• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmayı ciddi ciddi düşünmeye başladım, cesaretim yok.

• Konu Sahibi Konu Sahibi muzir
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

muzir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2013
413
229
123
Merhaba arkadaşlar
Ben bi yıllık evliyim. eşim ilk günden şiddet uyguluordu. ve bi ay once ortalıgı kattım. tum ailem geldi bize. boşanma aşamasındayken vazgeçtik. söz verdi cunku yapmayacagım die.yapmadı da ama genelde kendini tuttu. onu bırakmıyım die.
tamam dedik devam ettik ama, eşim cok mukemmeliyetcidir. her aksam evi temizlemekten ve her gun laflarına ıgnelemerine maruz kalıordum. aslında ozunde cok iyidir. ama psikolojik sorunlarım da vardı. baş edemediğini dusunuordu. bende.

cok az bi araya gelebildik. doğru dürüst beraber oturup tv seyredemıoruz bile. ailesi cok iyi. hic bana karşı onlara ezdirmedi bile. ama eşimde bi sorun mu var yoksa bende mı die dusunmeden edemıorum.

bana karşı cok gıcık. tamam doğru gıcık biriyim. ama bile bile evlendi benimle. cok bilmiş, gıcıgın tekiyim. farkeder mi bılmıor muydu ki evlenirken öle oldugumu...

dedım ki aileme. iştiare yatalım hayırlısıysa boşanırım artık. bu evlilikten mutlu deilim dedim. iştiare yattık onu biz boşanmanın hayırlısı olacagını yorumladık. dini mevzulara fazla girmeyelim.

o kadar guzel zamanlar geçirdik ki ama hep arkadaşlarımızla beraber iken guzeldi. biz bize olunca nedense tadı olmuordu.
şiddet bitti ama psikolojik şiddet bitmedi. ve hıc bı zaman ev işi konusunda yardım etmedi. aksine daha da yukledi bana.
ona sorsan kocaya her daim itaat edilmeli.
bılmıorum belki ruh halimden, belki de artık kaldıramıorum bunu. en kötüsü cesaretim de yok. o kadar iyi bi insan ki özünde, acaba bende mı sorun die dusunmeden edemıorum. doğru yolu da bulamıorum ! yardım please :KK43:

11 aydır şiddet görüyorsun ama ancak 1 ay önce mi dur dedin?

Şiddeti hak edebilecek ne gıcıklık yaptığını düşünüyorsun? :KK57: Adam özünde iyiymiş...Bu öz de nasıl bişey, tam olarak insanın neresinde bulunur, bir ben anlamıyorum galiba. :KK64:

bence senden kaynaklı cnm yaa çünkü çok iyi bi insan diyosan boşanmayı aklından çıkar daha bir yılllık evlsin şiddeti bırakmış bak. sende çok gıcığım biliyordu diyeceğine gıcık olma bnce ergen gbi o ne demek gıcığım dyosun ben seni çocuksa buldum açıkcası

Şiddeti hak edebilecek ne gıcıklık yaptığını düşünüyorsun? :KK57: Adam özünde iyiymiş...Bu öz de nasıl bişey, tam olarak insanın neresinde bulunur, bir ben anlamıyorum galiba. :KK64:
samson
ozunde iyi biri derken benımle anlasamıor ama dier herkesle iyi anlasır. tüm ailesi, arkadaşları en yakını kim varsa. o yüzden kendimden süphe edıordum. bılemedım şimdi bende. haklı olabilirsin.

Ben simdi uyandımda hiçbirşey anlamadım..
Birazdan tekrar okurum..

Ya dunyanin en iyi olsa ne yazar?
Adam dayak atiyor??

Babam annemi aldattı daha yeni oldu bu olay ben ortalığı ayağa kaldırdım annemin arkasında durdum herkes beni suçladı şimdi ne mi oldu annemle babam barıştı.
Babam herkese bana karılık yapmadı dedi annem hatayı kendinde aradı.
Olan biz çocuklarına oldu.
Bırakın şu hatayı kendinizde aramaları artık ya.
Adamın sana 1 senedir şiddet uygulamasını hak edecek ne gibi bir gıcıklık yapmış olabilirsin allasen

tam oalrak sorunu anlamadım tamam şiddet olmus ama duzelmıs dıyorsunuz
onun harıcınde sorun nedır ıletısımınızın kotu olmasımı ?
daha cok yenı evlıyken sıddetı kaldırmıssınız suanda geldıgınız durum geldıgınız yol hos olmasada sıddetsız bır yasam neden ayrılmak ıstıyorsunuz ?

Tanidigim bir adam butun "hanimlara", arkadaslarina, komsuya hatta yoldaki cocuga bile iyiyken evdeki hanimini dovup cocuklarina da psikolojik siddet uyguluyordu.
Hayir yani simdi n'apalim biz el iyisini, bize iyi olamadiktan sonra?

