Bosanmaya mecbur kaldik.

Bebeklerimi öldürmemi istedi ne demek Allah aşkına. Ne zaman ki cebinden para çıkacağını anlamış seninle boşanmaktan vazgeçmiş. Lütfen kabul etme. Seni gerçekten düşünse çocuklarla evden kovar mı? Boşanacaksa bile kendi çıkıp gitmeli çocukların düzeni bozulmasın demeli. Tövbe estağfurullah. Bırak yaşasın anasıyla, 7 sülalesiyle. Sülalesini sil gitsin. Sizin zaten boşanmanız gerekiyormuş. Başlığı okuyunca severek ayrılıyorsunuz sandım.

Bende cocuklarimin düzeni bozulmasın diye çok fazla mücadele ettim tek başıma 10 kişiye karşı. Ama o birlik oldu sebepsiz yere insanlığa sığmayacak her kötülüğü yaptı. Bende sizin gibi düşünüyorum ailesinin yanında sizi boşuna besliyorum diyen biri şimdi mi kıymete bindirdi.Cok şükür Rabbım kurtardı bizi .Suçsuz günahsız iki masum için Rabbım bize bir yuva kurdurdu.bizden Uzak ailesinin koynunda yaşamaya devam etsin.biz ordaykende hep ailesi ile birlikteydi bizim için tek değişiklik huzurumuz oldu. Bende sizin gibi düşünüyorum. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…