Evet çoğunluk bunu yaşıyor, hatta daha beterleri de var.yinede yasanilan cevrenin aile yapisinin ve meslegin hatta is arkadaslarinin falan cok etkisi var, muhtemelen bosandiktan sonra gayet rahat bir hayati olan kadinlarda vardir ama sizin bahsettikleriniz ne yazikki cogunlugun yasadigi bir durum.
yok canım tabiki değil...Yok canım. Mantık şu; ben ne kadar acı çektiysem herkes o kadar çekecek. Ben ne zorluk yaşadıysam herkes o kadar zorlanacak.
Elbette boşanma kolay bir süreç değil ama bekara öğrenciye işçiye ev vermeyen insanlar da var. Eteği azıcık kısa diye adı çıkartılan genç kızlar da var. Her önüne gelene asılan ahlaksız erkek ya da kadınlar da var. Evlendiği için ailesi tarafından reddedilen insanlar var. Eskiden sevgilisi olmuş diye sevilmeyen kızlar var. İlla biri veya birkaçından olduk zamanında. Topluca ölelim mi yani? Tüm bu durumlar boşanmış kadınlara mı özel?
Ben de teşekkür ederim arkadaşım.Bence konu sahibi kendini yanlış ifade etmiş.
O boşanmış çoğu kadinin yapamadigini yapmış cesaretli olmuş ve kendine yeni bir hayat kurmuş.
Burda da bizlere hayayindan ornek veriyor.
Boşaninca malesef bizim toplumda kadina kotu gozle bakilmalar devam ediyor.
Konu sahibi ne gibi zorluklar olabilecegini anlatmış birazm
Ayrica bir seye de deginmis esinizle cok cok buyuk sorunlar yoksa alkol siddet aldatma cinsel egilimler hakaret vs. Gibi sorunlar kaynana sorunu onun bunun laf soz etmesi gibi asilabilecek gibiyse eger biraz mucadele etmeyi onermis.
Çünkü bence konu sahibi boşanma ve sonrasinda hayay kurmanin zorlugunu yaşamış bunlari yasamamak icin en azindan biraz mücadele etmeyi onermis.
Sahsen ben boyle anladım ve asla kotu niyetli oldugunu boşanan kadınların kotu hayat surcegini cesaret kirmaya çalıştığını gibi seyler aklıma gelmedi. Ben konu sahibine tesekkur ederim.
Bazı arkadaşlar cesaret kırma konusunda eleştirmiş de neden cesaret verilsin ki ayrılık konusunda. Herşey çok guzel olcak çon guzel olcaklarla kandırıp suratına gerçklerin çarpması daha kotu değil mi.. Konu sahibi çok haklı. Yaşamış tecrubelerini anlatıyor enazından bunu yaşiycak arkadaşlar hazırlıklı olur.
kızlar var mı aranzıda amerika'nın new york semtinde yaşayan?
Şey ben İngilterenin Londra SEMTİNDE yaşıyorum. .o olur mu??kızlar var mı aranzıda amerika'nın new york semtinde yaşayan?
kızlar var mı aranzıda amerika'nın new york semtinde yaşayan?
olur canım neden olmasın?Şey ben İngilterenin Londra SEMTİNDE yaşıyorum. .o olur mu??
Yok gurban olmaz o. Medeniyet sadece elinde meşale tutan teyzenin yaşadığı semtte var. Sen ben ne anlayak medeniyetten :)Şey ben İngilterenin Londra SEMTİNDE yaşıyorum. .o olur mu??
kültürümüzü ekşi sözlük okuyarak mı arttırıcaz?Amerika'nın Newyork semti bi espiri, ekşi sözlük okuyun biraz kültürünüz artar. İnanmıyorum. Ya bunu da anlamadılar. Siz boşanın arkadaşlar hiç durmayın direk boşanın oldu mu herkes boşansın tövbe tövbe ya.
Ben boşanma arifesinde olan arkadaşlarıma yardımcı olmaya çalışıyorum, yaşayacakları ortalama şeyleri yazıyorum. İnternette psikologlar da bunları yazıyor, araştıran bulabilir rahatlıkla
Boşandırma komitesi konuyu doldurmayın, şurda bişe anlatıyordum konuyu saptırdınız. Olumsuz yorumlara cevap vermiycem artık
Soysuz olsalar kaç yazar ki?Bir kadın birşey yapmak istedikten sonra tüm dünyayı karşısına alacak güçtedir. Yeterki cesur olsun. .olur canım neden olmasın?
soylularda daha kolay bu işler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?