Boşanmaya nerden başlasam ..

Purpplee

Herkes çok duyarlı😌
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
13.675
16.082
298
Merhaba hanımlar,
Evliliğimdeki sorunlar ile ilgili birçok konu açmıştım.Eşimin hamileliğimde aldattığı ile ilgili kuvvetli şüphelerim,bunlara mantıklı bir açıklama getirmek yerine küstahlıkları,sevgisizliği,ilgisizliği,saygısızlıkları ve son bir yılda cinselliğin olmayışı...cinsellik isyemiyprum işte demeleri,tonla ağır lafları sonucunda artık tasımı tarağımı toplamış bulunmaktayım.
Ücretsiz izindeyim şu an ama kenarda biraz altın ve param var onları kullanıcam bu ev artık cehennem !
Anlaşma protokolü ve dilekçem hazır zaten,imzalı.

Öğretmenim eş durumu tayine başvuruyorum Salı belli olacak.Tayinimin çıkıp çıkmamasına bağlı olarak evi nerden tutacağıma karar vericem.
Çarşamba emlakçıdan ev bulsam,perşembe adliyeye başvursam ve yeni evime su,elektrik,doğalgaz bağlatsam,Cuma Günü taşınsam diyorum.
Davayı eve taşınmadan açayım diyprum,aksi takdirde çocuğu kaçırdı evi terk etti gerekçeleriyle bir menfaat Sağlar mi ?
4 aylık bebek ile çok zor işler bunlar kara kara düşünmüyor Değilim.Ailem uzakta onlara bunlardan bahsetmeyeceğim çünkü dur bekle Bakslım diyebilirler tahammülüm yok.

Bu boşsnms Süreci çok mu yıpratıcı olacak ? Yapabilecek miyim

Son düzenleyen: Moderatör:
Eş durumu tayinleri belli olalı 3 hafta oluyor? Nasıl bir tayin bu özel bir nedene mi bağlı yanlış anlamayın

Eş durumu tayinleri belli olalı 3 hafta oluyor? Nasıl bir tayin bu özel bir nedene mi bağlı yanlış anlamayın
İl içi mazeret Hakkı verildi yeniden,sadece il içi..Bugün tercihler başladı

Zor olacaktır mutlaka ama sonucunda daha huzurlu ve mutlu olacağınız bi şekilde yaşayıp çocuğunuzu büyüteceksinz. Bu ev cehennem yazmışsınız orda yaşamak hepsinden zordur.
Taşınma tayin vs bunların hepsi geçici bi süreç zamanla herşey rayına oturacaktır emin olun.
En büyük güç kaynağınız yavrunuz olsun..

Eşinizle hiç konuştunuzmu bu durumları?
Çözüm bulunamayacak kadar kötümü herşey?
Keşke bir yolu olsa ..
Konuştum ben böyleyim işine gelirse tavrında olmuştıt hep ve iyileştirmek yerine yangına körükle gidiyor.

Ben de aynı noktaya takıldım ben de il içi eş durumu tayini istiyorum ama böyle bir durumdan haberim olmadı.

simdilik zor görünebilir ama ilere mutlu günler sizi bekliyor

Boşandıktan sonra özür ortadan kalkınca tayin iptal olmaz mı?

Boşandıktan sonra özür ortadan kalkınca tayin iptal olmaz mı?

Ben de aynı şeyi soracaktım.Normalde mazaret ortadan kalkınca tayin durumu da değişiyor.yani es durumu tayin olsanız bile boşanma ile mazaret kalkacağı için tayininiz iptal olabilir o zaman sıfırdan başlamanız gerekebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…