Bana söylediği ağır cümleleri bir deftere yazdım saklıyorum olur da boşanırsak kalbim yumuşadıkça açıp okuyayım diye.Çünkü ayrılıklarda ilk Başlarda hep iyi Şeyler gelir insanın aklına kötüler sanki hiç yokmuş gibi.Gerçi iyi anımız pek yok.Bu Şehire evlenerek geldim beni hiç gezdirmedi bile,evde oturduk o hep tv pc ile meşgul oldu.En azından Yanımda evden işe işten eve diye " iyiyim iyi " diyordum ama aldatıldığıma dair bulduklarım var ve şimdi güven Sıfır.Güven olmayınca olmuyor.İlk Zaman'ları bir süreç olarak düşünmeye çalışacağım Allah yardımcımız olsun tek korkum üzülürsem sütümün iyice azalarak yok olması Allah korusun.Evet yıpratıcı.Ama geçiyor.Tek başına çok zor.Bir destekçi lazım.Annen baban olmadan yapma.Büyükler en guzelını bılır.Kardesın ablan vs varsa yanına gelsınler.Bide sen daha yenı doğum yaptın.Ben 3 ay yatakdan çıkamamıştım.Uyanıp çikolata yıyıp gerı yatıodum.Aglayıp gerı yatıodum.Aılem bıde yaşlı sesım duyulmasın diye onları üzmüyüm diye sessız sessız aglıodum.Tabi anne bılmez mı evladını.Gelip benımle yatıodu.Zor olmazmı güvenmişin sevmişin dişinle turnagınla ev dızmısın.Kocam demişin .Sonuç hüsran.Tek başına girişme derim.Aileden başka kımseyede guvenme.
Aynen öyle teşekkür ederim.Bosansaniz bir dert bosanmasaniz bin dert kolay gelsin
Nakliyeci hazır.Evet biraz sıkışık bir program aksaklık olursa da yapıcak bişey yok.O kadar da beklerim artık.kız Kardeşimi çağırmayı düşünüyorum BakslımSıralamanız hiç uygulanabilir gelnedi bana. Çarşamba emlakciya başvurup 1 günde istediğiniz ev bulunabileceğini sanıyorsunuz ama çok çok düşük ihtimal. Hadi buldunuz nakliye taşınma elektrik su dogalgaz işlerini 2 günde halledip 4 aylık bebekle taşınmayı düşünüyorsunuz. İmkansıza yakın. Eğer o ev o kadar cehennem ise tüm bunlar ayarlanan kadar misafirhaneler kalabilirsiniz ama 4 aylık bebek ile en doğrusu aileye haber verilip destekleri istenip ortak hareket etmektir. Belki sizin planlarınız ailenizin de devreye girdiğinde günü günü tutmayabilir ama 4 aylık bebeğinizle bence en güvenilir yol bu..
Hakkınızda hayırlısı olsun ama yanınızda ailenizin olmasını sürpriz sorunlar çıktığında sizin için bir nimet. Ayrıca boşanma süreci uzun ve yorucu bir dönem. Bu dönemde size en çok destek olacak insanlara haber vermeden bildiğiniz gibi yol almanız onları da kırabilir. Sizi anlıyorum aldığınız kararları sekteye uğratacak hiç bir pürüz istemediğiniz için tek başınıza hareket etmek istiyorsunuz ama 4 aylık bir yavru var yanınızda. Tabi siz daha iyi bilirsiniz hayati yaşayan sizsinizNakliyeci hazır.Evet biraz sıkışık bir program aksaklık olursa da yapıcak bişey yok.O kadar da beklerim artık.kız Kardeşimi çağırmayı düşünüyorum Bakslım
Haklısınız.Babam hasta gelemez zor yürüyor zaten bana faydası olmaz aksine kavga Eder tansiyonu çıkar.Annemle de onu muhattap etmek isyemiyorum ama kararsızım yine de.Annem durumları biliyor aslında ama bir umut düzelir diye bekliyor.Hakkınızda hayırlısı olsun ama yanınızda ailenizin olmasını sürpriz sorunlar çıktığında sizin için bir nimet. Ayrıca boşanma süreci uzun ve yorucu bir dönem. Bu dönemde size en çok destek olacak insanlara haber vermeden bildiğiniz gibi yol almanız onları da kırabilir. Sizi anlıyorum aldığınız kararları sekteye uğratacak hiç bir pürüz istemediğiniz için tek başınıza hareket etmek istiyorsunuz ama 4 aylık bir yavru var yanınızda. Tabi siz daha iyi bilirsiniz hayati yaşayan sizsiniz
Benim ispat dediğim prezervatif,saç kılı idi ikisini de attım zaten işe de yaramıyorlarmış.Parasında gözüm yok parası da yok zaten kısa Sürede bitsin gitsin istiyorum yüz göz olmak beni yıpratırNiye anlaşmalı boşanıyorsun acelen yok çekişmeli boşan al çatır çatır Tazminatını. İspat edebilirim aldatmayı dediğin için diyorum
10 aydır bu konuyu düşünüyorum ve her geçen gün daha da Sebep çıkıyor boşanmak için.Sonradsn pişman olmayacağımdan emin oluncaya kadar bekledim izledim,yok olmuyor.Canım kararını vermişsin
İnşallah hayırlı olur senin için
Boşanma arifesinde olan birisi daha yıkık olur, seni iyi gördüm maşallah.
