bosanmayi dusunmek hele ki hamileyken !

seromonjii

x
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2013
65
2
36
Ne kadar zor biliyor musunuz.. 5 aylik evlilik.. 3 aylik hamilelik ve yaklasik 10 gundur bosanma fikri..

Sizi anlamayan deger vermeyen bir kocaniz varsa ve surekli size agiza alinmayacak kufur ve hakaret ediyorsa isin icine iki kere siddete tesebbus de giriyorsaa size yaalan soyluyorsa isiniz gercekten cok zor hele ki karninizda.bi bebbek varsa her gun aglayip kendinizi strese sokuyorsaniz bunlari anlatacak tek mercii ailenizse ve anneniz bu olaylardan uzuntu duyup kalp krizi geciriyorsa hayat cok acimasiz.. Hayat cok zalim..insanlar vicdanlarinin sesini duymamak icin ne zamandqn beri kulaklarini tikadi boyle.. Cok uzuntuluyum bitkin ve zavalli bi haldeyim bosanmak cozum mu bilmiyrum .. Yardim edin detayli da anlatabilirim sorrunlarimi dinlemek isteyen olursa.. :((((

annene anlatıp kadıncağıza kalp krizi geçirteceğine, eşinle konuşup sorunları çözmeye çalışsaydın ya arkadaşım.
ha bu yolu denediysen ve sonuç alamadıysan, ve alamayacağını düşünüyorsan tabiki boşanmak da bir seçenek.
ama bunu iyice ölçüp tartıp öyle karar vermelisin arkadaşım.

Karnimda ki isteyerek olmadi zaten ogrenince de hayli uzuldum ama ben kalbi atan bi varligin canina nasil kiyarim. Onunla konustukca daha da cikmaza giriyorum..

Arkadaşım madem ilißkin sorunlu neden hemen hamile kaldın..ha icin rahat etmiyosa bu adamdan cocuk yapmak istemiyosan ve yaşın da hala gençse git aldır cocugu...zira bu adamla ömùr boyu muhattap olmak zorunda kalirsin...sora da boşan..
Yasal süre 10 hafta. Tabloda 11 hafta gözüküyor bebek.

Evliliğinizden emin olmadan bebek kararı yanlış olmuş ama beklenmedik bir gebelik ise yapacak bir şey yok.
5 ay evlilik birbirinize alışmanız için oldukça kısa bir süre fakat şiddet teşebbüsü ve hakaret diyorsunuz, ayrılmayı düşünmekte haklısınız diyebilirim ancak.

Karnimda ki isteyerek olmadi zaten ogrenince de hayli uzuldum ama ben kalbi atan bi varligin canina nasil kiyarim. Onunla konustukca daha da cikmaza giriyorum..
karnındakinin bir günahı yok
allahın ona bahşettiği yaşam hakkını sen elinden alamazsın

Benim kiz kardesim de ayrildi esinden yaklasiik 10 yil oluyor . Suan durumu iyi cocugu yok ailemle yasiyor calisiyor kendi ayaklarinin ustunde ama ben suan calismiyorum sosyoloji mezunuyum ama bir sosyal guvencem yok esim calismama da izin vermiyor ayrildiktan sonra ailemin yanina gitmek en cok uzen beni annem babam ikisi de kalp hastasi birde cocukla gitmek bu toplum psikolojisinin baskiisina hazir degilim

Siddet goruyorsun ama adamla yataga girmissin bide ustune cocuk yapmissin. Neyse rabbim vermis simdi pisman olacak zaman degil, bosanacaksan bi an once bosan.

Artık aldıramazsınız yasal olarak zaten. Size küfreden bir adamla neden aynı yatağa giriyorsunuz ki, bunun mantıklı açıklaması olamaz. Boşanacaksanız ayaklarınızın üstünde durun. Nafaka da alacaksınız.Zararınızın tazminini de talep edin. Bir mesleğiniz var mı?

neden hemen hamile kaldın,niye adam akıllı korunmadın vs. gibi şeyler söyleyemem o masum yavru şuanda orada sonuçta önemli olan bundan sonra ne yapabileceğin.her evliliği tökezleme dönemleri olur maksat bu dönemleri en az yara berelerle atlatabilmek.annenize anlatmanızı hiç doğru bulmadım.siz artık bir ailesiniz siz kabul edememişsiniz ki eşiniz kabullensin.çözüm eşinizle oturup dertleşmek ortak noktada buluşmak annenizle değil!!!her şeyi kadıncağıza anlatırsanız olacağı budur.ayrıca hamilelik hormon oyunlarından ibarettir en ufak şeyler bile size dünyanın en büyük problemi haline geliverir.kafanızı toplayın eşinizle değil farklı hobilerle uğraşın.bebek videoları izleyin kitap okuyun.küs kalıp uzattıkça uzatacağınıza siz de adım atın.ha karşınızdaki öküzün tekidir o ayrı o adamdan koca da olmaz baba da.hayırlısı olsun.

Hakkinizda hayirlisi olur inss...evlilik genelde 2 yilda anca oturuyor bu sure icinde tartismalar anlasamamazliklar oluyor elbet ama asla siddet icermeden hakaret etmeden olmali...esinizi karsiniza alin konusun sakince sinirleri zorlamadan ne yapiyoruz??? Nerde hata yapiyoruz??? Ne istiyoruz beklentilerimiz bu sorunlari yasamamizin asil nedenleri...konusarak cozulmeyecek sorun yoktur baktiniz gercekten olmuyor karar sizin....

Artık aldıramazsınız yasal olarak zaten. Size küfreden bir adamla neden aynı yatağa giriyorsunuz ki, bunun mantıklı açıklaması olamaz.
Boşanacaksanız ayaklarınızın üstünde durun. Nafaka da alacaksınız.Zararınızın tazminini de talep edin. Bir mesleğiniz var mı?

Sosyoloji mezunuyum birde anaokulu ogretmeniyim meslegim var ama hamileyken ve o dogduktan sonra ne olacak nasil bakarim ona

Çocuk olmamış olsaydı, sakın çocuk düşünmeyin derdim. Ama olmuş olana neden diyemem. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Çok zor bir durum ama ölüm de değil yani. Toplum Baskısı falan bunlar hep zamanla unutulacak. Benim kuzenim de çocuğuyla baba evine döndü. Ilk bir kaç ay üzüldü. Şimdi gayet mutlu. Herkes alıştı bu duruma. Iyi ki oğlum var, ona tutunarak mutlu oluyorum diyor.

Back
X