Bosanmaya karar vermek :(

sadist kişilikte kendini haklı gören hep kendini seven hep seni suçlayan vicdan kullanan adam sama yazık olur ölebilirsn kurtul gençsin vi cdanı olmuyan adam nası baba yapılır Allah biliyor görüyorsa senin kanıta ihtiyacın yok çalış hayata dön iyii insanlar var psikoloğa git vicdanını kullanıo

Öyle maalesef.. Evli ama yalnızım kaç kez ağlayarak söyledim düzeltsin diye 1 2 gün iyi davranıyor sonra yine silbaştan. Depresyon tedavimden dolayı biraz kilo aldım ona bile bi dünya laf etti belki ondan ilgisi azaldı bilemiyorum.. 44 kilodan 56 ya çıktım..

bu d
bu drum ailesel kalıtsal benim ablamda kaçkere affetti bikçay gidio inkar gelio erkekliğine laf ettirmiyor suçluo ablamı pişmnım dio tutarsz boşanma davası açtık kendi ayaklrı üstünde durcak taviz vermeyin çeşitli hstalıkları çıktı ablamn stresten ablamı düşünürüz ailecek
Allahın veeerdiği kadına zarar vercek , adammı kalmamış hayatta ablam çocuk ypmadı bırak sende kendi layığını cezasını bulcak baba olmaz o

3ayda çekmişin 3sene çekti de olmadı düzelcek bir hastalık değil psikoloğa gttiler ablamda bişeyyok çıkmış eşin gelsin paramı ver cez diye eşi reddetti tedavyi olay sende değil sen iyisin sadist adam

3ayda çekmişin 3sene çekti de olmadı düzelcek bir hastalık değil psikoloğa gttiler ablamda bişeyyok çıkmış eşin gelsin paramı ver cez diye eşi reddetti tedavyi olay sende değil sen iyisin sadist adam
Birde geçici görev için Diyarbakır a gitmişti 4 aylığına 10 günde döndü. Eşim tedavi görüyor yanında olmayılıyım diye daha önceden aldığım iş göremezlik raporlarını Ankara'ya gitti gösterdi. Nankör şimdi de beni böyle suçluyor.. Allah büyük elbet herşeyi gördü. Zamanı gelince herkes hakettiğini yaşayacak!

Offf yaaa
Okurken irkildim....
Sen bide yaşıyorsun...
Kaç kurtar kendini.
Ne köy olur ne kasaba...

Birde bizim dünya tatlısı bir kedimiz var erkek olduğu için çiftleşme Zamanı koku bırakmaya başlamıştı. İçgüdüsel birşey ve hayvanı terlikle dövdüğü oluyordu. Kaç kere elinden zor aldım. Bir de kediyi o almıştı bana. Para vermesem atardım dışarı dediği bile oldu.

aynen öyle

farkındamısınız geçmiş geçmişte kaldı hala olayların etkisiniz ne gerek var takma artık aç davanı misler gibi önüne bak işte çalış gez daha iyisi çıkar

farkındamısınız geçmiş geçmişte kaldı hala olayların etkisiniz ne gerek var takma artık aç davanı misler gibi önüne bak işte çalış gez daha iyisi çıkar
İnşallah eskisi gibi yine herşey güzel olacak biliyorum.. Şuanda hazmetmeye çalıştığım bi dönem olanları çok taze çok yeni herşey ondan böyle eskideyim hep. Sizlere de teşekkür ederim..

öyle olmuş bu olmuş bu adam kendinize güveninizi bile almış ikna olun kötü biri herkesin başına gelebilir bu şeyler ama değişşmiyorsa kader kabul edilip çare bakılmalı çaresizlik değil dava açın eski gbi değil yepyeni bir hayat düşleyin güzel bir aile düşleyin yarın ölücekseniz mutlu ölün birkere hayat ailesi kendi vicdanlı insanlar var hayatta herzaman şükreden

Cok inanin kendimi taniyamiyorum bu karar sabir Gostermemistim Kimseye.. Birde Bitlis'e tayini çıktı ben yine herşeye rağmen onunla gitmeyi göze aldım çalışıyordum uçak koordinatörü olarak işimden ayrıldım Bayram'dan önce.. İpiyle kuyuya inilmez böyle yarı yolda kaldım..

