• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmayı düşünüyorum

naz drmz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2025
2
-1
1
30
8 yıllık evliyim 2 tane çocuğum var kızım 7 yaşında oğlumda 2 yaşında eşimle severek evlendik ama malesef ki eşim madde kullanıyor 8 yıldır sabrediyorum ha bugün ha yarın ama asla bırakamıyor en fazla 1 hafta hergün yalan söylüyor onu içen arkadaşlarının yanına gidiyor arıyor buluyor onu içince kafası hep güzel umursamaz çok dağınık vurdum duymaz Bi insan oluyor huyuda karakteride çok farklı bir insan zaten yönetici baskın bir tip asla benim duygu ve düşüncelerime saygı duymaz hep kendi istekleri kendi dedikleri doğru düzgün arkadaşım yok görüştüğüm kimsem yok hep evde çocuk bak tek başıma mücadele ediyor gibiyim artık o sadece işe gidip geliyor her seferinde o arkadaşlarının yanında ben evde her zaman tek artık o kadar soğudum ve tiksindim ki boşanmayı düşünüyorum daha yaşadığım o kadar olay var mi ailesi ayrı dert Baş Belası ayrı bir eltim var o ayrı bir dert hepsinden bıktım anneme ve babama söyledim onlarda iyi düşün taşın çekme artık düzelmiyor belli ki çık gel diyolar ama boşanıncada hayat benim için kolay olmucak herşey daha kötü olursa en azından evimde çocuklarımla idare ediyorum evim dağılınca baba evinde 2 çocukla ne sığabilirim nasıl yapabilirim diye düşünüyorum pişman olurmuyum bunları düşünüyorum elimden gelen tek şey ağlamak ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ama eşimin yüzünü bile görmek istemiyorum artık konuşması hal ve hareketleri bana resmen batıyor sonra onu özlermiyim yapabilirmiyim çünkü onu çok severek evlendim çok kötüyüm ne olur bana bir akıl verin

Kocanda muhtemelen aids/hepatit b ve c vardır zaten seni şimdiden bitirdi zaten ama sen etkisini yıllar sonra farkedeceksin.

Bence düzelmez kanıtım ise şu;
-Zaten bağımlı olmadan önce marijuana yani esrar ile başlıyorlar
-Sonra extasy yani hap/şeker'e geçiyorlar pek uzun süre onda kalıyorlar
-Sonra eroin iğne olduğu için korkup crack ile devam ediyorlar
-1yıl önce ülkeye fentalin girdiği yönünde söylemler var. 10-15 tuz tanesi bağımlı yapmaya yettiği gibi 3 tuz tanesi aşırı doz sayılıp kalbi durduruyor çünkü atlar için olan bir uyuşturucu bu ilaç. Sen ne kadar uğraşsanda 3-5 yıla kalmaz bu mereti bulup senin tüm emeklerini yok edercesine sokakta yatıp kalkıp orda ölecek.
-Aynı zamanda bağımlı kişilerin narsism/melankoli/ya siyah ya beyaz/kısıtlı iq düzeyi vardır.
-Yani aptal, kıyas yapamayan ve öğrenemeyen diyebiliriz. Kendini mafya sandığı için bana birşey olmaz diyerek başlıyor- basamak basamak ilerliyor çünkü kendisini çok büyük görüyor- sonra sürekli modu düşük çünkü olumsuz düşünmeye meyilli nedense bu tiplerin dilinde "bir gün çok zengin olacağım " ama şimdi napıyorlar tuvaletlerini bile tutamıyorlar namuslarıyla para kazanamaz hale gelmişler hep gelecek planları çünkü acı bağımlısı bunlar
-Böyle bir taskafaya bu kadar sabrettiğin için sende asla normal değilsin. 2. kere evlenme çünkü nedense bu tipleri seçenler hep kötü eş ve erkekten hoşlanmaktan başka bir vasıfları yoktur. Kötü koca hop çocuk koca kötüleştikçe çocuk ne kadar. 2-3. evliliklerde kötü koca secip daha fazla çocuk.
-Zaten kimbilir bu zamana kadar evdeki çocuklara nelere maruz bıraktınız
-Halen özlermiyim yazmışsın sen o çocukları o evden kurtarda kızgınlığa düşersen gene git seviş o kokuluyla çünkü böyle bir erkeğe en çok seks bağımlısı kadınların tahamül ettiği makale oranları okudum sen+o ikinizde kıyas yapamayan/öğrenme becerisi olmayanlarsınız. bari o evden çocukları kurtar ve 2. kere evlenme mümkünse

