Bosanmaya mecbur kaldik.

Merhabalar

Şuan eşimle bosanma aşamasındayız. Evlendigim günden beri ailesiyle sorunlar yaşıyorum. Esim topluma göre geç bir yaşta evlendi.bu süre zarfında hep ailesiyle yaşamış sosyal hayati ve arkadaşı olmamis. Aile apartmaninda oturduk ailesi abisi eltiler derken herkes evliligimizin icerisinde iki bebegim var kaynanam hamile olduğumda dahi bebeklerimi öldürmemi istedi esim buna bile musade etti. Ama ben yapmadım bu süreçte hem eşimden hem ailesinden fiziksel psikolojik şiddet gördüm.surekli küçük bebeğim ve hamileyken evden kovuldum bu durumda oldugum için gidemedim. Ailesiyle bir olup bosanma davasi acti evden gitmemiz için aklınıza gelecek her kötülüğü eşimde dahil birlikte yaptılar. Bende karşı dava açtım evden atıldık şimdi desteklerle çocuklarımla bir düzen kurdum.kira da yaşıyorum. Nafaka vs ödeniyor. Esim pişman barışmak istiyor. Ben güvenmiyorum. Ailesinin her lafıyla suçsuz günahsız bize bütün kötülüğü yapmasına rağmen. Onlardan korktuğu için böyle olduğunu söylüyor. Sevgi yetmiyor .Bu sefer elimdeki mahkeme olanaklarindan da olmaktan korkuyorum .Bu 3 . Kez evden kovulusumuz
Asla barışmayin kesinlikle benim ablamda aynı şeyleri yaşadı şimdi kirada mis gibi de kendi çalışıyor cocuklarada güvenilir bir bakıcı tuttu bu kadar başkasıyla da tanışırsın bakarsın seversin sevilirsin hayatta herşey bitiriyor neler neler üzülme sakın çocuklarını düşün o ortamda büyümesinimi istiyorsun ayrıca babalarından da şikayetçi ol sana da bisey yapabilir barışmıyorsun falan diye uzaklaştırma al gözünü korkut

Asla barışmayin kesinlikle benim ablamda aynı şeyleri yaşadı şimdi kirada mis gibi de kendi çalışıyor cocuklarada güvenilir bir bakıcı tuttu bu kadar başkasıyla da tanışırsın bakarsın seversin sevilirsin hayatta herşey bitiriyor neler neler üzülme sakın çocuklarını düşün o ortamda büyümesinimi istiyorsun ayrıca babalarından da şikayetçi ol sana da bisey yapabilir barışmıyorsun falan diye uzaklaştırma al gözünü korkut
Biliyorum zor ama herseyin sonu yeni başlangıçtır

Esim sevgiden bahsediyor. Haklisiniz
Nafaka kaynaklı sevgidir o. Parayı basıyoruz bari hizmet alalım, mantigidir. Yemek pişer, ev temizlenir, nafaka da vermeyiz... Yoksa bu iki çocuklu boşanmış ve nafaka ödeyen adamı kime yamayacaklar

Ne güzel tespit. Aldatma dışında her kötülüğü yaptılar. Oda çanak tuttu
Geri dönerseniz ayrı bir ev var mi ve esinizin kendi üstüne neleri var maaşı vb aylik geliri ne kadar?
Bir şans verip varsa maddi imkanlar sahibi olun sonra duruma göre bakarsiniz.Parasiz pulsuz evsiz adamsa zaten asla yaklasmayin bitmiş gitmiş. Maddiyat olmazsa adam da ailesine köle olur.

Maaşı gayet iyi ev babasının üzerine zaten ailede bundan cesaret buluyor. Esim ailesine bagimli olduğu için o binadan çıkamadı. Bu zamana kadar onlara maddi destek vermis yapismalari da bundan dolayı. Resmen tercih yaptı. Çocuklarını bile gözü gormedi.simdi de tuttuğum eve gelip yerlesecegini düşünüyor. Bir eşyamı dahi vermedikleri halde zorluklarla kurduğum düzene geleceğini düşünüyor kendince

Barışayım mi sorusunu aklınızdan geçirmeniz bile korkunç.
Yahu sizi döven şiddet uygulayan aşağılayan adam aynı adam değil mi? Yer,mekan değişince mi kıymetli olacaksınız. Bırakın ya,değil aile apartmanından çıkmak,size Paris’ten ev tutup ayrı eve taşısa bile o eve bu adamla gireceksiniz.
Ne gerek var dertsiz başınıza dert alıyorsunuz?
Çocuklarda yeni düzene adapte olmaya başlamışken.Mis gibi düzen kurmuşsunuz kendinize tadını çıkarın.
Yıl olmuş 2023 kocasız da yaşanır hatta daha güzel yaşanır. Başımda erim olsun mantığı bitti çoktan.
Bir kendinize gelin,dinlenin,anı yaşayın,hayal kurun. İleride hayat size neler hazırlıyor bilemezsiniz. Belki size değer verecek sizi çok sevecek biri çıkacak.

