Boşanmayı kabul etmeli miyim ?

Kazuletbagyan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015
300
358
53
29
2 aylık evliyiz.
Eşim babası rahatsız olduğu için memlekete gitti. Bende yalnızdım 1 haftadır. Ve dün ilk defa dışarı çıktım.
Alışveriş yaptım. Eve döndüm ve eve döndüğümde kek kalıbı almayı unuttuğumu farkedip tekrar kek kalıbı almak için çıktım. Saat 9'u geçtiği için tekrar eşime söylemedim çıktığımı. Geç olduğu için izim vermez diye. Tekrar çıkmaya karar vermeden önce eşimle konuşmuştum poşetlerin ellerimi çok açıttığını ve dinleneceğimi söylemiştim.
Kek kalıbını alıp geldikten sonra gerçekten yorulduğum için uyudum. Telefonu sessize aldım rahatsız olmamak için. Eşim birkaç kez arar sonra uyuduğumu anlar diye düşündüm. TV açıktı uyurken ve eşim 3 saat içinde 27 kez arayıp gecenin 12 sinde kapıya arkadaşını göndermiş. Güya endişelenmiş. Beni temizlik yaparken düştü , bayıldı sanmış. Oysa ben dinlenicem demiştim. Ve kapı çaldı yanlıştır diye umursamadım. Sonra telefona baktım aramaları mesajı gördüm. Kapıya kilit falan denedi arkadaşı arkada anahtar var mı diye sonra ben eşimle konuşunca gitti ve ben arkadaşına hiç tepki vermedim. Kapıyı açmadım. Çok sinirlendim tanımadığım birini kapıma gönderdiği için. Yalnızdım sonuçta. Oda ona yalan söylediğim ve dışarda olduğum kanısına varmış, yok tv sesi gelmiyormuş yok ark kapı açmamışım. Zaten bir güven problemimiz vardı ama ben bu kadar abartacağını hiç düşünmemiştim. O kadar sinirlendim ve kırıldım ki. Beni rezil etti ve birde onu aldatmakla suçluyor. Evin ışıklıları bile yanıyordu. Kanıtı sadece arkadaşına kapı açmamam ve anahtarın kapı arkasında olmadığını ima etmesi. Şimdi ayrılmak istiyor ve bana herşey çok saçma geliyor.

Ayrılmaya getirmek saçma kabul ediyorum. Ama örnek vereyim size benim.esim aksam 10 gibi gelir işten eve ve 2 kere uyuyakaldım 10 dk da 20 cevapsız atmış ve kapiyi anahtarı olmadığı için açamamış en son uyanıp kapı actigim da tersleyerek içeri girdi. Başına bisi gelse gazdan zehirlensen yanında kimse yok diye
Güya endiselenmis demeyin endişeleniyorlar .. arkadaşını göndermiş olması mantıklı bu harekete göre. Tanimamaniz doğrultusunda eşinize acilen dönüp kapıda biri vsr uyumusum sese uyandim ama açmadım demiş olsaydınız olaylar bu raddeye gelmezdi . Kapı açılmıyor sesi duymaması da normal adamın dis kapıdan. Şüphelenmiş ama boşanma raddesine getirip aldatiyor damgası yapistirmasi yanlış. Madem aklı kalacak 1 hafta senide goturseydi

Oldukça paranoyak. Ne yaşandı da böyle oldu bilmem ama ben böyle paranoyak biriyle yaşayamazdım.

Edit: ayrıca neden yalnızsınız ki 1 haftadır? Siz neden gitmediniz? Daha 2 aylık evlilikte böyle sorunlar normal değil.
İşten izin alamadığım için gidemedim. Ben böyle hayal etmemiştim. Evlilik bile bir uyum süreciyken ayrılığı nasıl kaldırırım. Aileme nasıl açıklarım..

İşten izin alamadığım için gidemedim. Ben böyle hayal etmemiştim. Evlilik bile bir uyum süreciyken ayrılığı nasıl kaldırırım. Aileme nasıl açıklarım..

İftira, ayrılık kararından daha can yakıcı değil mi sizce de?

Ama tabi bir durun. Sorunları oturup bi konuşmak lazım. Daha çok ama çok yenisiniz. Bu sorunların en başına dönün gerekirse.

Ayrılmaya getirmek saçma kabul ediyorum. Ama örnek vereyim size benim.esim aksam 10 gibi gelir işten eve ve 2 kere uyuyakaldım 10 dk da 20 cevapsız atmış ve kapiyi anahtarı olmadığı için açamamış en son uyanıp kapı actigim da tersleyerek içeri girdi. Başına bisi gelse gazdan zehirlensen yanında kimse yok diye
Güya endiselenmis demeyin endişeleniyorlar .. arkadaşını göndermiş olması mantıklı bu harekete göre. Tanimamaniz doğrultusunda eşinize acilen dönüp kapıda biri vsr uyumusum sese uyandim ama açmadım demiş olsaydınız olaylar bu raddeye gelmezdi . Kapı açılmıyor sesi duymaması da normal adamın dis kapıdan. Şüphelenmiş ama boşanma raddesine getirip aldatiyor damgası yapistirmasi yanlış. Madem aklı kalacak 1 hafta senide goturseydi
Arkadaşı görüp merhaba dediğim ama tanıyorum diyip güveneceğim biri değil. Ki inanılmaz sinirlendim ve utandım. Bir ara çıkıp adama ağzıma geleni bile söylemek istedim ama öylece kalmak ve eşimle telde kavga etmek daha mantıklı geldi . Bana televizyonun sesini aç duyamıyorum derken arkadaşına kapı dinletiyormuş şoka girdim. O kadar saçma geliyor ki

İftira, ayrılık kararından daha can yakıcı değil mi sizce de?

