- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.474
- 548
- Konu Sahibi samanyolu11
Konuyu açalı 15 gün olmuş, o kadar yorum yapılmış ama sizde bir aydınlanma olmamış, neden acaba? 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoksa?Konuyu açalı 15 gün olmuş, o kadar yorum yapılmış ama sizde bir aydınlanma olmamış, neden acaba?![]()
Olamaz mı, olabilir diyorum katipYoksa?
Daha çok bağlandım onaKonuyu açalı 15 gün olmuş, o kadar yorum yapılmış ama sizde bir aydınlanma olmamış, neden acaba?![]()
Neyine bağlandın, anlatsana.Daha çok bağlandım ona
peki senin çocuğun varmı..?belkide iyi bi ilişki olabilir tabiki adam ile önemli konularda uyumluysanız. ama evliliğe acele etmeyin derim.daha 30 yaşndasnzArkadaşlar herkese selam. Arkadaş aracılığıyla 43 yaşında 2 çocuklu iyi bir mesleği olan adamla tanıştırıldım. Başta istemesem de adam da hoşuma gitti karizmatik biri. Ben de bi kamuda memurum. Ama yaşım 30. Aslında yaşımdan dolayı artık dullar gelir devam et diyorum. İçimden bir ses de devam etme çekemezsin diyor. Çocukları 14-18 yaşlarında.eski eş ev hanımı yani ömür boyu buna bağlı olacak. Sizce ne yapayım? Adama da üzülüyorum zor şeyler yaşamış eşi aldatmış, ama en erken çocuğunun üniversite sınavından sonra istemeye gelebilirmiş beni. Sizce evleneyim mi? Yoksa bekar bekar kalayım mı? Bu arada yaşımı göstermiyorum. Güzel derler bana. Boyumda uzun. Arabam evim var. ( maddi olarak yanındasın demeyin. Zaten adam da yönetici pozisyonunda ve 3 boğaza bakıyor.) ama peşinde çok kişi varmış o beni seçmiş diyor. Herşeyi yazıyorum ki doğru akıl verin bana diye. Lütfen kırmadan bana bi yardımcı olun.
ztn belli malesef böylede art niyetlilere fırsat doguyor.. sen herseyi ilk heyecanıyla yasamak isterken o herseyi yasamış hayatında,seninle yasayacakları sıradan gelecek... kendini ikna et uzaklaş bnce, karsına bisürü çıkar millet cidden kız arıyor bulamıyor egtimli düzgün insanlar.. bide onun eski esinin çocuklarının derdi tasası bitmez.. iş işten geçmeden vazgeç bence
Yok hiç evlenmedimpeki senin çocuğun varmı..?belkide iyi bi ilişki olabilir tabiki adam ile önemli konularda uyumluysanız. ama evliliğe acele etmeyin derim.daha 30 yaşndasnz![]()
Yeminler olsun değilim ya, her başlığa fake diyorsunuz.Mis gibi fake konu
Ben de 30 yaşındayım ama evde kaldım nerem genç
30 yaşında evde kaldım diye kendinden 13 yaş büyük 2 çocuklu adamla evlenmek istemenize, ona hemencecik bağlanmanıza inanmak istemiyor olabiliriz daha çok.Yeminler olsun değilim ya, her başlığa fake diyorsunuz.
Neden tek ben miyim böyle olan30 yaşında evde kaldım diye kendinden 13 yaş büyük 2 çocuklu adamla evlenmek istemenize, ona hemencecik bağlanmanıza inanmak istemiyor olabiliriz daha çok.![]()
Öyle deme, adam doktor.30 yaşında evde kaldım diye kendinden 13 yaş büyük 2 çocuklu adamla evlenmek istemenize, ona hemencecik bağlanmanıza inanmak istemiyor olabiliriz daha çok.![]()
Ondan mı bağlanma olayı diyorsunÖyle deme, adam doktor.![]()
Tek olup olmamanız değil bu şartlarda evlenip mutlu olan kaç insan var onu düşünün, cevap vereyim çok çok azdır onlarda sürekli fedakarlik yapmak zorunda.Neden tek ben miyim böyle olan
Sizin durumunuz farklı siz evli adamla berabermissiniz resmenhayır kesinlikle evlenme.bir durumun olacak kızımın derdi.sana ihtiyacım var diyecek oğlumun derdi var olmaz diyecek.o beye ancak onun durumunda bir bayan lazım geri kalanı hayal kırıklığı.
benimle de 2 çocuklu bir bey flört etmek istedi.hemde karısından boşanmaya niyeti yok işi dolayısı ile boşlukta kalıyor.çünkü sürekli seyahat halinde.sonra anlattım neden olmadığını haklısın ne diyim diyor.
Doktorlar çok kazanmıyor, bunun bir de +3 ü var çocuk ve eş, parasında değilim ben de memurum dedim zaten, sadece o da boş biri değil demek için belirtttimÖyle deme, adam doktor.![]()
E gelen bu,perşembenin gelişi çarşambadan belli yani dedimOndan mı bağlanma olayı diyorsun
Tek olup olmamanız değil bu şartlarda evlenip mutlu olan kaç insan var onu düşünün, cevap vereyim çok çok azdır onlarda sürekli fedakarlik yapmak zorunda.
Neden böyle bir evlilik yapasiniz?
2 çocuk, eski eş başka, hayatınızda olmasını istediğiniz şeyler bunlar mı?
Valla bilemiyorum, sırf doktor diye kendinden üstte görüyordun.Doktorlar çok kazanmıyor, bunun bir de +3 ü var çocuk ve eş, parasında değilim ben de memurum dedim zaten, sadece o da boş biri değil demek için belirtttim