• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmayalim diye eşim çok yalvarıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar gerçekten inanmayanlar var ama ilk defa bu kadar kararlıyım. Bugün hazırlandım ya sen götür avukata ya ben gidicem dedim kapıyı kitledi. Son bı şans ver Allah beni kahretsin asla bı daha yapmicam anlasana çok pişmanım dedi. Bende artık çok geç zamanında yapmicaktin vb şeyler söyledim. Haklarımı istiyorum diyince sen çok tehlikelisin nasıl da her şeyi araştırmışsin. Mal kaçırır gibi bu ne acelen tarzı şeyler söylüyor. İnşallah kurtulucam dua edin🤲

Arkadaşlar gerçekten inanmayanlar var ama ilk defa bu kadar kararlıyım. Bugün hazırlandım ya sen götür avukata ya ben gidicem dedim kapıyı kitledi. Son bı şans ver Allah beni kahretsin asla bı daha yapmicam anlasana çok pişmanım dedi. Bende artık çok geç zamanında yapmicaktin vb şeyler söyledim. Haklarımı istiyorum diyince sen çok tehlikelisin nasıl da her şeyi araştırmışsin. Mal kaçırır gibi bu ne acelen tarzı şeyler söylüyor. İnşallah kurtulucam dua edin🤲
Hadi insallah 👏 bak nasıl da gösteriyor yüzünü gördün mü derdi malların bölünmemesi sadece sizi sevseydi zaten vurmazdı
Haberdar edin ve vazgeçmeyin

Hadi insallah 👏 bak nasıl da gösteriyor yüzünü gördün mü derdi malların bölünmemesi sadece sizi sevseydi zaten vurmazdı
Haberdar edin ve vazgeçmeyin
Ne kadar güçlü kadınlarımız varmış ben yıllardir sindirildim.. Artık bende küllerindem doğup güçlü olucam💪 Destekleriniz için çok teşekkür ederim 💐

Sizin gibi anne babalardan çocuklar alınmalı.
Çocuklarım için bahanesini kullandığınız an babaları kadar suçlu oluyorsunuz.
Çünkü o çocukların tek ebeveyni yok. Siz varsınız.
Gerektiğinde babalarından bile korumak sizin vazifeniz.
Fakat siz o çocukları kendi varlıklarını bahane ederek bir psikopata teslim ediyorsunuz.
Çocukların geleceği ya sizin gibi olmak yada baba gibi psikopat olmak... Kolay kolay o zincir kırılmıyor.
Annelik vazifesi aklınıza geliyorsa bir zahmet kendinizi ve o çocukları kurtarın o adamdan.
Bahene değil benim yerime koyun kendinizi hep düzeleceğine inandırdı bende ya belki duzelirdi çocuklar perişan olmasın pişmanlığı yaşamamak için bekledim. 8 aydır vurmuyor belki bı daha hiç vurmayacak ama bu vurduğu gerçeğini unutturmayacak.Cidden artık uyandım..

Nereye gitsen hep söyler misin böyle? Boşanacaksın, avukata gidiyorsun, bunu barı söyleme. Bir gün hadi git nereye gidiyorsan dediğinde ne yapacaksın, gidecek misin gerçekten? Bana bu hareketlerin blöf gibi geliyor, elinde patlar dikkat et.

Arkadaşlar Herkese hayırlı Ramazanlar..Konularımi bilenler vardır eşimle evliligimizin başından beri anlaşamadık ha düzelir diye yıllar geçti psikolojik fiziksel şiddet baskı kıskançlık,ailesine aşırı düşkünlük her şey vardı.Ben buraya çok konu açtım ve iyiki de açtım farklı görüşler ve desteklerle güç topladım. Boşanmak istediğini söyledim. Eşim yıkıldı resmen. Gözleri doluyor toparlayabiliriz çocuklarımıza da çok üzülüyorum diyor. Sakinleş yine konuşuruz diyor. Ben kararlıyım ama neden onun bu haline çok üzülüyorum. Bı merhamet acıma geliyor bana.Yıllardır çocuklar nolacak,ayrılırsam maddi sıkıntı çekeceğim ve insanlar ne düşünür diyerek ve eşime de yazık çok çalışıp hiç bir şeyimizi eksik etmiyor diye düşünerek hep vazgeçtim.Ama sevgim de bitti.. Nolur beni su duygusallıktan kurtarın🙏🙏
Neyin merhameti neyin acıması dayak yerken kendinizden de utanmıyor musunuz çoktan içinizin buz kesmesi lazımdı

