- 9 Nisan 2015
- 209
- 574
- 103
- Konu Sahibi caykolik88
-
Gerçekten hala mı konduramıyosun aldatmak bile son derece insani bir tavır kalır oğlunu bebeğini sevmeyen yıllarca bir şekilde birlikte yaşadığı kadına bu kadar gaddarca davranan bir insan müsvettesi için
Belkide allah o taraftan yüzünüzü güldürecek.sizi ni tarafa koyacak olursak sevimli evladınız için bütün haklarınızı talep edinOğlum şu an 20 aylık olmasına rağmen yediği meyve tabağını getirip mutfağa bana verir. Biberonlarını ortaya atmaz. Mutfak masasının üstüne koyar. Şimdiden ufak tefek sorumluluklar veriyorum. Dağıtır ama sonra tekrar beraber toplarız. Ev işi yaparken bile oyun haline getirip işlerimi yaparım. Bazen eline bir şeyler veririm bunu da sen yerine koy derim onun da hoşuna gidiyor. Güzel şeyler yaptığında takdir ederim onu heveslendiririm. Çok şükür özgüveni yüksek bir çocuk. Ben biraz pasif bir insanım ama oğlum oldukça aktif. İnşallah hayırlı bir evlat olur.
Hiç belli olmaz belki iş yerindendir mesai süresince görüşüyolardır.valla ben babama bile güvenmiyorum bu konularda ki saolsun haksızda çıkarmadı beni..Yeminler ediyor kimse yok diye. Ben de bugüne kadar hiç bir şey bulamadım. Sürekli telefonlarına bakıyorum. Resimlere, arama kayıtlarına, mesajlara, facebook, whatsapp hiç bir şey bulamadım. Son aramalardan erkek isimlerine baktım. Gerçekten erkek çıktı. Geliş gidiş saatleri de aynı. Hatta bugün izin günüydü. Bir saat hava aldı geldi. Hafta sonlarını da genelde evde geçirir. Çıkarsa bir saatliğine gider gelir. Aldatsaydı saatlerce gelmezdi diye düşünüyorum.
Oğlum şu an 20 aylık olmasına rağmen yediği meyve tabağını getirip mutfağa bana verir. Biberonlarını ortaya atmaz. Mutfak masasının üstüne koyar. Şimdiden ufak tefek sorumluluklar veriyorum. Dağıtır ama sonra tekrar beraber toplarız. Ev işi yaparken bile oyun haline getirip işlerimi yaparım. Bazen eline bir şeyler veririm bunu da sen yerine koy derim onun da hoşuna gidiyor. Güzel şeyler yaptığında takdir ederim onu heveslendiririm. Çok şükür özgüveni yüksek bir çocuk. Ben biraz pasif bir insanım ama oğlum oldukça aktif. İnşallah hayırlı bir evlat olur.
Bu adamın hayatında biri var. Takip etme olanağın var mı?Bu evi 6 - 7 ay önce kredi çekip almıştık, şimdi evi internete satılık ilanı verdi. Ya ben boşanma sonuçlanıncaya kadar evi satmasını istemiyorum. O kadar peşinat verdik. Banka borcunu kapatıp kalan parayı güya bana tazminat olarak verecekmiş. Ödediği peşinatlar ben çalışırken benim maaş kartımdan çektiği paralar ve bana mehir olarak verilen altınlarla peşinatı yatırdı. Bir kısım masraflarını benim babam karşıladı. Hem de hiç karşılık beklemeden. Yani zaten evi satsa bile kalan para zaten benim. Ben ayrıca evden kalan para dışında tazminat talep edebilir miyim? Benden habersiz evi satabilir mi?
Boşanmayı kabul ettiğim günden beri o kadar mutlu ki, çok zoruma gidiyor. Bir insanın içi hiç mi burkulmaz. Boşanırsak oğlumu bir daha görmem diyor. Başka bir ile tayin isteyip orda kendine hayat kuracakmış. Ya ben burda tek başıma hayat mücadelesi verirken o kendi hayatını hiç bir şey olmamış gibi mi yaşayacak. Bu yaşadıklarımın bir bedeli olmayacak mı?
Zaten işyerindekiler biliyor mu dedim hiçbiri bilmiyor dedi. Kime ne diyecek insanların yüzüne nasıl bakacak. O yüzden de tayin istiyor. Gittiği yerde kendini tanıyan olmayacak kendini istediği gibi tanıtacak. Ya da varsa eğer hayatında olan kadının yanına gidecek.çaykolik senin kocanı var ya böyle evire çevire tepikleyesim var şiddete karşıyım ama bu adam ancak bundan anlar merhamet yoksunu insan müsveddesi hasta filan değil bulmuştur birini pislik alabildiğin ne varsa al donuna kadar derler ya aynen öyle kuruşun hesabını yap bunlar ancak bundan anlar ş..siz hadi karına acımıyon el kadar sabiye nasıl kıyıyırsun uzak bir yere tayin isteyecek çocuğu da görmeyecek miş oldu canım git amirlerine iş yerine anlat herşeyi ay çok sinirlendim kusura bakma ama böyleleri mide mi bulandırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?