma ihtimalin yoktu diye sorun
Üç aydır çocuğu eşim ve ben yıkıyoruz. Öyle olmaz böyle olur doye mudahale edip,bebeğimin nasıl istediğin anlamadan banyo yaptırdı. Bir kere bebekler çok hassastır. O kadar el içinde hirpalanmasi onu yorar. Niyeti iyi olsa da her şeye ben bilirim diyerek müdahale etmesi ve yanlış işler yapması bence çok yorucuHormonlarınızdan dolayı belli şeyler batmış belki ilerde bende evlat sahibi olduğumda bu tarz şeyler batıcak virüs varken dokunması hata zaten o ayrı ama olmasaydı da bence size batıcaktı. Bebeğimi ilerde babam alıp yıkasa doğduğunda ben mutlu olurum. Ben bebeğin nasıl yıkanması gerektiğini bilmem annem teyzem doğum yaptığında bebeğini yıkamıştı ağlayışı falan içime oturmuştu çoğu erkek bu tarz şeyleri bilmez gerçekten kpeder biliyor zamanında belli ki çocuk işlerinde yardımcı olan bir eş olmuş ki biliyor bu yüzden takdir ettim size yardımcı olmak istemiştir.
Teşekkürler, tavsiyelerinizi dikkatle alacağımPeki bosanmak caremi? Hakli veya haksizsiniz demiyorum.Her anne gibi cocugunuzu dusunuyosunuz? Ama siz bosaninca o insanlar cocugunuzun ailesi olmaktan vazgecmicek ve hayatinda olmaya devam edecekler.Siz bisandiginizla kalacaksiniz.Bi soz varya hani dostunu yakin tut.Dusmanini dahada yakin. Bosaninca cocugu babadan kacirmak gibi bi durumunuz yoksa o insanlar cocugu gormeye devam edecekler illaki. Hemde siz yokken. Suan koruyamadiginiz cocugunuzu o zaman hic koruyamicaksiniz.Yuvanizi yikacaginiza o insanlari uyarmaya devam edin. Ben de dahil bir suru insan bu durumu yasiyo istemese de. O sizin cocugunuz. Onlar ne yaparsa yapsin sizin terbiyenizle buyuyecek. Benim cocugum da cok tehlikeler atlatti esimin ailesi yuzunden ama ben kendim hallettim.Yaninda kufurler kavgalar oldu ama cocugum asla kufretmez cunku babasini ve beni ornek aldi.Cunku o bizim cocugumuz.Ters davranin birakin surat assinlar. Kocanizla bosanmaktan iyidir. Cunku dedigim gibi bosanmak bu durumunuzun caresi degil. Saglikla buyutun cocugunuzu insaAllah.....