Hayatlar çok farklı işte. Hatta mükemmel evliliği olduğunu iddia eden en yakın arkadaşınızın hayatı da bi iddiadan ibaret olabiliyor çoğu zaman. Benim en yakınlarım hatta ailem bile benim hiç sıkıntı yaşamadığımı sanır.bu bahsettiğim insanlar çok yakınlarım ve dertleştiğim insanlar
yani mış gibi yapacak kişiler değiller bana karşı
gayet de ailelerinin içndeyim
Boşanmadim..ama boşanacak olursam bütün bunlardan korkuyorum diye evliligimde sorun olan şeyleri görmezden gelip dizimi kırıp oturmazdim. .S
siz boşandınız mı? Neler yaşadınız anlatır mısınız
o da senle alakalıHayatlar çok farklı işte. Hatta mükemmel evliliği olduğunu iddia eden en yakın arkadaşınızın hayatı da bi iddiadan ibaret olabiliyor çoğu zaman. Benim en yakınlarım hatta ailem bile benim hiç sıkıntı yaşamadığımı sanır.
Neden öyle sandıklarını düşündünüz bende bunu anlamadım. .uzayda mi yaşıyor bu bahsettiğiniz kadınlar??Teşekkür ederim. Gerçekleri yazıyorum ama bazı insanların hoşuna gitmiyor. Boşanınca hayatın tozpembe olacağını sanıyor kadınlar. Tv dizilerindeki hayatı gerçek hayat sanıyorlar.
O zaman evlilik de kötü bir şey. Bu mantıkla en başta evlenince ne sıkıntılar yaşandığını hatta evlilikten uzak durulması gerektiğini anlatmanız gerekirdi. Evlilik bir süreç ve boşanma da bunun sonucudur.Hayatlar çok farklı işte. Hatta mükemmel evliliği olduğunu iddia eden en yakın arkadaşınızın hayatı da bi iddiadan ibaret olabiliyor çoğu zaman. Benim en yakınlarım hatta ailem bile benim hiç sıkıntı yaşamadığımı sanır.
5. En anlayışlı kültürlü anne baba bile boşanınca kızlarının üstünde baskı oluşturuyor.
Teşekkür ederim. Gerçekleri yazıyorum ama bazı insanların hoşuna gitmiyor. Boşanınca hayatın tozpembe olacağını sanıyor kadınlar. Tv dizilerindeki hayatı gerçek hayat sanıyorlar.
çoğu zaman mı?Hayatlar çok farklı işte. Hatta mükemmel evliliği olduğunu iddia eden en yakın arkadaşınızın hayatı da bi iddiadan ibaret olabiliyor çoğu zaman. Benim en yakınlarım hatta ailem bile benim hiç sıkıntı yaşamadığımı sanır.
Daha da sayayım boşanmayı düşünenler için olumsuzlukları:
4. Ev sahipleri dul bayana ev vermek istemiyorlar:S hem de daha yüzünüzü bile görmemişken, çoğu böyle yapıyor. Ben memur olduğum için avantajlıydım çünkü memura ev veriyorlar yine. Ama özelde çalışan arkadaşlar bu konuda zor duruma düşüyor.
5. En anlayışlı kültürlü anne baba bile boşanınca kızlarının üstünde baskı oluşturuyor. Öyle eski günlerdeki evlenmeden önceki gibi gezip tozmak arkadaşlarla takılmak falan hayal. Artık olgun bi kadınsın annesin ağır ol diyorlar.
6. Çevrenizde bi sürü dedikodu meraklısı insan toplanıyor. Sürekli ayrılık sürecini takip edip kendilerine konu yapmak istiyorlar.
Peki neden ayrıldılar sebebini merak ettiğim için sordum gerçekten herkes bu kadar iyi anlaşıyorsa neden ayrıldılarBu nasıl bir yönlendirmedir Allah aşkına! Herkes aynı durumu yaşayacak diye bir şey yok ki. Sizin dediğinize göre ölmeyecek kadar yaşanbiliyorsa kadın kırsın dizini otursun ve çeksin. Kimsenin gözünü korkutmaya çalışmayın bence. Bu sıkıntıları yaşamadan ayrılan bir sürü kadın tanıyorum. Biri de yakın akrabamızın eşiydi üstelik. Gayet medeni ayrıldılar, dünürler hala görüşüyor ve hala çocuklar için herkes seferber. Ne kadına kötü bir yaklaşım oldu ki akrabamız eski eşi de olsa asla izin vermez, ne de büyük sıkıntılar yaşadı. Asıl vermeniz gereken tavsiye bence boşanmanın da normal bir süreç olarak görülmesi ve kadınların para kazanacak bir meslek ya da beceri edinmeleri gerektiği olmalıydı.
Yok canım. Mantık şu; ben ne kadar acı çektiysem herkes o kadar çekecek. Ben ne zorluk yaşadıysam herkes o kadar zorlanacak.çoğu zaman mı?
yani evliliklerin 'çoğu' aslında iyi gitmiyor, ama millet rol yapıyor
oldu o zaman...
Teşekkür ederim. Gerçekleri yazıyorum ama bazı insanların hoşuna gitmiyor. Boşanınca hayatın tozpembe olacağını sanıyor kadınlar. Tv dizilerindeki hayatı gerçek hayat sanıyorlar.
Karı koca anlaşamadılar. Evlilik yürümedi diye sonrasında da çirkinleşmeye mecbur mu insanlar? Yani sizin süreciniz çirkin oldu diye herkesin öyle olmuyor. O kadar sözden de bir tek buna takılmış olmanız zaten bakış açınızı oldukça açık gösteriyor.!Peki neden ayrıldılar sebebini merak ettiğim için sordum gerçekten herkes bu kadar iyi anlaşıyorsa neden ayrıldılar
ya tam ben söyleyecektim harikasın arkadaşım. Kadınlara ve erkeklere ayrılmak için cesaret mi vermemiz gerekiyor yani, iyi niyetli bi insan bunu yapmaz zaten arabulmaya çalışır dimiBazı arkadaşlar cesaret kırma konusunda eleştirmiş de neden cesaret verilsin ki ayrılık konusunda. Herşey çok guzel olcak çon guzel olcaklarla kandırıp suratına gerçklerin çarpması daha kotu değil mi.. Konu sahibi çok haklı. Yaşamış tecrubelerini anlatıyor enazından bunu yaşiycak arkadaşlar hazırlıklı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?