Boşanmayı kabul etmeli miyim ?

2 aylık evliyiz.
Eşim babası rahatsız olduğu için memlekete gitti. Bende yalnızdım 1 haftadır. Ve dün ilk defa dışarı çıktım.
Alışveriş yaptım. Eve döndüm ve eve döndüğümde kek kalıbı almayı unuttuğumu farkedip tekrar kek kalıbı almak için çıktım. Saat 9'u geçtiği için tekrar eşime söylemedim çıktığımı. Geç olduğu için izim vermez diye. Tekrar çıkmaya karar vermeden önce eşimle konuşmuştum poşetlerin ellerimi çok açıttığını ve dinleneceğimi söylemiştim.
Kek kalıbını alıp geldikten sonra gerçekten yorulduğum için uyudum. Telefonu sessize aldım rahatsız olmamak için. Eşim birkaç kez arar sonra uyuduğumu anlar diye düşündüm. TV açıktı uyurken ve eşim 3 saat içinde 27 kez arayıp gecenin 12 sinde kapıya arkadaşını göndermiş. Güya endişelenmiş. Beni temizlik yaparken düştü , bayıldı sanmış. Oysa ben dinlenicem demiştim. Ve kapı çaldı yanlıştır diye umursamadım. Sonra telefona baktım aramaları mesajı gördüm. Kapıya kilit falan denedi arkadaşı arkada anahtar var mı diye sonra ben eşimle konuşunca gitti ve ben arkadaşına hiç tepki vermedim. Kapıyı açmadım. Çok sinirlendim tanımadığım birini kapıma gönderdiği için. Yalnızdım sonuçta. Oda ona yalan söylediğim ve dışarda olduğum kanısına varmış, yok tv sesi gelmiyormuş yok ark kapı açmamışım. Zaten bir güven problemimiz vardı ama ben bu kadar abartacağını hiç düşünmemiştim. O kadar sinirlendim ve kırıldım ki. Beni rezil etti ve birde onu aldatmakla suçluyor. Evin ışıklıları bile yanıyordu. Kanıtı sadece arkadaşına kapı açmamam ve anahtarın kapı arkasında olmadığını ima etmesi. Şimdi ayrılmak istiyor ve bana herşey çok saçma geliyor.
Ben suna takıldım telefon neden sessizde. Ben 2 yıllık evliyim evlendiğim günden beri telefonu sessize alıp hiç uyumadım.benim eşim gece nöbetleri olan bir insandır.bazen gece duramaz arar beni.bir iki kez derin uyumuşum duymamıştım telefonu normalde uykum hafiftir bilir aramış duymamışım merakından işten izin alıp beni görüp geri gitmişti.aramız limoni bile olsa telefon her şekilde açılır bizde.eşiniz abartmış ewet ama arayıp bilgi verip uyusaydın bu sorunların hiçbiri olmazdı.

Pardon da o gzkl esiniz arkadaşına nasıl güvenip kapınıza yolluyor
Emrah'ın filmi varya Nuri Alço amca baba yarısıdir biiiip
Adam kilidi kurcalamis yaaa bıçağı alır ciğerini deserdim de içim sogumazdı yine
Esinizde arkadaşİda pislikmis kusura bakmayın ama güneşi balçıkla sıvama niyetine girmişler
Esinizin de sanırım aklı dışarda ki hatunlar da

yuh nazi kampı gibi bu kadar güvenmeyecekse neden evlendi ki sizinle?
siz nasıl bu şekilde yaşıyorsunuz? allahtan kek kalıbı almaya gittiğinizi söylememişsiniz yoksa otobüse atlar kendi gelirdi...

yuh nazi kampı gibi bu kadar güvenmeyecekse neden evlendi ki sizinle?
siz nasıl bu şekilde yaşıyorsunuz? allahtan kek kalıbı almaya gittiğinizi söylememişsiniz yoksa otobüse atlar kendi gelirdi...

Niye nazi kampı gibi olsun? Bu olaydaki tek abartı kısım güvensizlik ve boşanmaya dönüşmesi. Ama insan merak etmez mi bir yakınını 27 kere arasa ve cevap vermese?

Aynı şey anneme olsa polislerle çilingirle kapıya dayanırdım mesela. Düştü belki başını vurdu derdim. Ev kazalarının oranı çok yüksektir ülkemizde. O yüzden bunda anormal bir şey göremiyorum. Anahtar kısmını ben de yoklardım, içerde mi de bayıldı yoksa dışarı mı çıktı, dışarı çıktıysa rahat nefes alır çekilirdim kenara. Ne anormallik olabilir bunda?

