Tam da anlattığım gibi esrar - şeker - sonra ise o A4 dediği meth(crack) emdirilimiş kağıt.
Çinin harıl harıl bu zararlı şeylerin hammaddesini yaydığı söyleniyor. Sadece amsterdam/portekiz/isveç gibi bilinçli ülkeler baş edebiliyor maddenin zarar azaltımıyla. Onlarda eroini yasal olarak veriyorlar. Ortalama 54 yaşlarında kişiler vefat ettikleri için kullanan ortalaması düştü gözüküyor sayılarda ve diğerleri marijuana ve saf ektasy kullandıkları için eroini hiç denemiyorlar ve alışmıyorlar . Tabiki ülkede yasal olunca satıcı ortamları ve bütün gün madde peşinde koşma derdinde olmadıkları için topluma kazandırılabildi. Sorun yasallıkla, ortamsızlıkla ve ikame ürünlere kolay ulaşımla çözüldü. Bu projenin bizim ülkemize gelmesi 50 yılı bulur. ABD denedi fakat fentalin çıktı ortaya ve baş edilemez sorunlar çıktı sivil toplum örgütleri tarafından bazı şüpheli konular yaratıldı. Sana bilgilenmen için izlemelik şeyler ekliyorum. İzlemeyeceğini düşünüyorum fakat beni şaşırtırsan eğer bu videolarda gördüğün gerçekler senin kurtuluş biletin olacak. Sen bütün gün evde bu göreceğin şeylerin başını bekliyor kendi ömründen yiyorsun.