24 yaşinda ne bebeği yaa gercekten. Pandemi. Tek maaş. Eşin desen genç hatta ergen.
Bebek hem maddi külfet hem manevi stress kaynaği ve ikinizde buna hazir değilsiniz. Hatta evliliğe bile hazir değilsiniz, özelikle eşin.
Bebek gece her iki saatte süt ister, bez ister. Bazi geceler hic uyumaz. Gün boyuda farki yok. Uykusuzluk bir taraftan, hormonlar, sonra eşinin halen oyun baskisi olur yada sana kizar "senden dolayi hayalimi gerçekleştiremedim" diye. Sonuç lohusa depresyonu ve cok agir darbe yemiş bir evlilik olur.
Burda sorun bebek degil. Hayata bakiş açisi. Adam ergen, farkli hayalleri var. Zaten 22 yaşinda evlenmiş, ergenliğini doğru düzgün yasayamamiş.
Tavsiyem kesinlikle bu bebek fikri rafa kaldirin ve cok siki korunun. Eşin o işi kesinlikle birakmasin, youtube'a tutunmak o kadar kolay değil. Olsa bile, teknoloji hiz ile değisiyor, yarinin garantisimi var?