Gerçekten inanılmaz birşey,emin olabilirsin defalarca artık yapamayacagımı düşünüp babamın evine gittim,sonuç geri tıpış tıpış döndüm,aynen dedigin gibi yuvayı dişi kuş yapar ya bi kaç kez aldı babamın evinden ama her seferinde bitti diyerek gidip,geri döndüm.İteliye kakalıya 3yılı devirdik ama gel bana sor boşanma avukatlarından vekaletlerden döndük.O hep hazırdı hep ben vazgectim cesaret edemedim korktum..Sana tavsiyem ikide bir baba evine gitmek aileni üzmekten başka bi işe yaramıyor her baba ocagına dondugumuzde onlar biraz daha yaşlanıp yıpranıyor..Şu an sürekli eşimde aileside babamın evine gitmemi kullanıyor oyuncak ettin diye..Ne kadar çaresiz kaldıgını,gidecek yerin olmadıgını,kendini o evden atmak istedigini biliyorum...Ama yapma ailenin yerinede sen üzül ayrılacaksan bile avukata git iş ciddiye binerse tamam bitti dersen topla eşyalarını.Gidip haklı oldugun halde geri döndügünde oyle kayıplar veriyoruz ki gururumuz,insanlıgımız,duygularımız...En çokta ailen ne hale geliyo arkandan bilemezsin.Hakkında hayırlısı olsun evlilik gerçekten çoook zor,altında ezilememek herkese nasip olmuyor.