- 2 Aralık 2022
- 3
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi ecekus0202
-
Neden kaçarak mı evlendiniz? Ailenize bu yüzden mi yüzünüz yok?Ben 8 aylık evliyim sürekli psikolojik şiddet gören bı insandım sürekli yalanları beni aşağıya çekmeleri her dövüşte beni kovmasi Gine aynı şekilde oldu ve şuan disardayim ne yapacağımı bilmiyorum nereye gideceğim hakkımda bi fikrim yok mesleğim yok çok hastayım annengile demeyin oraya gidecek yzuumde yok
Siz Y yorgunkizz misiniz? Nedense bana onu cagristirdiniz. Eger oysaniz elinizde darp raporu vardi, sikayetci oldunuz mu?
Normalde üyeleri aklimda tutamam ama o uye darp raporu aldigi icin aklimda kaldi. Belki güncelleme yapar diye birsure hem konusuna hem profiline baktim. Yaşlarda ayniO olabilir, konu acip cevap yazmamak tam da onun tarzi. Darp raporundan sonra baska uyelikle geldi o konu gecmis bitmis bile. Eger o ise bu da gecer.
Evet kaçarak oldu mesajlarida yeni görüyorum o yüzden yeni cevap yazabildimNeden ailenize gidecek yüzünüz yok?
Durum acil ama dayanack güç kalmadı ve çok hastauKonu sahibi su an disaridayim ne yapacagimi bilmiyorum demissiniz konu acmissiniz demek ki durumunuz acil ve fikir almak istiyorsunuz ama yazilanlara cevap vermiyorsunuz. Yok mu akrabaniz ya da arkadasiniz bu gunluk oraya gidin yarin saglam kafa ile ne yapacaginiza karar verirsiniz. Bunlar yoksa aileme gidecek yuzum yok demissiniz ama baska kimseniz yoksa sizi eve almayacak degillerdir herhalde.
Peki ne yaptınız? Bu 1aylik süreçteDurum acil ama dayanack güç kalmadı ve çok hastau
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?