8 yıllık evliyim 2 tane çocuğum var kızım 7 yaşında oğlumda 2 yaşında eşimle severek evlendik ama malesef ki eşim madde kullanıyor 8 yıldır sabrediyorum ha bugün ha yarın ama asla bırakamıyor en fazla 1 hafta hergün yalan söylüyor onu içen arkadaşlarının yanına gidiyor arıyor buluyor onu içince kafası hep güzel umursamaz çok dağınık vurdum duymaz Bi insan oluyor huyuda karakteride çok farklı bir insan zaten yönetici baskın bir tip asla benim duygu ve düşüncelerime saygı duymaz hep kendi istekleri kendi dedikleri doğru düzgün arkadaşım yok görüştüğüm kimsem yok hep evde çocuk bak tek başıma mücadele ediyor gibiyim artık o sadece işe gidip geliyor her seferinde o arkadaşlarının yanında ben evde her zaman tek artık o kadar soğudum ve tiksindim ki boşanmayı düşünüyorum daha yaşadığım o kadar olay var mi ailesi ayrı dert Baş Belası ayrı bir eltim var o ayrı bir dert hepsinden bıktım anneme ve babama söyledim onlarda iyi düşün taşın çekme artık düzelmiyor belli ki çık gel diyolar ama boşanıncada hayat benim için kolay olmucak herşey daha kötü olursa en azından evimde çocuklarımla idare ediyorum evim dağılınca baba evinde 2 çocukla ne sığabilirim nasıl yapabilirim diye düşünüyorum pişman olurmuyum bunları düşünüyorum elimden gelen tek şey ağlamak ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ama eşimin yüzünü bile görmek istemiyorum artık konuşması hal ve hareketleri bana resmen batıyor sonra onu özlermiyim yapabilirmiyim çünkü onu çok severek evlendim çok kötüyüm ne olur bana bir akıl verin