Son düzenleme:
O kadar ileri derecede değil evet ilk yıllar hap şeker Esrar vardı ama şuan sadece a4 kağıt denilen şeyi içiyor onu da çok az kullanıyorum hafif kafam güzel olsun diye diyor ama yine normal bir insan gibi davranmıyor tabi ki. Çocuklarıma kötü davranmıyor asla onları çok sever kafası güzel olsada bile ilgilenir oyunlar oynar ama o halini ve tavrını ben bildiğim için artık kaldıramıyorum. Şiddet vurma gibi bişeyde asla yapmadı şimdiye kadar ben sadece biraz mutlu olmak için içiyorum kendimi kaybetmiyorum sana ve çocuklarıma asla zarar vermem diyor. 8 yıldır dayanmamın sebebide her seferinde bana söz bırakıcam bidaha kullanıcam dediği için kaç kere terk ettim gittim bin pişman oldu yalvardı yakardı geri döndüm ama 2 3 ay sonra tekrar başa döndü ne yazık ki dediğiniz gibi ondan vazgeçmiyor Bi ara tedavi olmak için gitti 3 ay ilaç kullandı içmedi ama bu haplarda Bi nevi bağımlılık yapıyor diye onlarıda bıraktı. kendim ve çocuklarım için bu duruma son vermem gerekiyor

O kadar ileri derecede değil evet ilk yıllar hap şeker Esrar vardı ama şuan sadece a4 kağıt denilen şeyi içiyor onu da çok az kullanıyorum hafif kafam güzel olsun diye diyor ama yine normal bir insan gibi davranmıyor tabi ki. Çocuklarıma kötü davranmıyor asla onları çok sever kafası güzel olsada bile ilgilenir oyunlar oynar ama o halini ve tavrını ben bildiğim için artık kaldıramıyorum. Şiddet vurma gibi bişeyde asla yapmadı şimdiye kadar ben sadece biraz mutlu olmak için içiyorum kendimi kaybetmiyorum sana ve çocuklarıma asla zarar vermem diyor. 8 yıldır dayanmamın sebebide her seferinde bana söz bırakıcam bidaha kullanıcam dediği için kaç kere terk ettim gittim bin pişman oldu yalvardı yakardı geri döndüm ama 2 3 ay sonra tekrar başa döndü ne yazık ki dediğiniz gibi ondan vazgeçmiyor Bi ara tedavi olmak için gitti 3 ay ilaç kullandı içmedi ama bu haplarda Bi nevi bağımlılık yapıyor diye onlarıda bıraktı. kendim ve çocuklarım için bu duruma son vermem gerekiyor
Tam da anlattığım gibi esrar - şeker - sonra ise o A4 dediği meth(crack) emdirilimiş kağıt.

Çinin harıl harıl bu zararlı şeylerin hammaddesini bedavaya seri olarak yaydığı söylentileri var. Sadece amsterdam/portekiz/isveç gibi bilinçli ülkeler baş edebiliyor maddenin zarar azaltımıyla. Onlarda eroini yasal olarak veriyorlar. Ortalama 54 yaşlarında kişiler vefat ettikleri için kullanan ortalaması düştü gözüküyor sayılarda ve diğerleri marijuana ve saf ektasy kullandıkları için eroini hiç denemiyorlar ve alışmıyorlar . Tabiki ülkede yasal olunca satıcı ortamları ve bütün gün madde peşinde koşma derdinde olmadıkları için topluma kazandırılabildi. Sorun yasallıkla, ortamsızlıkla ve ikame ürünlere kolay ulaşımla çözüldü. Bu projenin bizim ülkemize gelmesi 50 yılı bulur. ABD denedi fakat fentalin çıktı ortaya ve baş edilemez sorunlar çıktı sivil toplum örgütleri tarafından bazı şüpheli konular yaratıldı. Sana bilgilenmen için izlemelik şeyler ekliyorum. İzlemeyeceğini düşünüyorum fakat beni şaşırtırsan eğer bu videolarda gördüğün gerçekler senin kurtuluş biletin olacak. Sen bütün gün evde bu göreceğin şeylerin başını bekliyor kendi ömründen yiyorsun.

Tam da anlattığım gibi esrar - şeker - sonra ise o A4 dediği meth(crack) emdirilimiş kağıt.

