haklı olmak istemiyorum be canım, kadınlar olarak kararlı olalım istiyorum
herşeyden önce kararlı olmak..
ama anladığım kadarıyla eşini seviyorsun..ozaman biraz daha sabret bakalımmm
ben 12 yıldan sonra ayrıldımmm ne şimdiki aklım olsaydııı keşke bu kadar beklemeseydim dedimmm
şu sıralar bizde aynen anlattığın gibiyiz. o salonda yatıyor orda tv izliyor ben de mutfakta ya da yatak odasındayım, yani bayramın sonlarına doğru hep evdeydik ikimizde ama hiç görüşmedik neredeyse. Hani ilk zamanlar konuşmasanda bir şaka olur gülersin, sarılırsın, öpersin. sabah tatlı uyandırırsın birbirini artık hiiç yok. bende 3 yıl evliyim ve çocuğum yok. belkide ilk yıldan sonra olsaydı bu kadar kötü olmazdık bilemiyorum. Benim ailem başka şehirde ben istanbulda çalışıyorum yani onların yanına dönersem bir de işsiz kalacağım.
Bende çok korkuyorum yani ne yapacağım hiç bilmiyorum ama son bir kaç ay o kadar çok ağladım ki. Evlilik resimlerimize baktım ne kadar mutluyum, artık o kadar içten gülmüyorum. Beni aldığında nasıldım şimdi nasılım, çirkinleştim sanki, stresten adet bile olamıyorum düzgünce.
en zor dönem ayrılmakla ayrılmamak arası bu anlar. ayrılmayı başaran rahatlıyor ama cesaretim az
çocuğun yok eşinin düzeleceğine dair umudunda yoksa cesaretini topla ayrıl canım.erkekler kolay kolay değişmezleranlaşamıyorsanız çocuk yokken kendine yeni bir yol çiz bunu yapabilirsin
ufak şeylerden buraya geldik desem:S yani bir şeyler oldu ama halledebiliyorduk onu halletmeden yenileri ve sonra yenileri, kartopu gibi oldu aynen. şu an ne dersen, artık ayrı olmak sorunumuz.Ben kendimizi karı koca hissetmiyorum. bu çok büyük bir sorun. ama hissedebileceğim gibi değil akşam sofraya bile birlikte oturmuyoruz otursakta konuşmuyoruz. artık hiç yemek yapmak bile gelmiyor içimden bende inadına makarna falan yapıyorum, o da eve yemek almıyor, yani karşılıklı yapıyoruz ikimizede zarar. dün mesela ben sabaha kadar ağladım, komuşular duyuyor sesimi, beyefendi hiç ses çıkarmıyor. birde işe gidiyorum şiş gözlerle
Birbirmizi aldatmadık, ben yalan söylemedim oda söylememiş böyle diyor ama çok içten pazarlıklı eşim fazla saf kalıyorum yanındaşimdi neler planlamıştır kimbilir.sizde ne oldu canım? iyiki bu konuyu açtın, iş yerinde kimseye anlatamıyorum, annemler üzülmesin diye söylemiyorum arkadaşlarımla görüşemiyorum, burda sen yazınca ne kadar mutlu7 oldum anlatamam
herşey sende başlar sende biter...
evet şimdi okudum, seninki hiç affedilip çekilcek gibi değil açıkçası.Çok da üzüldüm, çok sabırlısın canım. Şu vurma olaylarına karşılık vermiyor musun? sesler yükselince benimde eşim beni itiyordu, duvara doğru. canım acımadı ama ben böyle bakmadım yani bana zarar vermek amacıyla herhangi bir şey yapmaya ne hakkı var? o zamanlarda ben onu itsem o hissetmez bile, bende elime geçirdiğini ona atıyordum, evde tabak kalmadı bir ara. Ama vurmadı hiç, anca iter saçımı çeker. yinede bu da normal değil, özellikle onun alığı şeyleri kırdım, dağıttım artık yaklaşmadan aklına geliyor:)
3 yıllık evliyim. Aldatma gibi bir olay olsa hemen giderim beni bir daha bulamaz.Ailemin durumu iyi sayılır onlardan alırım bir süre giderim ama onlar da ayrılmamızı istemiyor.ama ortada böyle ciddi bir şey yokken bu hale gelmek insana yazık dedirtiyor:/
yinede eşim hastaydı mesela ben üzüldüm çorba falan yapıp salona koydum. ama adam bana acımıyor
bizden de ilk zamanlar çocuk bekliyorlardı. Ama bu ağlama sesleri falan duydu üst komşum artık çocuk falan unuttu? merve kızım nasılsın diyor acıya acıya. kötü hissediyorum ama kadınlar daha çok anlıyor, kadının çocukları büyük o kimbilir benim kadarken neler çekti
biz hasta olsak onlara kalmaz sanki yine annelerimize kalır gibi hissediyorum
aldatma konusunda gurursuzluk deme hiç canım, evet benim başıma gelmedi bu yüzden rahatım belki, sonuçta evlenmeden bana sesini yükseltse ben annemlere geri dönerim diyen bir insanım. Bununla başa çıkmak psikolojik olarak çok zor güçlü bir bayansın. zaten kaynananla ve görümcenle oturmandan belli. herkes yapamaz. onlar evdeyken nasıl kavga ediyorsunuz hiç karışmıyorlar mı?
boşanmama olayında ise, içinde hiç umut var mı? benim eşim beni sildi yani bu yaz tatili planlarını bile bensiz yapıyor ama bende nasıl olduğunu anlayamadığım salakça bir umut var. Düzelir her şey diyorum, sonra kavga edince acaba düzelmeyecek mi olup ağlıyorum. aaah ahh salağım kabul ediyorum:))
eski konularına şöyle bi göz gezdirdim, ölümle tehdir ediyo falan demişsin bu ciddi bişey, aldatma şiddet yalan dolan herşey var, e nolcak böyle,derin bi nefes al ve ver dilekçeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?