- Konu Sahibi angioletto
-
Öyle maalesef.. Evli ama yalnızım kaç kez ağlayarak söyledim düzeltsin diye 1 2 gün iyi davranıyor sonra yine silbaştan. Depresyon tedavimden dolayı biraz kilo aldım ona bile bi dünya laf etti belki ondan ilgisi azaldı bilemiyorum.. 44 kilodan 56 ya çıktım..sadist kişilikte kendini haklı gören hep kendini seven hep seni suçlayan vicdan kullanan adam sama yazık olur ölebilirsn kurtul gençsin vi cdanı olmuyan adam nası baba yapılır Allah biliyor görüyorsa senin kanıta ihtiyacın yok çalış hayata dön iyii insanlar var psikoloğa git vicdanını kullanıo
bu drum ailesel kalıtsal benim ablamda kaçkere affetti bikçay gidio inkar gelio erkekliğine laf ettirmiyor suçluo ablamı pişmnım dio tutarsz boşanma davası açtık kendi ayaklrı üstünde durcak taviz vermeyin çeşitli hstalıkları çıktı ablamn stresten ablamı düşünürüz ailecekÖyle maalesef.. Evli ama yalnızım kaç kez ağlayarak söyledim düzeltsin diye 1 2 gün iyi davranıyor sonra yine silbaştan. Depresyon tedavimden dolayı biraz kilo aldım ona bile bi dünya laf etti belki ondan ilgisi azaldı bilemiyorum.. 44 kilodan 56 ya çıktım..
Bilmiyorum. Konduramıyorum.. Bi ameliyat geçirmiş varikosel ameliyatı.. Bununla bi alakası yoktur sanırım.. Ama evlendiğimizden beri doğru düzgün bi cinsel hayatta olmadı..
Birde geçici görev için Diyarbakır a gitmişti 4 aylığına 10 günde döndü. Eşim tedavi görüyor yanında olmayılıyım diye daha önceden aldığım iş göremezlik raporlarını Ankara'ya gitti gösterdi. Nankör şimdi de beni böyle suçluyor.. Allah büyük elbet herşeyi gördü. Zamanı gelince herkes hakettiğini yaşayacak!3ayda çekmişin 3sene çekti de olmadı düzelcek bir hastalık değil psikoloğa gttiler ablamda bişeyyok çıkmış eşin gelsin paramı ver cez diye eşi reddetti tedavyi olay sende değil sen iyisin sadist adam
sadist kişilikte kendini haklı gören hep kendini seven hep seni suçlayan vicdan kullanan adam sama yazık olur ölebilirsn kurtul gençsin vi cdanı olmuyan adam nası baba yapılır Allah biliyor görüyorsa senin kanıta ihtiyacın yok çalış hayata dön iyii insanlar var psikoloğa git vicdanını kullanıo
Birde geçici görev için Diyarbakır a gitmişti 4 aylığına 10 günde döndü. Eşim tedavi görüyor yanında olmayılıyım diye daha önceden aldığım iş göremezlik raporlarını Ankara'ya gitti gösterdi. Nankör şimdi de beni böyle suçluyor.. Allah büyük elbet herşeyi gördü. Zamanı gelince herkes hakettiğini yaşayacak!
İnşallah eskisi gibi yine herşey güzel olacak biliyorum.. Şuanda hazmetmeye çalıştığım bi dönem olanları çok taze çok yeni herşey ondan böyle eskideyim hep. Sizlere de teşekkür ederim..farkındamısınız geçmiş geçmişte kaldı hala olayların etkisiniz ne gerek var takma artık aç davanı misler gibi önüne bak işte çalış gez daha iyisi çıkar
Cok inanin kendimi taniyamiyorum bu karar sabir Gostermemistim Kimseye.. Birde Bitlis'e tayini çıktı ben yine herşeye rağmen onunla gitmeyi göze aldım çalışıyordum uçak koordinatörü olarak işimden ayrıldım Bayram'dan önce.. İpiyle kuyuya inilmez böyle yarı yolda kaldım..öyle olmuş bu olmuş bu adam kendinize güveninizi bile almış ikna olun kötü biri herkesin başına gelebilir bu şeyler ama değişşmiyorsa kader kabul edilip çare bakılmalı çaresizlik değil dava açın eski gbi değil yepyeni bir hayat düşleyin güzel bir aile düşleyin yarın ölücekseniz mutlu ölün birkere hayat ailesi kendi vicdanlı insanlar var hayatta herzaman şükreden
Cok inanin kendimi taniyamiyorum bu karar sabir Gostermemistim Kimseye.. Birde Bitlis'e tayini çıktı ben yine herşeye rağmen onunla gitmeyi göze aldım çalışıyordum uçak koordinatörü olarak işimden ayrıldım Bayram'dan önce.. İpiyle kuyuya inilmez böyle yarı yolda kaldım..
