- Konu Sahibi samanyolu11
millet senin gbi kız arıyor bulamıyor, sende iki çocuklu dul bi adamla evleneyim gbi bi düşüncedesin,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle uyarınız için teşekkür ederimszin yaşınızda bişey yokki niye dullar gelsin. millet artk 35,40 da erkekler anca ilk evliliğini yapıyor, . adamda iyi bişey olsa öbür eşi iki çocuğunuda bırakıp neden gtsin bnce adamdada sorun olblr ,sorun yoksada bence sizin denginiz bu adam olmamalı,yinede tercih szn, genceciksiniz işiniz var gücünüz var vs. tabiki o kişininde evlenmeye hakkı var fkt kendi gbi evlenip boşanmış yada cocuklu biriyle daha iyi olur bnce.. szi kandırmaya çalışıyor gbi dikkatli olun
Ne güzel bir işiniz var, eviniz arabanız varmış daha 30 yaşında kendinizi neden böyle bir durumun içine sokuyorsunuz? Bu yaştan sonra dullar gelir ne demek? Gözünüzü öyle kapatmışsınız ki size söylediği yalanların farkında değilsiniz maalesef. Bu genç yaşınızda her yeni deneyimin heyecanını yaşamak varken neden boşanmış çocuklu biriyle evlenesiniz. Geç olmadan gerçekleri görün eminim çok daha iyilerini hakediyorsunuz
öncesinde aranızda özel bişeyler gecerse ewlenmez bence.. amacı ewlilik olsa bile senin dengin mi ,.. bu devirde kimseye güven yok dikkatli ol bnce bu adamdan uzaklaş işin var gücün var, adamdan resmen sevgi dilenecek gbi bi halin var kendine gelmelisin ,adam ztn belli bi yaşa gelmiş iki çocuğu var kocaman,. çok iyi bişey olsa öbür eşi bırakmazdı emin ol iki çocuk varken,. bu arada bekar olduguna eminmisin???Öncelikle uyarınız için teşekkür ederimKandırmak derken nasıl yani? Amacı evlilik değil mi diyorsunuz
Evet yüzde yüz. Araştırdımadamın bekar olduguna yani boşandıgına
olsun boşver sana göre dgl çok üzülürsünEvet yüzde yüz. Araştırdım
Mutlu olamaz mıyız ?olsun boşver sana göre dgl çok üzülürsün
Yok oda daha büyük 35-36 gibi istiyormuş ama kaderDaha 30 yaşındasın yaaa nedense adam da uyanık 13 yaş küçük bekâr kız şimdi giden o çocukların derdi bitermi kendine bunu yapma aklını başına topla ha çok aşımsındır seviyorsundur bişey diyemem ama sırf öylesine. Ne gerek var memurun bide ALLAH im akıl fikir versin
Çok safsınEvet hakim varmış,36 yasında bu elektirik alamamış.
Bu ne özgüvensizlik anlamıyorum. 34 yaşındayım. 30 yaşında boşandım. 33 yaşında bekar bir adamla ikinci evliliğimi yaptım. Bir gün olsun şu kafaya girmedim bekar geçirdiğim dönemde. Tuhaf yani. Bence boşverin bu adamı, ne demek üniversite sınavından önce olmaz, hep önceliği çocukları olacak, bunu kaldırabilecek misin. Bence gereksiz bir macera.Arkadaşlar herkese selam. Arkadaş aracılığıyla 43 yaşında 2 çocuklu iyi bir mesleği olan adamla tanıştırıldım. Başta istemesem de adam da hoşuma gitti karizmatik biri. Ben de bi kamuda memurum. Ama yaşım 30. Aslında yaşımdan dolayı artık dullar gelir devam et diyorum. İçimden bir ses de devam etme çekemezsin diyor. Çocukları 14-18 yaşlarında.eski eş ev hanımı yani ömür boyu buna bağlı olacak. Sizce ne yapayım? Adama da üzülüyorum zor şeyler yaşamış eşi aldatmış, ama en erken çocuğunun üniversite sınavından sonra istemeye gelebilirmiş beni. Sizce evleneyim mi? Yoksa bekar bekar kalayım mı? Bu arada yaşımı göstermiyorum. Güzel derler bana. Boyumda uzun. Arabam evim var. ( maddi olarak yanındasın demeyin. Zaten adam da yönetici pozisyonunda ve 3 boğaza bakıyor.) ama peşinde çok kişi varmış o beni seçmiş diyor. Herşeyi yazıyorum ki doğru akıl verin bana diye. Lütfen kırmadan bana bi yardımcı olun.
Yalan mı ?Çok safsın
Karantina belki de, ama çok iyiBu ne özgüvensizlik anlamıyorum. 34 yaşındayım. 30 yaşında boşandım. 33 yaşında bekar bir adamla ikinci evliliğimi yaptım. Bir gün olsun şu kafaya girmedim bekar geçirdiğim dönemde. Tuhaf yani. Bence boşverin bu adamı, ne demek üniversite sınavından önce olmaz, hep önceliği çocukları olacak, bunu kaldırabilecek misin. Bence gereksiz bir macera.
Sen hala orda mısın? Evleneceksen evlen, ama her dediğine de inanma şu herifin. Az gerçekçi ol.Yalan mı ?
sewgiye braz aç gbisin oda seni kandırıyor, küçükken babandan yeterince ilgi görmedinmi ??Mutlu olamaz mıyız ?
Evetsewgiye braz aç gbisin oda seni kandırıyor, küçükken babandan yeterince ilgi görmedinmi ??