Bosanmaya karar vermek :(

Anlattığınız şeyleri ben de yaşadım. Böyle hasta ruhlu insanlar kendi hastalıklarını kabul etmeden karşıdakini suçlar hep. Bir süre sonra siz de kendinizde sorun aramaya başlarsınız. Sizin sevginizden emin olduğu için sürekli boşanmak lafını ederek sizi korkutup sindirmeye çalışır. Ben de düğün masraflarını kendim karşıladım. Kredi ödüyorum. Adam bana hep sen kendi akrabalarına düğün yaptın bana ne senin ödediğin borçtan dedi. Ev kirası, faturaları ödediğim halde her yerde beş kuruş faydası yok maaşını ne yapıyorsa dedi. Akli sira insanlarda benim paramı aileme verdigimi düşündü. En son bu para mevzusu yüzünden bi tartışma sonucu gece vakti kapının önüne koydu beni. Elimden telimi, çantamı aldi. Baş ortumu vermeden kapının önüne koydu. Ve bu olay son oldu. Anlaşmalı boşanmaya ikna ettim ve bitti. Ben de bir sene çektim her seferinde gittim yanına ama sonuncusunda ailem asla kabul etmiyoruz bu durumu dedi. Şimdi hala mesaj atıyor. Birilerine pisman olduğunu tekrar olmasıni istediğini söyletiyor. Ben üzülüyorum herseye rağmen ama böyle insanla daha kötü olurdum. Psikolojim iyice bozulurdu. Sen de bunu yap demem zor belki ama benim vicdanım rahat. Unutma herkes kendi değerini kendisi belirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…