Nereye gitsen hep söyler misin böyle? Boşanacaksın, avukata gidiyorsun, bunu barı söyleme. Bir gün hadi git nereye gidiyorsan dediğinde ne yapacaksın, gidecek misin gerçekten? Bana bu hareketlerin blöf gibi geliyor, elinde patlar dikkat et.
Blöf mü! Davayı acinca konuşuruz..

Bence kocan sana yalvarıp seni avukata götürmezken ben bu kadından herşeyi nasıl kaçırırım ı düşünüyor. Ayrılırken ağlayacak olan adam elini kaldırırken indirmeye kıyamaz. Şuan eğer oruçsanız. Bir meyve filan yiyin. Glikozdan sonra birbirimizi daha iyi anlayacağız 🤗

Bahene değil benim yerime koyun kendinizi hep düzeleceğine inandırdı bende ya belki duzelirdi çocuklar perişan olmasın pişmanlığı yaşamamak için bekledim. 8 aydır vurmuyor belki bı daha hiç vurmayacak ama bu vurduğu gerçeğini unutturmayacak.Cidden artık uyandım..
Sizin yerinize koyarak yazıyorum zaten.
Benim babam psikopatın tekiydi. Annem çocuklarım için katlanıyorum derdi.
Boşansam ailem sizi kabul etmez babanıza kalırdınız diyor.
Halbuki o benim annem, ebeveynim.
Babam kadar bize bakmakla korumakla kollamakla yükümlüydü.
Kendince bizi koruduğunu düşünüyordu.
Zoru hiç seçemedi. Hep inandı.
Keşke perişan olsaydık, yoksulluk, açlık olsaydı sadece. En azından babam yok gölgesi yok diye üzülürdüm. Hayali bir baba özlemiyle kavrulurdum.
Fakat vardı ve her an psikolojik şiddetin yanı sıra, fiziksel şiddet korkusu vardı.
Aslında o korku dövülmek değil, öldürülme korkusu.
Babam mezara girene kadar o korkunun beni asla bırakmadığını babam ölünce idrak ettim.
Benim babam kadar annemde suçlu.
Annemin bizi koruma bahanesiyle bize verdiği zararın büyüklüğü babam kadar var.
Kısacası ben sizin çocuğunuzun büyümüş hali olarak size yazıyorum.
Kaldığınız her dakika o adam kadar suçlusunuz.
Pembe rüyalar, hayaller aleminde yaşamayın.

Avukata gitmeniz bile eşinize bağlıyken nasıl yol alacaksınız?
Hiç mi taksi, toplu taşıma birşey yok bulunduğunuz yerde?
Şu şekilde hiç inandırıcı durmuyorsunuz.
Beni avukata götür deyince götürmeyecegini biliyorsunuz sonuçta.

Avukata gitmeniz bile eşinize bağlıyken nasıl yol alacaksınız?
Hiç mi taksi, toplu taşıma birşey yok bulunduğunuz yerde?
Şu şekilde hiç inandırıcı durmuyorsunuz.
Beni avukata götür deyince götürmeyecegini biliyorsunuz sonuçta.
İki küçük çocukla pandemi zamanı nasıl gideyim bırakacak kimse yok. Siz inandırıcı bulamayabilirsiniz normaldir başınıza gelmediginden..Var böyle hayatlar..