Ama tabi bir durun. Sorunları oturup bi konuşmak lazım. Daha çok ama çok yenisiniz. Bu sorunların en başına dönün gerekirse.
Dönmeyi inanın deniyoruz ama olmuyor . Artık o kadar saçma şeyleri sorun ediyor ki şaşırıyorum. Neden ruj sürdüğün belli oldu dedi mesela bana?

Arkadaşı görüp merhaba dediğim ama tanıyorum diyip güveneceğim biri değil. Ki inanılmaz sinirlendim ve utandım. Bir ara çıkıp adama ağzıma geleni bile söylemek istedim ama öylece kalmak ve eşimle telde kavga etmek daha mantıklı geldi . Bana televizyonun sesini aç duyamıyorum derken arkadaşına kapı dinletiyormuş şoka girdim. O kadar saçma geliyor ki
Çok paronayakça cidden. Boşan demek kolay bende 6 aylik evliyim daha ama yerinde olsam guvensizliginin bedelini ödetmek adına ailemin yanına giderdim yada eve eşimi almazdım. Güvenmeyi bilmeli. Bu kadar şüpheci olması neye dayanıyor hep mi böyleydi?

Dönmeyi inanın deniyoruz ama olmuyor . Artık o kadar saçma şeyleri sorun ediyor ki şaşırıyorum. Neden ruj sürdüğün belli oldu dedi mesela bana?

Yaşarken neden nefes aldığın belli deseydin sende, tövbe estağfurullah. Allah sabır versin ne diyim.

Birincisi esinle hic konusmadan teli kapatip keyfine gore uyuman sacma. Uyuyakalmiyosun da bilincli sekilde adama haber vermeden teli kapatip uyuyosun. Ikincisi kapiyi acmasan da arkadasina seslenmeliydin. Kim olsa suphelenir esin hakli. Evin isiklarinin acik olmasi neyin ispati ki yani acar isigi gidersin gideceksen

Bu sekilde davranmasi hos degil hatta işin iftiraya varması çok cirkin ama sizin yaptiklarinizda normal degil simdi, sizde telefonu sessize alıp yatıp uyuyorsunuz. Disari ciktiginizi geldiginizi soylemiyorsunuz. Arkadasi geliyor cit cikartmiyorsunuz.
Bende eşime ulaşamasam endiselenirim uzaktaysak. Yaptiğiniz doğru degil, insan merak ediyor. Hem kandiriyorsunuz esinizi hemde guvenmiyor diyorsunuz ayrica.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu adamda bu paranoyaklık olduktan sonra siz o kapıyı açsaydınız bu sefer de "ben evde yokken sen ne diye elin herifine kapıyı açıyorsun ben göndermemiş de olabilirdim" derdi. Beklerim ben.

Sizi aldatmakla suçlaması çok yanlış ve abartı ama sizde de hata var. Neden haber bile vermeden telefonu sessize alıp uyuyorsunuz ki?
Insan bi söyler ben uyuyorum sen sonra ara uyandır falan.

Birde çok saçma degil mi? Butun alisverisi tamamlayip eve geliyorsun yorgun argin,tek bir kek kalibi eksik diye geri donuyorsun? Kek cok acil bisey degil o kadar yorgun olup tek bir kek kalibi icin eve varmisken geri cikmak mantikli bir hareket degil.

Hadi onu yaptin, birde rahatsiz olmamak icin sessize aldim diyorsun, rahatsiz olmak istemiyorsan esine uyuyacagini soylersin aramaz. Neden haber vermeyip sessize alip calsin calsin dursun olayina girdiniz? Bu da mantikli degil.

Birde çok saçma degil mi? Butun alisverisi tamamlayip eve geliyorsun yorgun argin,tek bir kek kalibi eksik diye geri donuyorsun? Kek cok acil bisey degil o kadar yorgun olup tek bir kek kalibi icin eve varmisken geri cikmak mantikli bir hareket degil.

Hadi onu yaptin, birde rahatsiz olmamak icin sessize aldim diyorsun, rahatsiz olmak istemiyorsan esine uyuyacagini soylersin aramaz. Neden haber vermeyip sessize alip calsin calsin dursun olayina girdiniz? Bu da mantikli degil.
saat dokuzdan sonra dışarı çıkma "izni" olmaması hepsinden saçma
zaten bu saçmalık yüzünden yalan söylüyor

Back
X