İl içi mazeret Hakkı verildi yeniden,sadece il içi..Bugün tercihler başladıEş durumu tayinleri belli olalı 3 hafta oluyor? Nasıl bir tayin bu özel bir nedene mi bağlı yanlış anlamayın
Konuştum ben böyleyim işine gelirse tavrında olmuştıt hep ve iyileştirmek yerine yangına körükle gidiyor.Eşinizle hiç konuştunuzmu bu durumları?
Çözüm bulunamayacak kadar kötümü herşey?
Keşke bir yolu olsa ..
Çok üzüldüm Allahım yardımcınız olsun , inşallah düzelir, bazen güzel mucizeler de olabiliyor ..Konuştum ben böyleyim işine gelirse tavrında olmuştıt hep ve iyileştirmek yerine yangına körükle gidiyor.
Hayırlısı olsun inşallah. Tekrar verilmeyecek diye herkes umutsuzdu iyi olmuş. Belki de bu sizin şansınızdır.İl içi mazeret Hakkı verildi yeniden,sadece il içi..Bugün tercihler başladı
Ev lojman onun adına tahsisli o giderse ben kalamıyorum zaten kalmak da istemiyorum gidip yepyeni bir düzen daha cazip geliyoTayininiz olmazsa evde siz kalın. Yeniden düzen kurmakla ugrasacaginiza o uğraşsın.
Kolaylıklar diliyorum.
Ben de aynı noktaya takıldım ben de il içi eş durumu tayini istiyorum ama böyle bir durumdan haberim olmadı.Eş durumu tayinleri belli olalı 3 hafta oluyor? Nasıl bir tayin bu özel bir nedene mi bağlı yanlış anlamayın
Allah yardımcınız olsun.
Çok kararlı ve güçlü duruyorsunuz burdan bakınca haliyle nereden başlarsanız başlayın tünelin sonundaki ışığı göreceksiniz.
Hakkınızda hayırlısı olsun, mutluluklar dilerim size bebeğinizle.
Boşandıktan sonra özür ortadan kalkınca tayin iptal olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?