Yooo önemli olan tayin dönemi evli olmakBoşandıktan sonra özür ortadan kalkınca tayin iptal olmaz mı?
Ama o zaman her boşanan eski okuluna geri dönsün olmaz ki..ben atanınca benim yerime de başkası atanacak.Hem boşsnms nerden baksak 5 Ay'ı bulur mahkeme daha gün verecekBen de aynı şeyi soracaktım.Normalde mazaret ortadan kalkınca tayin durumu da değişiyor.yani es durumu tayin olsanız bile boşanma ile mazaret kalkacağı için tayininiz iptal olabilir o zaman sıfırdan başlamanız gerekebilir.
O zaman haberi ben vermiş olayım.ocak tayinine başvuru yapmışsanız geç kalmadınız.İlk başta sadece Ankara içindi sonradan tüm illere yayıldı mı bilmiyorum.okulunuza yazı gelmedi mi ? 8-11 Şubat arası BaşvurularBen de aynı noktaya takıldım ben de il içi eş durumu tayini istiyorum ama böyle bir durumdan haberim olmadı.
Ama o zaman her boşanan eski okuluna geri dönsün olmaz ki..ben atanınca benim yerime de başkası atanacak.Hem boşsnms nerden baksak 5 Ay'ı bulur mahkeme daha gün verecek
Eğer eski okulundaki kadro dolmuş olursa ve zaten il içi giderse kolay kolay resen atama verip başka okula yollamazlarÖğretmenler için farklı bir kanun ya da yönetmenlik var mı bilmiyorum ama devlet memurları kanununa göre memurlarda mazeret ortadan kalkınca tayin durumu eski haline dönüyor.bende memurum ve eşim bana tabi ordan biliyorum.yani ben işten ayrılırsam mesela eşim es durumundan burda kalamaz.
Kesinlikle yapabilirsiniz!!Küçük çocukla sadece taşınmak zor olur ama en azından elinizde mesleğiniz ve kenarda paranız var Allah yardımcınız olsunMerhaba hanımlar,
Evliliğimdeki sorunlar ile ilgili birçok konu açmıştım.Eşimin hamileliğimde aldattığı ile ilgili kuvvetli şüphelerim,bunlara mantıklı bir açıklama getirmek yerine küstahlıkları,sevgisizliği,ilgisizliği,saygısızlıkları ve son bir yılda cinselliğin olmayışı...cinsellik isyemiyprum işte demeleri,tonla ağır lafları sonucunda artık tasımı tarağımı toplamış bulunmaktayım.
Ücretsiz izindeyim şu an ama kenarda biraz altın ve param var onları kullanıcam bu ev artık cehennem !
Anlaşma protokolü ve dilekçem hazır zaten,imzalı.
Öğretmenim eş durumu tayine başvuruyorum Salı belli olacak.Tayinimin çıkıp çıkmamasına bağlı olarak evi nerden tutacağıma karar vericem.
Çarşamba emlakçıdan ev bulsam,perşembe adliyeye başvursam ve yeni evime su,elektrik,doğalgaz bağlatsam,Cuma Günü taşınsam diyorum.
Davayı eve taşınmadan açayım diyprum,aksi takdirde çocuğu kaçırdı evi terk etti gerekçeleriyle bir menfaat Sağlar mi ?
4 aylık bebek ile çok zor işler bunlar kara kara düşünmüyor Değilim.Ailem uzakta onlara bunlardan bahsetmeyeceğim çünkü dur bekle Bakslım diyebilirler tahammülüm yok.
Bu boşsnms Süreci çok mu yıpratıcı olacak ? Yapabilecek miyim
O zaman haberi ben vermiş olayım.ocak tayinine başvuru yapmışsanız geç kalmadınız.İlk başta sadece Ankara içindi sonradan tüm illere yayıldı mı bilmiyorum.okulunuza yazı gelmedi mi ? 8-11 Şubat arası Başvurular
Ben de ücretsiz izindeyim.Okula dilekçe verdim Ocak atamasına başvurdum,çıkmadı o ayrı.Ücretsiz izindeyim şuan canım ama ocaktaki başvuruda da ilk aşamaya yetişememiştim maalesef..
Beni kazanmak için bişey yapası gelmediği için kabul ediyor.Ben durduk yere bu karara varmışım gibi Üstüme atıyor Sorumluluğunu,sanki o buna zemin hazırlamamış gibi... yapmacıktan iki Güleryüz Tamam.Beni tutmaya çalışmıyor bile,beni kaybetmek istemese çok güzel ikna eder,ikna kabiliyetine çok güvenir ama yok.Eş durumu Doğudan Batı’ya ise ve zorunlu hizmet yapılmadıysa başka yere gönderiyorlar
Eşiniz ne diyor boşanma için o da kabul ediyor mu
Es durumundan tayin istediginizde bosanma sonrasi eski okulunuza geri göndermesinler sizi? Bunu atladiniz mi bilmiyorum. Ben de es durumundan geldim her yil evli oldugumuza ve esimin de calistigina dair yazili beyanda bulunuyoruz. Ha ben dogu görevinden geldim. Sizinki farkli bir durumsa bilemedimİl içi mazeret Hakkı verildi yeniden,sadece il içi..Bugün tercihler başladı
Suçu atacak birini bulduğuna göre içi rahat ben mi boşandım o boşandı deyip kurtulacak aklınca sorumluluğu sana atıpBeni kazanmak için bişey yapası gelmediği için kabul ediyor.Ben durduk yere bu karara varmışım gibi Üstüme atıyor Sorumluluğunu,sanki o buna zemin hazırlamamış gibi... yapmacıktan iki Güleryüz Tamam.Beni tutmaya çalışmıyor bile,beni kaybetmek istemese çok güzel ikna eder,ikna kabiliyetine çok güvenir ama yok.