Simdi hic poncik olmayacak, ama sevgi bir evliligi ayakta tek basina tutmaz. Saygi, sadakat ve bilincli davranislar en önemlisi. Esiniz sizi ve evladlarinizi disari atarken seviyordu ama korkuyordu öyle mi? Anasi gestapo basi mi? Ne korkusu. Sakın kanmayin. Geri dönseniz o aile size bin beterini yasatir ve tüm haklarinizdan affettiginiz icin olursunuz. Bence bunlarin derdi size para ödemeleri zaten. Sevgi felan degil

Barışayım mi sorusunu aklınızdan geçirmeniz bile korkunç.
Yahu sizi döven şiddet uygulayan aşağılayan adam aynı adam değil mi? Yer,mekan değişince mi kıymetli olacaksınız. Bırakın ya,değil aile apartmanından çıkmak,size Paris’ten ev tutup ayrı eve taşısa bile o eve bu adamla gireceksiniz.
Ne gerek var dertsiz başınıza dert alıyorsunuz?
Çocuklarda yeni düzene adapte olmaya başlamışken.Mis gibi düzen kurmuşsunuz kendinize tadını çıkarın.
Yıl olmuş 2023 kocasız da yaşanır hatta daha güzel yaşanır. Başımda erim olsun mantığı bitti çoktan.
Bir kendinize gelin,dinlenin,anı yaşayın,hayal kurun. İleride hayat size neler hazırlıyor bilemezsiniz. Belki size değer verecek sizi çok sevecek biri çıkacak.
Çok haklısınız sizinle aynı düşüncelerdeyim. Yaşananların bir kısmını yazdım hepsini bilmiş olsanız okumaya tahammül edemezsiniz.kendi cocuklarimin babası çok kötü şeyler yaşattı bu saatten sonra kimseye güven olmaz. Çocuklarımla mutlu huzurlu bir hayata adım attık Allahin izniyle devamı gelecektir inşallah. Uzaktayken kıymetli olduk.

Çocuklar büyüyünce 15-16’da bunlar süper baba oluyorlar, işleri olunca para kazanınca amca yenge babaanne herkes bulur merak etmeyin.

Keşke az sevseydi de adam olsaydı. Şiddet uygulayanların barışma gerekçesi de bu seviyorum. Seven adam kıyamaz, dövemez.
O kadar doğru ki uzaktayken çocukları şimdiden kıymetli oldu. Ordayken yok sayıyordu. Şimdi de babacılik oynuyor

Çok haklısınız sizinle aynı düşüncelerdeyim. Yaşananların bir kısmını yazdım hepsini bilmiş olsanız okumaya tahammül edemezsiniz.kendi cocuklarimin babası çok kötü şeyler yaşattı bu saatten sonra kimseye güven olmaz. Çocuklarımla mutlu huzurlu bir hayata adım attık Allahin izniyle devamı gelecektir inşallah. Uzaktayken kıymetli olduk.
Kıymetli olursunuz tabi, günah keçisi yokken ailesi ile koyniş koyniş oturamıyor, siz yokken birbirini yiyor huzursuzlar, el kızının etinin lezzetini tutmuyor tabi. Karısının emekleri üstünden hayırlı evlat olamıyor. Bi de üstüne nafaka ödüyor. Yemeğini yapmayan donunu yıkamayan kadına verdiği her kuruş gözüne batıyor.

Kıymetli olursunuz tabi, günah keçisi yokken ailesi ile koyniş koyniş oturamıyor, siz yokken birbirini yiyor huzursuzlar, el kızının etinin lezzetini tutmuyor tabi. Karısının emekleri üstünden hayırlı evlat olamıyor. Bi de üstüne nafaka ödüyor. Yemeğini yapmayan donunu yıkamayan kadına verdiği her kuruş gözüne batıyor.
Bütün kadınlar haklarını aramalı gerçekten sıkılmadan bunu yapmalı eğer doğru bir hukukçu ile hareket edersiniz kanunlar her türlü yanımızda her türlü tedbiren dahi haklarınızı savunuyor ve alıyor. Zorlama olsa babalık yaptırıyor. Şuan da eşimin sağladığı olanaklarla hayatımızı yaşıyoruz.bunu mahkemeye gitmeden de yapabilirdi . Çıkabilirdi o cehennem binadan korkaklıktan yapamadı. Şimdide yanımıza çekeceğini düşünüyor.

Back
X