Boşanmayı Düşünüyorum, Fikirlerinize İhtiyacım Var

bu bağıran çağıran erkeklerden uzak durmak lazım
benim eşimde bana bağırırdı o zaman yakın bir arkadaşım ( erkek) bağıran erkekten hayır gelmez derdi
beni çok kez uyardı
ama ben naptım evlendim
şu anda boşanıyorum
keşke ilk yılımda boşansaymışım diyerek
hakkınızda hayırlısı olsun

Bence sizin evliligin tadi kacmis. Bunun 5 ay ile 5 yil ile ilgisi yok. Siz evlilige hazir degilsiniz. Evli insanlar ilk yillarini esinin huyunu suyunu ogrenmeye harcar ve omur boyu yardimi ve saygiyi asla elden birakmaz. Meshur laftir curuk tahta civi tutmaz. Siz 5 ayda herseyi bitirmis fiziksele bile gecmissiniz. Boyle evlilik olmaz. Herkesin sorunlari olabilir ama birbirinizi yipratarak cozum bulamazsiniz

Bosanmak icin somut bir sebebin yok sanirim. 5 ay cok yeni tabiki kavga ediceksiniz. Bizde esimle birbirimizi yiyorduk. Lutfen biraz sabirli olmaya calis yuva kurmak zor yikmak zok kolay

Emin ol ki bende koca bi cocukla evliyim ve bu cocuk annesine asiri duskun bana da hamile halimle etmedigini birakmiyor sukur ki hamile degilsin

Merhabalar,

Yaklaşık 5 aylık evliyim ve 5 aydır bir türlü oturmayan kavgalı bir evliliğim var. Her çıkan kavgayı evlilik 1 seneye kadar oturmuyor algısına bağlayarak geçiştirdiğimiz, üzerini kapattığımız doğrudur. Koca bir çocukla evlendiğim de, pişman olduğum da doğrudur. Dün akşam yine bir kavga yaşadık, her kavgada evden gitmeyeceğine söz veren adam yine sözünü tutamadı, bağırma komşulara yansıtmayalım dediğim adam hala inadına bağırıyor, bu sefer birbirimizi fiziksel olarak da hırpaladık, ben açıkçası yoruldum, onu bir ömür çekebileceğimi düşünemiyorum, ona gözü kapalı güveneceğimi,onu bir aile babası olarak görebileceğimi,onunla mutlu bir hayatım olabileceğini düşünemiyorum. Öyle büyük sorunlarımız yok ama egolarımızı yenemiyoruz, anlaşamıyoruz.

Klasiktir, onun için ailemle çok savaştım. eksilerde olan bir insandı, ailem ileri görüşlü insanlardı, beni iyi düşünmem konusunda çok uyardılar. O zaman da sorunlarımız vardı, geçeceğine sözler verdi vs vs.

Bir kere evi terk etmişliğim var, ailem arkamda çok şükür.Onları hak edecek ne yaptım düşüncesi altında eziliyorum.Mümkünse evliliğimi kurtarmamı tabi ki istiyorlar, ancak mutsuzluğumu da istemiyorlar.Ben bu sefer ayrılmakta kararlı gibiyim, eşimle akşam tekrardan konuşacağız ancak; ayrıldıktan sonraki aşamalar için aldığım duyumlardan korkuyorum, 27 yaşımdayım, ailemin çevreye olan açıklamalarından üzüntü duymalarından, onlara torun sevgisini tattıramamaktan, evlenip boşanmış bayanların başına gelen klasik olaylardan, yalnızlıktan, başarısızlık hissinden korkuyorum ama böyle de olmuyor.

Bu konuda tecrübeli bayanlar, boşanmış bir bayan olmak çok mu zor gerçekten?

Hepinize çok teşekkürler,
Mutlu bir hayat geçirmenizi dilerim.
Bosanmis bir bayan olarak bene bosanma!!!!
Neden biraz kavga olunca herkes bosanmak istiyor bir turlu anlamiyoru.
Evlilik oyuncak mi?
Madem anlasamayacaktin evliligi gozun kesmiyodu niye evlendin.
Bence zoru basarmak onemli.her sikintida hop bosan nolcak bunun sonu.
Pek sorun yokki sizde kocan napiyo ki sana.
Bosanmak cok zor inan.egee cok zor durumda olmasaydim inan bosanmazdim.
Hic iyi birsey degil.sana tavsiyem aklini basina topla.madem bu yola girdin idare etmeyi bileceksin bazi kucuk sorunlari.

Back
X