Asla kararımdan dönmem zaten de bu tavrı kararımda ne kade haklı oldupumu gösteriyor
Evet ben de aynı şeyden bahsettim en yakın Doğu görevine geri gönderiliyor aslındaEs durumundan tayin istediginizde bosanma sonrasi eski okulunuza geri göndermesinler sizi? Bunu atladiniz mi bilmiyorum. Ben de es durumundan geldim her yil evli oldugumuza ve esimin de calistigina dair yazili beyanda bulunuyoruz. Ha ben dogu görevinden geldim. Sizinki farkli bir durumsa bilemedim
Ama aklınızda olsun diye yazmak istedim. Yolunuz aydınlık olsun.
Ben de ücretsiz izindeyim.Okula dilekçe verdim Ocak atamasına başvurdum,çıkmadı o ayrı.
Amin Sağolun.Yok hiç evli Olduğuma dair belge istenmedi benden.Soyadı Değişikliği de olmadığı için Evliliğin devsm ettiği AnlaşılıyorEs durumundan tayin istediginizde bosanma sonrasi eski okulunuza geri göndermesinler sizi? Bunu atladiniz mi bilmiyorum. Ben de es durumundan geldim her yil evli oldugumuza ve esimin de calistigina dair yazili beyanda bulunuyoruz. Ha ben dogu görevinden geldim. Sizinki farkli bir durumsa bilemedim
Ama aklınızda olsun diye yazmak istedim. Yolunuz aydınlık olsun.
Evet yıpratıcı.Ama geçiyor.Tek başına çok zor.Bir destekçi lazım.Annen baban olmadan yapma.Büyükler en guzelını bılır.Kardesın ablan vs varsa yanına gelsınler.Bide sen daha yenı doğum yaptın.Ben 3 ay yatakdan çıkamamıştım.Uyanıp çikolata yıyıp gerı yatıodum.Aglayıp gerı yatıodum.Aılem bıde yaşlı sesım duyulmasın diye onları üzmüyüm diye sessız sessız aglıodum.Tabi anne bılmez mı evladını.Gelip benımle yatıodu.Zor olmazmı güvenmişin sevmişin dişinle turnagınla ev dızmısın.Kocam demişin .Sonuç hüsran.Tek başına girişme derim.Aileden başka kımseyede guvenme.Merhaba hanımlar,
Evliliğimdeki sorunlar ile ilgili birçok konu açmıştım.Eşimin hamileliğimde aldattığı ile ilgili kuvvetli şüphelerim,bunlara mantıklı bir açıklama getirmek yerine küstahlıkları,sevgisizliği,ilgisizliği,saygısızlıkları ve son bir yılda cinselliğin olmayışı...cinsellik isyemiyprum işte demeleri,tonla ağır lafları sonucunda artık tasımı tarağımı toplamış bulunmaktayım.
Ücretsiz izindeyim şu an ama kenarda biraz altın ve param var onları kullanıcam bu ev artık cehennem !
Anlaşma protokolü ve dilekçem hazır zaten,imzalı.
Öğretmenim eş durumu tayine başvuruyorum Salı belli olacak.Tayinimin çıkıp çıkmamasına bağlı olarak evi nerden tutacağıma karar vericem.
Çarşamba emlakçıdan ev bulsam,perşembe adliyeye başvursam ve yeni evime su,elektrik,doğalgaz bağlatsam,Cuma Günü taşınsam diyorum.
Davayı eve taşınmadan açayım diyprum,aksi takdirde çocuğu kaçırdı evi terk etti gerekçeleriyle bir menfaat Sağlar mi ?
4 aylık bebek ile çok zor işler bunlar kara kara düşünmüyor Değilim.Ailem uzakta onlara bunlardan bahsetmeyeceğim çünkü dur bekle Bakslım diyebilirler tahammülüm yok.
Bu boşsnms Süreci çok mu yıpratıcı olacak ? Yapabilecek miyim
Iki Yıldır Evliyim hiç istenmedi belge istenmiyor.Soyadi 'nin aynı olmasını sorgulamiyorlar eşinizin hala çalıştığına dair her sene en geç mayıs ayinda evrak isterler. Yani eşinizin hala çalıştığına ve sigortasının yattığına dair evraklar. Bunu her sene beyan etmek zorundasınız. Istemedilerse bile mutlaka istenecektir bu konuyu tekrar araştırın sonradan duzeniniz tekrar bozulmasın. Eğer belgeleri sunmazsaniz takip eden ilk atama döneminde tayin istemeniz gerekir. Eski okula dönmek gibi bir durum yok ama eğer doğu hizmeti bitmemisse doğu hizmetine giren okullar arasından tercih yapmanız istenir. Bu konuyu araştırın mutlaka sonra sıkıntı yaşarsınız.
Kararinizda haklısınız bebeginiz ve siz en kolay şekilde atlatır ve mutlu bir hayat yaşarsınız umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?