Neden sizi avukata götürmesini istiyorsunuz?
Sizin kendi başınıza hareket etme, karar alma kabiliyetini yok mu?
Amaç ne?
Kabiliyetim var ama ehliyetim yok toplu taşıma yok. İki çocukla kovid kol gezerken nasıl olacak. Eşime bırakıp gitmeye çalıştım kapıyı tuttu defalarca. İkna etmekten başka çarem yok.

Sizin yerinize koyarak yazıyorum zaten.
Benim babam psikopatın tekiydi. Annem çocuklarım için katlanıyorum derdi.
Boşansam ailem sizi kabul etmez babanıza kalırdınız diyor.
Halbuki o benim annem, ebeveynim.
Babam kadar bize bakmakla korumakla kollamakla yükümlüydü.
Kendince bizi koruduğunu düşünüyordu.
Zoru hiç seçemedi. Hep inandı.
Keşke perişan olsaydık, yoksulluk, açlık olsaydı sadece. En azından babam yok gölgesi yok diye üzülürdüm. Hayali bir baba özlemiyle kavrulurdum.
Fakat vardı ve her an psikolojik şiddetin yanı sıra, fiziksel şiddet korkusu vardı.
Aslında o korku dövülmek değil, öldürülme korkusu.
Babam mezara girene kadar o korkunun beni asla bırakmadığını babam ölünce idrak ettim.
Benim babam kadar annemde suçlu.
Annemin bizi koruma bahanesiyle bize verdiği zararın büyüklüğü babam kadar var.
Kısacası ben sizin çocuğunuzun büyümüş hali olarak size yazıyorum.
Kaldığınız her dakika o adam kadar suçlusunuz.
Pembe rüyalar, hayaller aleminde yaşamayın.
Kiminiz çocuklarına da yaparsa nasıl annesin demiş ama çocuklarına çok düşkün kıymaz yoksa zaten hiç beklemezdim. Çocuklar üzülmesin ayrı kalmasın diye sabrettim. Bosaninca başka şehre anneme gidicem. Şimdi o düşünsün..

Arkadaşlar Herkese hayırlı Ramazanlar..Konularımi bilenler vardır eşimle evliligimizin başından beri anlaşamadık ha düzelir diye yıllar geçti psikolojik fiziksel şiddet baskı kıskançlık,ailesine aşırı düşkünlük her şey vardı.Ben buraya çok konu açtım ve iyiki de açtım farklı görüşler ve desteklerle güç topladım. Boşanmak istediğini söyledim. Eşim yıkıldı resmen. Gözleri doluyor toparlayabiliriz çocuklarımıza da çok üzülüyorum diyor. Sakinleş yine konuşuruz diyor. Ben kararlıyım ama neden onun bu haline çok üzülüyorum. Bı merhamet acıma geliyor bana.Yıllardır çocuklar nolacak,ayrılırsam maddi sıkıntı çekeceğim ve insanlar ne düşünür diyerek ve eşime de yazık çok çalışıp hiç bir şeyimizi eksik etmiyor diye düşünerek hep vazgeçtim.Ama sevgim de bitti.. Nolur beni su duygusallıktan kurtarın🙏🙏
Her insan gibi bir kez geliyorsunuz dünyaya. Mutlu anne mutlu çocuk, huzurlu yuva huzurlu çocuk yetiştirmek diye düşünüyorum. Tabiki kararınızda çocuklarınızın etkisi olmuştur bu zamana kadar ama mutsuz olan bir annenin sevgisi bitmiş zoraki katlanmalarla devam eden evliliğinin kronik mutsuzluğa dönüşerek çocuklarını da mutsuz edeceğini düşünüyorum.
İnsanları hiç ama hiç umursamayın herkes bi dönsün kendi bahçesine baksın konuşanlarda 2 gün konuşur. Siz ne istiyorsunuz asıl önemli olan bu..
Üzüntünüz, merhametiniz de şuanda çok normal ama gerçekten bir seçim yaptıysanız böyle hissettiğinde neden böyle bir seçim yaptığınızı düşünün derim.
Hakkınızda hayırlısı olur inşallah😊

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X