Boşanmayı başarabilmek..

Çocuğunu var, şiddet görmüşsünüz niye hiçbir talebiniz yok? Yediğiniz dayağın acısını, gururunuzu düşünün. Yanına kar mı kalsın?

Siz onu bi güzel dövseniz, ondan sonra da özür dilerim seni seviyorum aslında deseniz, o sizi affeder miydi?

Zaten herhangi bir talibim yok tazminat veya nafaka... Anlaşmalı açtık davayı..
S Serenad5 eski konuna bakinca hatirladim. Ayakkabi meselesi... Esinin hayatini nasil kısıtlayip mahvettigini okumustim ve adamin kesinlikle hasta oldugunu dusunuyorum. Lutfen adamin cicek bocek gondermelerine, suslu sozlerine, aglamalarina, yalvarmalarina kanma. Evine köle lazim sanirim adamin, pismanligi ondan.

Bana yaptığı pislikleri kaydetmistim bazılarını onları okudum bol bol günde 2 kere okuyordum

Bir an once kurtuluyum diyedir muhtemelen. Eski komusundan hatirliyorum adam normal degil.
Ayakkabı diyince hatırlar gibi oldum. Ama bu şekilde de her şey bitip içi soğuyunca kendi kendine hesaplaşmaya girecek. Niye yanına kar kaldı diye kendi kendini yiyecek. Bir de çocuk varsa adamdan ömür boyu kurtulmak maalesef mümkün değil.

X kişisinin çabalamaması senin duygusallığın için daha iyi, benim x kişisi defalarca yalvardı o yalvardıkça ben duygusallığımı belli etmemek için çok zorlandım onu terslemek falan içimi acıtıyordu. Her ne kadar boşanmayı ben istesemde ona ters ve kötü konuşmak istediğim şey değildi.
Nötr olmaya gelince, merak etme boşanma resmileşsin çok zaman geçmeden nötr olacaksın, sanki hiç onu tanımamış hiç evlenmemiş gibi hissedeceksin, tabi bu süreçte onunla olan tüm irtibatını kes, ve hiçbi yerden onu takip etme, kendi önüne bak, kendi geleceğin için güzel hayellere odaklan

Evet bossnma sirasinda kadinlarimiz bir an once kurtuluyum diye yine tum haklarindan fedakarlik edip hicbir sey almadan bir imza ile bitiriyorlar. Ama yillar gectikce neden hakkimi aramadim diyorlar. Aslinda hala cekismeliye dondurebilir eger bosanma olmadiysa... Adamla ugrasmak istemiyordur muhtemelen.

Ol
Adamın alacağım bir şeyi yok canım.. Bi de hır gür istemiyorum arada çocuğumuz var.. Dediğim gibi olmasaydı da alacağım bir mal varlığı yok..

Çok mutlu etti bu yorumunuz dediğiniz gibi mücadele etse uğraşsa belki üzülecektim,ama böyle olunca da insan hiç sevilmemişim demek ki. Seviyorum demeleri vs hep yalanmıştı diye düşünüyor.
Mesela şöyle bir durum da var; sizde de oldu mu hiç şuan için onu bir başkasıyla düşündüğümde mesela içim bir tuhaf oluyor. Neden bilmiyorum, bir başkasıyla olduğunu bilsem şuan içim acır gibi hissediyorum.. bu zamanla geçer mi acaba, bunun böyle kalmasından da endişeleniyorum..
Onun bir başkasıyla mutlu olduğunu bilmek beni incitir, bu hisler geçer umarım

Size çiçek gönderdiğin de ya da güzel mesaj attığında yediğin dayakları düşünüp nefretini diri tutabilirsin. Keza dayakçı koca ne yaparsa yapsın affedilmez. Çünkü yine yersin.

Evet, o sahneleri yaşadım affettim kaç kere. Sonrasında bir değişme görmedim. 5 yilim gitti ve boşaniyorum. Bosanma aşamasında iken aldattığını ogrendim, bunu öğrendiğim i öğrendiğimde de yalan olduğunu ve benimle barışmak istediğini söyledi. Klasik bir ritüel bu, sizi kandirmasina izin vermeyin. Boşanma davaniz açıldı ise bunun sonucunda yaşayacağı maddi kaybı da hesap etmiş olabilir. Tabi siz daha iyi tanirsiniz. Üzülüyorum, deli gibi ağladığım zamanlarda oluyor ama birlikte iken yaşadığım üzüntülerde bundan aşağı olmadı. En azından onurumla ayaktayim

Biraz olsun mutlu ettiysem ne güzel =)
Ona karşı nötr olacapın için hayatında birisi varmı yokmu senin için hiç fark etmeyecektir.
Ama için hiç tuhaf olmaz değil, sonuçta bi yaşanmışlık falan var ufakta bi şaşkınlık falan hissedersin elbet.
Mesela Ben kendi sürecimde keşke başkasını sevsede benim peşimi bıraksa, hiç yalvarmasa, benim için ümitlenmese diye çok isterdim. Bu durum başta dediğim gibi ufakta olsa bi tuhaflık hissettirirdi ama sonra geçerdi.
Sonuçta benim mutlulupum onun yaşantısıyla belirlenmiyor. Ben kendi hayatıma ve geleceğime odaklıyım, onuda hayatımda yok sayıyorum, ne yapacağı umrumda değil =) bana bulaşmasın yeter

Bana yaptığı pislikleri kaydetmistim bazılarını onları okudum bol bol günde 2 kere okuyordum
Evt bende daha boşanma davasını açmadan önce hatta babamın evinede gitmemiştim henüz karar aşamasındaydım ve duygusal davranmamam için olumsuz davranışlarını yaptığı yanlışları bir bir yazıyordum ve kendimi kararsız hissettikçede o yazdıklarımı okuyup, böyle devam edemezsin olmaz, sakın vazgeçme diyordum. Kısa sürelide olsa işime yarıyordu =))

Düşünceleriniz çok güzel.
Umarım ilerleyen zamanlarda aynı sizin gibi düşünebilirim Umarım Cuma günkü davada yeterince dirayetli durabilirim, en son 1 ay önce evi terk ettiği gün ağlamıştım onun İçin, ama ne ağlamak ...
O günden sonra içim yandığı zamanlar oldu, ama başka şeyler düşünmeye çalıştım vs.
Cuma günü birbirimizi son defa göreceğiz
Güçlü görünmek,onun olmayışının beni etkilemediğini göstermek istiyorum.

Aynen öyle o gün güçlü görün, sonra yanlız kaldığında doyasıya ağlar içini boşaltırsın =)
Ve günden günede kendini iyileştirmeye bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…