hala ondan bahsetmeyin değmez dava açtınızmı tekrar işe girin unutun bunları yarı yolda kalmadınız yeni bir hayat başlıcak o bir sınavdı bitti sağlık olsun yeni biri olur

Gerçekten inanılmaz birşey,emin olabilirsin defalarca artık yapamayacagımı düşünüp babamın evine gittim,sonuç geri tıpış tıpış döndüm,aynen dedigin gibi yuvayı dişi kuş yapar ya bi kaç kez aldı babamın evinden ama her seferinde bitti diyerek gidip,geri döndüm.İteliye kakalıya 3yılı devirdik ama gel bana sor boşanma avukatlarından vekaletlerden döndük.O hep hazırdı hep ben vazgectim cesaret edemedim korktum..Sana tavsiyem ikide bir baba evine gitmek aileni üzmekten başka bi işe yaramıyor her baba ocagına dondugumuzde onlar biraz daha yaşlanıp yıpranıyor..Şu an sürekli eşimde aileside babamın evine gitmemi kullanıyor oyuncak ettin diye..Ne kadar çaresiz kaldıgını,gidecek yerin olmadıgını,kendini o evden atmak istedigini biliyorum...Ama yapma ailenin yerinede sen üzül ayrılacaksan bile avukata git iş ciddiye binerse tamam bitti dersen topla eşyalarını.Gidip haklı oldugun halde geri döndügünde oyle kayıplar veriyoruz ki gururumuz,insanlıgımız,duygularımız...En çokta ailen ne hale geliyo arkandan bilemezsin.Hakkında hayırlısı olsun evlilik gerçekten çoook zor,altında ezilememek herkese nasip olmuyor.

neden üzsün dayak yiyor eşinden can güvenliği yok o dayak eesnasında ölse nolcak aileler böyle eşle korkular yaşıyor asıl çocuklar böyle babayla büyürse saldırgan katil olur ,çalışır yeniden başlar hayata hayat boyu ne çeksin yine evlenir

Tabiki çeksin demedim zaten fakat geri eve dönüldükten sonra olan aileye oluyor.Hem kızları şiddet görüyor hemde geri dönüyor..keşke kalabilse baba ocagında ama evlilik söylendigi kadar kolay degil.Zarar vermek isteyen baba evindede dışardada kendi evindede yapar.Söylemek istedigimi anlatabildimmi bilemiyorum ama şiddet işin içine girdiginde geri dönmemek gerek..Ozaman aile kahroluyor...

olay bitince bişey olmaz aynı evde durmaktan güvenli neddenn kahrolsun kurtulduğuna şükreder kocamı yok 2.evlikmutlu eder bilmeyiz ailesiyle dursun

Merhaba arkadasim senin yazdiklarini okuyunca benim yasadiklarim gözümün önüne geldi. Cok güzel bi atasözümüz var Huylu huyundan vazgecmez. Bende esimle 7 yil beraberlikten sonra evlendik ve evlendikten 6 ay sonra gercek yüzünü gösterdi önce beni ailemden uzaklastirmaya calisti sonra beni bütün cevremden uzaklastirmaya calisti. Daha sonra kücük kücük hakaretlerine basladi en sonunda da siddette basladi. Ve ben bunlari hep gecer diye umut ederek bekledim. Ama en sonunda anladim ki bosuna gururumu yerle bir etmisim.ve hep gecer diyip hic kendi gururumu düsünmedim ben alttan aldikca esim olacak insan beni daha cok ezdi beni daha cok hirpaladi. Suanda bosanma davami actim ve bi sene beklemem gerekiyor bosanmak icin.
Sen sen ol hicbir zaman gururunu ezdirme kimseye kendini ezdirme bu dünyada anne babadan baskasi yalan. Insallah hakkinda hayirlisi olur.

Son kez git baba evine ama bir daha dönme! baba evi zor geliyorsa kendi gitsin bitlise.. sen kal olduğun yerde, dilekçeni gönder.. Ama bitir!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…