Boşanmayı düşünüyorum

ecekus0202

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2022
3
0
1
25
Ben 8 aylık evliyim sürekli psikolojik şiddet gören bı insandım sürekli yalanları beni aşağıya çekmeleri her dövüşte beni kovmasi Gine aynı şekilde oldu ve şuan disardayim ne yapacağımı bilmiyorum nereye gideceğim hakkımda bi fikrim yok mesleğim yok çok hastayım annengile demeyin oraya gidecek yzuumde yok

Ben 8 aylık evliyim sürekli psikolojik şiddet gören bı insandım sürekli yalanları beni aşağıya çekmeleri her dövüşte beni kovmasi Gine aynı şekilde oldu ve şuan disardayim ne yapacağımı bilmiyorum nereye gideceğim hakkımda bi fikrim yok mesleğim yok çok hastayım annengile demeyin oraya gidecek yzuumde yok
Neden kaçarak mı evlendiniz? Ailenize bu yüzden mi yüzünüz yok?

Konu sahibi su an disaridayim ne yapacagimi bilmiyorum demissiniz konu acmissiniz demek ki durumunuz acil ve fikir almak istiyorsunuz ama yazilanlara cevap vermiyorsunuz. Yok mu akrabaniz ya da arkadasiniz bu gunluk oraya gidin yarin saglam kafa ile ne yapacaginiza karar verirsiniz. Bunlar yoksa aileme gidecek yuzum yok demissiniz ama baska kimseniz yoksa sizi eve almayacak degillerdir herhalde.

Siz Y yorgunkizz misiniz? Nedense bana onu cagristirdiniz. Eger oysaniz elinizde darp raporu vardi, sikayetci oldunuz mu?

O olabilir, konu acip cevap yazmamak tam da onun tarzi. Darp raporundan sonra baska uyelikle geldi o konu gecmis bitmis bile. Eger o ise bu da gecer.

O olabilir, konu acip cevap yazmamak tam da onun tarzi. Darp raporundan sonra baska uyelikle geldi o konu gecmis bitmis bile. Eger o ise bu da gecer.
Normalde üyeleri aklimda tutamam ama o uye darp raporu aldigi icin aklimda kaldi. Belki güncelleme yapar diye birsure hem konusuna hem profiline baktim. Yaşlarda ayni

Çocuk yoksa derhal o evi ardınıza bakmayacağınız şekilde terkedin

Anneler affeder. Benimki affetti.

Mesleğiniz mi yok? Oturun anacığınızın evinde sofraya bir tabak fazla koyacak ve siz onun evladısınız

İş de bulunur meslek de öğrenilir para da kazanılır

Ama önce o evin kapısını usulcacık örtün çekin gidin

Alabiliyorsanız darp raporu alın

Aile büyüklerinize sıkıntılarınızı dile getirin

Konu sahibi su an disaridayim ne yapacagimi bilmiyorum demissiniz konu acmissiniz demek ki durumunuz acil ve fikir almak istiyorsunuz ama yazilanlara cevap vermiyorsunuz. Yok mu akrabaniz ya da arkadasiniz bu gunluk oraya gidin yarin saglam kafa ile ne yapacaginiza karar verirsiniz. Bunlar yoksa aileme gidecek yuzum yok demissiniz ama baska kimseniz yoksa sizi eve almayacak degillerdir herhalde.
Durum acil ama dayanack güç kalmadı ve çok hastau

Daha çok ama çok gençsin.
Kaçarak evlenerek hata yapmışsın ancak bir hata yaptın diye sonsuza kadar çekmek zorunda değilsin. Ailene geri dön. Anne- babalar evlatlarına kızarlar, söylenirler ama başa kötü bir şey geldiğinde ilk üzülen onlar olurlar. Utanma , çekinme. Direkt ailen git lütfen.

Back
X