Merhaba arkadaslar;
Oncelikle sitede yazdığım ilk konu daha öncesinde yazılan yorumları çok okumuşluğum var. Paylaşmanın yararlı olduğu gerçeğinin burda ne kadar önem kazandığını farkettim ve bu sebeple yaşadığım çıkmazı tecrübe sahibi olan arkadaşlarla paylaşmak istedim. Ben 28 yaşındayım ve yaklaşık 3 aylık evliyim. Eşim polis olduğu için nikahı 1 sene önce yaptık. (Lojman sebebiyle) Fakat ev kurma aşamasında nikah sonrası inanılmaz değişimler ve çıkmazlarla başetmek durumunda kaldım. Kendisi ile evlenme sebebim özünde iyi bir insan olması ve güven ile alakalı bir problem hiçbir Zaman yaşamamış olmaktı ki hala bu konuyla ilgili hiç şüphem yok. Genel olarak problemimiz eşimin harcama yapmayı hiç sevmemesi ve bununla alakalı problemler yaşamamızdı. Aslında o kadar çirkin şeyler yaşandı ki neresinden tutup yazsam bilemedim. Her zaman gururu çok önemli olup hiçbir zaman barışma adına adım atmadı. En son yaşadığımız olay ciddi bi travma oldu benim için ki ben bunun üzerine bile 'yuvayı dişi kuş yapar' sözüne istinaden ve elbette verilmiş emek adına tekrar eve döndüm . En son olay şuydu; kendisi para harcamayı sevmeyen bi insanken telefondan oynanan bir oyun için 3000 tl gibi ciddi bi rakam harcadığını söyledi ve ben bu duruma oldukça sinirlenip yaptığının saçma olduğunu söyledim o da bana sen harcama yaparken iyi bende ona istinaden harcadım dedi. Bu yaptığın kumara girer dememe bir anda ciddi bir tepki gösterip önümdeki tepsiyi fırlatıp şiddet uygulamaya başladı( balayından beri olan 4.) sonra ben kendimi korumak için onu ittirip vurmaya başladım. 4. Kez olunca artık karşılık vermem gerektiğini düşündüm! Sonra bi ara başka odaya geçti bir yeri arayıp adres bilgisi verdi ben su siparişi verdiğini düşünmüştüm fakat kendisi polisleri arayıp benden şikayetçi oldu.Hayatım boyunca hep iyi yerlere gelmek için çabalayan kendini geliştirmekten her konuda Mutlu olan ben resmen tepetaklak oldum gecenin bir vakti eşini ekip aracına bindirdi.. İnanamadım o insanın böyle birşey yapabilmesine o da bende darp raporu aldık fakat ben şikayetçi olmadığımı herşeyi Allah'ın gördüğünü kimseye de ispat edecek birşeyim olmadığını söyledim.. O da şikayeti geri aldı! Ve ben ezik gibi tekrar baba evinden kendi evime gittim.. Yuvayı dişi kuş yapacak ya! Şimdi 2 hafta geçti yine kötü davranışlar görüyorum tabi önceleri de yaşanan çok şey var.. Sanırım çocuk yokken he bu arada evi terk ettiğim için (ki gelip beni baba evinden almadı hep ben gittim döndüm) çocuk istemediğini bana güvenmediğini söylüyor! Acaba Mutlu olan hangi kadın evini terkeder ? Onca emeği hiçe sayar ? İnanılmaz zormuş bu işler hep duyardıkta başa gelince anlaşılırmış.. Vicdanım rahat çok kez denedim fakat dönüşü olmayacak yani bitirmek zorundayım gibi.. Aynı durumları yaşayan varsa bi yol gösterebilir mi? Şimdiden teşekkürler..
Gerçekten inanılmaz birşey,emin olabilirsin defalarca artık yapamayacagımı düşünüp babamın evine gittim,sonuç geri tıpış tıpış döndüm,aynen dedigin gibi yuvayı dişi kuş yapar ya bi kaç kez aldı babamın evinden ama her seferinde bitti diyerek gidip,geri döndüm.İteliye kakalıya 3yılı devirdik ama gel bana sor boşanma avukatlarından vekaletlerden döndük.O hep hazırdı hep ben vazgectim cesaret edemedim korktum..Sana tavsiyem ikide bir baba evine gitmek aileni üzmekten başka bi işe yaramıyor her baba ocagına dondugumuzde onlar biraz daha yaşlanıp yıpranıyor..Şu an sürekli eşimde aileside babamın evine gitmemi kullanıyor oyuncak ettin diye..Ne kadar çaresiz kaldıgını,gidecek yerin olmadıgını,kendini o evden atmak istedigini biliyorum...Ama yapma ailenin yerinede sen üzül ayrılacaksan bile avukata git iş ciddiye binerse tamam bitti dersen topla eşyalarını.Gidip haklı oldugun halde geri döndügünde oyle kayıplar veriyoruz ki gururumuz,insanlıgımız,duygularımız...En çokta ailen ne hale geliyo arkandan bilemezsin.Hakkında hayırlısı olsun evlilik gerçekten çoook zor,altında ezilememek herkese nasip olmuyor.