Kapının kilidiyle uğraşan biri varken evde hala kapıya seslenmemeniz neden????

Neden eşini aramadın o an???

Kapı çalarda insan bi delikten bakıp ses vermez mi???gecenin bu saatinde kim diye??

üstelik adam kilitle uğraşıyor??hırsız bile olabilir!!kapıya koşup seslenmeniz gerekmezmiydi?

Nedir bu rahatlık duymadım..ses vermedim..acmadımlar????

Ama sen eşinin arkadaşını göndereceğini bildiğin için hiç kapıya ses vermedin mi yoksa!

Evde biriyle mi beraberdir!

Eşin neden daha önce sana güvenmiyordu?

Kek kalıbı için tekrar dışarı çıkıyorsun ama çok yorgun olup yatıyorsun ?acil kek yapmayacaksan ve eve gelip yatacaksan ne diye o saatte tekrar kek kalıbı bahanesi??

Eşinle sürekli haberleşiyorsun ama teli sessize alıp uyuyorsun onun seni arayacağını bile bile???

Yorgunsun hemen yatacaksın o zaman neden açıp haber vermedim yatıyorum tel sessizde haberin olsun diye???

Diyorsun ki bi kac kez arar sonra uyuduğumu düşünür dedim .diyorsun.
Yahu sen eşini tanımıyormuşun o teli açana kadar eşin ne kadar arayacağını bilmiyormuşun???bunları bile bile cesaret ettiğine göre sakladığın bişey var!

İşte eşin ŞUAN bunları düşünüyor son derecede haklı.net

Son düzenleme:
Kapının kilidiyle uğraşan biri varken evde hala kapıya seslenmemeniz neden????

Neden eşini aramadın o an???

Kapı çalarda insan bi delikten bakıp ses vermez mi???gecenin bu saatinde kim diye??

üstelik adam kilitle uğraşıyor??hırsız bile olabilir!!kapıya koşup seslenmeniz gerekmezmiydi?

Nedir bu rahatlık duymadım..ses vermedim..acmadımlar????

Ama sen eşinin arkadaşını göndereceğini bildiğin için hiç kapıya ses vermedin mi yoksa!

Evde biriyle mi beraberdir!

Eşin neden daha önce sana güvenmiyordu?

Kek kalıbı için tekrar dışarı çıkıyorsun ama çok yorgun olup yatıyorsun ?acil kek yapmayacaksan ve eve gelip yatacaksan ne diye o saatte tekrar kek kalıbı bahanesi??

Eşinle sürekli haberleşiyorsun ama teli sessize alıp uyuyorsun onun seni arayacağını bile bile???

Yorgunsun hemen yatacaksın o zaman neden açıp haber vermedim yatıyorum tel sessizde haberin olsun diye???

Diyorsun ki bi kac kez arar sonra uyuduğumu düşünür dedim .diyorsun.
Yahu sen eşini tanımıyormuşun o teli açana kadar eşin ne kadar arayacağını bilmiyormuşun???bunları bile bile cesaret ettiğine göre sakladığın bişey var!

İşte eşin ŞUAN bunları düşünüyor son derecede haklı.net
Birkaç sorunuzdan sonra cidden sadece gülümsedim.

1. eşime zaten dinleneceğimi söylemiştim oda tamam sen dinlen demişti yani öyle dediğiniz gibi habersiz olan birşey yok.

2. Evet arkadaşı olduğunu biliyordum çünkü kameradan gördüm. Mesajda da eşim kendi gönderdiğini yazmıştı. En baştada bana gelecek kimse olmadığı için umursamamıştım kapıyı.

3. Evde biriyle beraber bile olsam bu adama kapıyı açmama engel değil zira içeri girip evi arayacak değildi zaten ki öyle bile olsa ona evime bir adım dahi atma şansı ben vermezdim hiçbir koşulda.

4. Eşimi tanıyorum eşimde beni tanır . Ben zaten genelde sessize alır ve yatarım çünkü gece 16 saat çalışan bir insanım düzgün bir uyku düzenim yok uykuma düşkünüm ve nefret ederim uyurken rahatsız edilmekten oda bunu adı gibi bilir zaten.

Bende anormal bir tavır yok aksine onun tepkisi fazla aşırı oda bunu kabul ediyor ve içine o an birşey doğduğunu o yüzden Böyle yaptığını söylüyor anlatabilmişimdir inşallah .

Back
X