İnşallah üstesinden gelirsin.
Öncelikle ailemden biri mutlaka yanında olsun, evden çıkarken yasayacaklarin, yeni evde duzen, iş ciddiye binince eşinin lafları sözleri derken yıpratıcı bir süreç olacak. Seni en iyi ailemden biri anlar.
Bu hayata bir kez geliyoruz, mutlu olmak elimizde, eğer o kişiyle mutlu değilsek, inceldigi yerden kopması taraftariyim
Amin çok teşekkür ederim inşallahDik durusunuzdan dolayı tebrik ederim umarım burdaki aldatılan siddet gören bicok kadına örnek olursunuz
Allah güc kuvvet versin cıktıgınız bu yolda yanınızda olsun
Teşekkürler ama 4 aylık bebeği kaçırmak derken ? Bebeği kaçırmıyorum evleri ayırıyorum o da benimle geliyorhakkınızda hayırlısı olsun. bu çocugu kaçırma meselesini hiç anlamıyorum. anne evden ayrılırsa 4 aylık bebek ne olacakmış? anne ile gelmesinden daha doğal ne var?
ben yapacaklarınızı gerçekçi bulmadım. bu hızla kararlar verirseniz de bir şeyler gözden kaçar.
1 günde ev nasıl bulunur? ev her şeyiyle oturmaya hazır olması gerekiyor ki, söylediğiniz elektrik, su, doğalgaz bir tam gün sürüyor.
nakliye hazır ama evi ve eşyalarınızı nasıl toparlayacaksınız? gittiğinizde yeni evi kim temizleyecek?
bilemedim. bence ailenize haber verin, bu süreci yalnız geçirmeyin.
fiziksel olarak 4 aylık bebekle kendinizi bu kadar yormayın. su an bir güç geldi ve yaparım diye yola çıktınız ama kendinizi yıpratmış olacaksınız.
yeni hayatınızda kolaylıklar ve mutluluklar dilerim.
Yastık yorgan Kıyafet topladım,mutfak toplanacak.Büyük eşyaları nakliyeci söküp götürüp monte edecek,ev yerleştirme temizleme işinde kız kardeşim yardık edecek.Hafta sonu gelebilirmiş bir hafta vaktim var.Orda birer gün ayırdığımı yazdım ama tabiki esneklik var.hakkınızda hayırlısı olsun. bu çocugu kaçırma meselesini hiç anlamıyorum. anne evden ayrılırsa 4 aylık bebek ne olacakmış? anne ile gelmesinden daha doğal ne var?
ben yapacaklarınızı gerçekçi bulmadım. bu hızla kararlar verirseniz de bir şeyler gözden kaçar.
1 günde ev nasıl bulunur? ev her şeyiyle oturmaya hazır olması gerekiyor ki, söylediğiniz elektrik, su, doğalgaz bir tam gün sürüyor.
nakliye hazır ama evi ve eşyalarınızı nasıl toparlayacaksınız? gittiğinizde yeni evi kim temizleyecek?
bilemedim. bence ailenize haber verin, bu süreci yalnız geçirmeyin.
fiziksel olarak 4 aylık bebekle kendinizi bu kadar yormayın. su an bir güç geldi ve yaparım diye yola çıktınız ama kendinizi yıpratmış olacaksınız.
yeni hayatınızda kolaylıklar ve mutluluklar dilerim.
Kız kardeşim gelecek iki de Arkadaşım var.Bir an önce düzen otırması için hızlı olmak zorundayım.Planlamanız ve kararlılığınız çok güzel. Ancak 4 aylık bebeğinizle bu kadar hızlı bir taşınmayı nasıl halledeceksiniz. Size yardımcı olan insanlar olmalı yanınızda. Tek başınıza bu kadar sürede yapılacak işler değil gibi bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?