olay bitince bişey olmaz aynı evde durmaktan güvenli neddenn kahrolsun kurtulduğuna şükreder kocamı yok 2.evlikmutlu eder bilmeyiz ailesiyle dursunTabiki çeksin demedim zaten fakat geri eve dönüldükten sonra olan aileye oluyor.Hem kızları şiddet görüyor hemde geri dönüyor..keşke kalabilse baba ocagında ama evlilik söylendigi kadar kolay degil.Zarar vermek isteyen baba evindede dışardada kendi evindede yapar.Söylemek istedigimi anlatabildimmi bilemiyorum ama şiddet işin içine girdiginde geri dönmemek gerek..Ozaman aile kahroluyor...
Merhaba arkadaslar;
Oncelikle sitede yazdığım ilk konu daha öncesinde yazılan yorumları çok okumuşluğum var. Paylaşmanın yararlı olduğu gerçeğinin burda ne kadar önem kazandığını farkettim ve bu sebeple yaşadığım çıkmazı tecrübe sahibi olan arkadaşlarla paylaşmak istedim. Ben 28 yaşındayım ve yaklaşık 3 aylık evliyim. Eşim polis olduğu için nikahı 1 sene önce yaptık. (Lojman sebebiyle) Fakat ev kurma aşamasında nikah sonrası inanılmaz değişimler ve çıkmazlarla başetmek durumunda kaldım. Kendisi ile evlenme sebebim özünde iyi bir insan olması ve güven ile alakalı bir problem hiçbir Zaman yaşamamış olmaktı ki hala bu konuyla ilgili hiç şüphem yok. Genel olarak problemimiz eşimin harcama yapmayı hiç sevmemesi ve bununla alakalı problemler yaşamamızdı. Aslında o kadar çirkin şeyler yaşandı ki neresinden tutup yazsam bilemedim. Her zaman gururu çok önemli olup hiçbir zaman barışma adına adım atmadı. En son yaşadığımız olay ciddi bi travma oldu benim için ki ben bunun üzerine bile 'yuvayı dişi kuş yapar' sözüne istinaden ve elbette verilmiş emek adına tekrar eve döndüm . En son olay şuydu; kendisi para harcamayı sevmeyen bi insanken telefondan oynanan bir oyun için 3000 tl gibi ciddi bi rakam harcadığını söyledi ve ben bu duruma oldukça sinirlenip yaptığının saçma olduğunu söyledim o da bana sen harcama yaparken iyi bende ona istinaden harcadım dedi. Bu yaptığın kumara girer dememe bir anda ciddi bir tepki gösterip önümdeki tepsiyi fırlatıp şiddet uygulamaya başladı( balayından beri olan 4.) sonra ben kendimi korumak için onu ittirip vurmaya başladım. 4. Kez olunca artık karşılık vermem gerektiğini düşündüm! Sonra bi ara başka odaya geçti bir yeri arayıp adres bilgisi verdi ben su siparişi verdiğini düşünmüştüm fakat kendisi polisleri arayıp benden şikayetçi oldu.Hayatım boyunca hep iyi yerlere gelmek için çabalayan kendini geliştirmekten her konuda Mutlu olan ben resmen tepetaklak oldum gecenin bir vakti eşini ekip aracına bindirdi.. İnanamadım o insanın böyle birşey yapabilmesine o da bende darp raporu aldık fakat ben şikayetçi olmadığımı herşeyi Allah'ın gördüğünü kimseye de ispat edecek birşeyim olmadığını söyledim.. O da şikayeti geri aldı! Ve ben ezik gibi tekrar baba evinden kendi evime gittim.. Yuvayı dişi kuş yapacak ya! Şimdi 2 hafta geçti yine kötü davranışlar görüyorum tabi önceleri de yaşanan çok şey var.. Sanırım çocuk yokken he bu arada evi terk ettiğim için (ki gelip beni baba evinden almadı hep ben gittim döndüm) çocuk istemediğini bana güvenmediğini söylüyor! Acaba Mutlu olan hangi kadın evini terkeder ? Onca emeği hiçe sayar ? İnanılmaz zormuş bu işler hep duyardıkta başa gelince anlaşılırmış.. Vicdanım rahat çok kez denedim fakat dönüşü olmayacak yani bitirmek zorundayım gibi.. Aynı durumları yaşayan varsa bi yol gösterebilir mi? Şimdiden teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?