Çinin harıl harıl bu zararlı şeylerin hammaddesini yaydığı söyleniyor. Sadece amsterdam/portekiz/isveç gibi bilinçli ülkeler baş edebiliyor maddenin zarar azaltımıyla. Onlarda eroini yasal olarak veriyorlar. Ortalama 54 yaşlarında kişiler vefat ettikleri için kullanan ortalaması düştü gözüküyor sayılarda ve diğerleri marijuana ve saf ektasy kullandıkları için eroini hiç denemiyorlar ve alışmıyorlar . Tabiki ülkede yasal olunca satıcı ortamları ve bütün gün madde peşinde koşma derdinde olmadıkları için topluma kazandırılabildi. Sorun yasallıkla, ortamsızlıkla ve ikame ürünlere kolay ulaşımla çözüldü. Bu projenin bizim ülkemize gelmesi 50 yılı bulur. ABD denedi fakat fentalin çıktı ortaya ve baş edilemez sorunlar çıktı sivil toplum örgütleri tarafından bazı şüpheli konular yaratıldı. Sana bilgilenmen için izlemelik şeyler ekliyorum. İzlemeyeceğini düşünüyorum fakat beni şaşırtırsan eğer bu videolarda gördüğün gerçekler senin kurtuluş biletin olacak. Sen bütün gün evde bu göreceğin şeylerin başını bekliyor kendi ömründen yiyorsun.

Üyeye ek olarak türkçe rehber olarak youtubeda Alper Rendenin videosu var bizzat amerikaya gidiyor ve bağımlılar ile iletişim kuruyor. Her biri ilk başta esrar ile başlayıp sonunu fentalin ile bitiriyor çünkü bir süreden sonra esrar yeterli gelmiyor. Eşinizde esrarla başlamış adım adım ileriye taşımış bir süre sonra a4 denen şeyde ona yeterli gelmeyecek. Bu illet böyle şeydir.

Üyeye ek olarak türkçe rehber olarak youtubeda Alper Rendenin videosu var bizzat amerikaya gidiyor ve bağımlılar ile iletişim kuruyor. Her biri ilk başta esrar ile başlayıp sonunu fentalin ile bitiriyor çünkü bir süreden sonra esrar yeterli gelmiyor. Eşinizde esrarla başlamış adım adım ileriye taşımış bir süre sonra a4 denen şeyde ona yeterli gelmeyecek. Bu illet böyle şeydir.
Kesinlikle o videoyu da izlemeli. Sanıyor ki tüh birden alıştı sanıyor. Bu kişilik yapısının sonucu yani bugün bundan kurtulsa alkole alışır. Alkolden kurtulsa kumara, Kumardan kurtulsa eskort bağımlısı olur çünkü en büyük/en doğru/en güclü sanıyor asla yaptıklarından şüphe etmesine yeni birşey öğrenmesine diğer insanlara bakıp neler oluyor demeye ihtiyacı yok sanıyor. Bunları cecot'ta etsiz tavuksuz besliyorlar neden biliyor musun bunların beyninde sadece 2 duygu var öfke ve zevk yani bir nevi pitbull gibi.

8 yıllık evliyim 2 tane çocuğum var kızım 7 yaşında oğlumda 2 yaşında eşimle severek evlendik ama malesef ki eşim madde kullanıyor 8 yıldır sabrediyorum
Böyle kadınlar beni çok sinirlendiriyor. Aileniz bile çık gel yeter diyor ama hala o evde o adamla kalmakta ısrarcısınız. Uyuşturucu bağımlısından bile isteye yapılan çocukları sosyal hizmetler almalı. Adamın kullanmadığı madde yok, kriz geçirir çocuklarımı boğar atar demeyip yuvam evim diyenler anne olmamalı. Çocuklarınız da sabretmek zorunda değil mi? Mecburlar böyle adamla aynı evde yaşamaya çünkü siz bunu uygun görmüşsünüz. Adam beni doğrar mı keser mi demeyip iki çocuk yapmışsınız. Aman aileniz yuvanız dağılmasın, o çocuklara bir şey olursa başka yaparsınız.
eşimin yüzünü bile görmek istemiyorum artık konuşması hal ve hareketleri bana resmen batıyor sonra onu özlermiyim yapabilirmiyim çünkü onu çok severek evlendim çok kötüyüm ne olur bana bir akıl verin
Şaka mısınız siz ya? Hala özler miyim diyorsunuz, siz ne bencil birisiniz? Çocuklarınızın değeri önemi yok mu, haberleri okumuyor musunuz? Bağımlılar annelerinin başını kesip balkondan atıyor. Günah değil mi el kadar çocuklara? Madem özlersiniz ayrılmayın kocanızdan ama çocukları ya ailenize ya da sosyal hizmetlere verin.

Yeni üyelik ve gayet etkileşimli sinir hoplatan ilk konu. Gerçek mi değil mi anlarız artık.

Back
X