Yarin karsiniza evladiniz cikip isyan edecek.
Cesaretsizliginizin bedelini ben mi odeyecektim, diyecek.
Varsa gecerli bir mazaretiniz bir zahmet simdiden hazirlayin.
Zira sizin o buyuk askiniz da var oldugundan suphelendiginiz gicikliginiz da ozunde super otesi olan escagiziniz da hesabini veremez kaybolan bir omrun..

adam dayak atmış. bir aydır atmıyor.
sizde gıcık olmayı bırakın belki daha hızlı düzelir her şey...
devam etmek istiyorsanız sizde üzerinize düşeni yapmalısınız..

ben şuna takıldım..
gıcığım ne demek..
acaba sizde adama psikolojik şiddetmi uyguluyorsunuz..
yoo adamı haklı çıkarmak için sormuyorum sadece merak ettim ilginç bi tarzınız var.

Kafan karışmış benim bildiğim iyi insan dövmez , bu döven erkekler sonunda kadını öldürüyor , tekrar döverse , ayrılmaya karar verir ,siz birbirinize uygun değilsiniz , bu kadar basit

bence senden kaynaklı cnm yaa çünkü çok iyi bi insan diyosan boşanmayı aklından çıkar daha bir yılllık evlsin şiddeti bırakmış bak. sende çok gıcığım biliyordu diyeceğine gıcık olma bnce ergen gbi o ne demek gıcığım dyosun ben seni çocuksa buldum açıkcası
ya cok haklısın. aslında cok cocukca. ama işte kendime karşı dürüst olmak istedim bu konuda. gıcık olmamaya calıstım ama calıstıkca daha cok gozune battı sanki.

30 yasındayız

Ya dunyanin en iyi olsa ne yazar?
Adam dayak atiyor??
atıordu. şimdi atmıor ama resmen geçinemioruz. kavga yok hırgur da yok. sessiz kalıp susuorum. onda bile susma dior bana.
Babam annemi aldattı daha yeni oldu bu olay ben ortalığı ayağa kaldırdım annemin arkasında durdum herkes beni suçladı şimdi ne mi oldu annemle babam barıştı.
Babam herkese bana karılık yapmadı dedi annem hatayı kendinde aradı.
Olan biz çocuklarına oldu.
Bırakın şu hatayı kendinizde aramaları artık ya.
Adamın sana 1 senedir şiddet uygulamasını hak edecek ne gibi bir gıcıklık yapmış olabilirsin allasen
ilk zamanlarda hatalıydım, ama sonradan kendimi ona göre ayarladıgımı dusundum. yani adamı delirtmemek lazım dunyanın en iyisi olsa dahi. ona dikkat ettim. cok tembelmişim ona göre. herşeye koştururken arada tembellik ettiklerime gözüne batıordu.

tam oalrak sorunu anlamadım tamam şiddet olmus ama duzelmıs dıyorsunuz
onun harıcınde sorun nedır ıletısımınızın kotu olmasımı ?
daha cok yenı evlıyken sıddetı kaldırmıssınız suanda geldıgınız durum geldıgınız yol hos olmasada sıddetsız bır yasam neden ayrılmak ıstıyorsunuz ?
iletişimimiz hic yok. oturup rahatca konusamıoruz. bi süre sora gozumuze batıor konusmalarımız. daha dorusu eşimin hoşuna gıtmıor.

Tanidigim bir adam butun "hanimlara", arkadaslarina, komsuya hatta yoldaki cocuga bile iyiyken evdeki hanimini dovup cocuklarina da psikolojik siddet uyguluyordu.
Hayir yani simdi n'apalim biz el iyisini, bize iyi olamadiktan sonra?
psikolojikmen rahatsız oldugumu dusundum, butun hatamı kendımde aradım. onda da haklısın. bize ii olmadıktan sora ne gezer.

Yarin karsiniza evladiniz cikip isyan edecek.
Cesaretsizliginizin bedelini ben mi odeyecektim, diyecek.
Varsa gecerli bir mazaretiniz bir zahmet simdiden hazirlayin.
Zira sizin o buyuk askiniz da var oldugundan suphelendiginiz gicikliginiz da ozunde super otesi olan escagiziniz da hesabini veremez kaybolan bir omrun..

evet. cok sevıorum. yavru/yavrularım yok ama biliorum ki bunun hesabını veremeyecegım.

adam dayak atmış. bir aydır atmıyor.
sizde gıcık olmayı bırakın belki daha hızlı düzelir her şey...
devam etmek istiyorsanız sizde üzerinize düşeni yapmalısınız..

belki de. elimden geleni yaptıgımı dusunuordum, demek ki yetmıor. dahası gerekebilir belki.

Sadece anlattiklariniza dayanarak siz daha sorunluymussunuz gibi geldi

Soğan cücüğü gibi bir şey galiba canım. Özü yiyen adam vursa kırsada kıyamıyor maalesef

Back
X