• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmış ailelerin çocukları!

bizim başımızda var bir tane kardeşiimin oğlu.resmen hayatı bize zindan ediyor.anası babası olsaydı durum değişirmiydi bilmiyorum ama en azından biz o kadar dertlenmezdik.ben boşanmamanızı biraz daha zaman tanımanızı tavsiye ederim.
Kari koca bosaniyor, cocuk anne veya baba degil
Bosandiktan sonra baba kendi hayatina bakar anne kendi zevkine duserse cocuk uyusturucu bagimlisida olur yanlis yollarada duser

4 yasında bi kızım var. Eşimden boşanmak istiyorum fakat kızımın psikolojisi bozulur ilerde sorunlu bir insan olur korkusuyla cesaret edemiyorum. Maddi acıdan bi sıkıntım yok. Boşandıktan sonrada yaşamımı idame ettirebilirim

Boşanmış anne baba cocukları hep sorunlu mu olur? Özellikle çocugu olup boşanmış insanlardan yardım istiyorum. Nasıl davranmalı nasıl söylemeli çocuga. Ya da psikolojisi duzgun olsun diye hiç boşanmaya bulaşmamalı mı
Afedersiniz ottan b*ktan sebeplere bosanmak yanlisdir ama evde huzursuzlukk varsa sizin icinde cocugunuz icinde bosanmak belkide daha hayirlisi olacaktir

Bosanmayi maalesef OZELLIKLE TURKIYEDE coluk cocuk yanlis yola duser diye sebeplerden dolayi cesaret edemiyolar
ama cocugunun basinda bulunursaniz takip ederseniz daha huzurlu ve saglikli buyuyen cok cocuk var

Kizin kac yasinda canim?
Ne yasiyosun?

5 yaşında kızım canım
yani elimden geldiğince ilgi alaka herşeyi gösteriyorum ama hafta sonları babasına gitmesi gerekiyor ve malesef zaman zaman gitmek istemiyor seni özlüyorum seninle kalmak istiyorum diyor buda benim vicdanıma dokunuyor babası ve babasının ailesi de onu görmek istiyorlar yani öyle ilgisiz insanlar değiller ama kızım bazen beni çok zorluyor ve bu durum beni içten içe hep üzüyor yoruyor bu sene kreşe de başladı okulda herşey yolunda gidiyor bazen ona yetmediğimi düşünüp çaresizliğe düşebiliyorum :(

Kari koca bosaniyor, cocuk anne veya baba degil
Bosandiktan sonra baba kendi hayatina bakar anne kendi zevkine duserse cocuk uyusturucu bagimlisida olur yanlis yollarada duser
evet aynen öyle.baba kendi hayatına bakıyor anne sürekli bir arayış içine düşüyor.korkunç bir durum bizim için.Allah kimseye yaşatmasın.böyle arayışa gireceklerse çocuklara yazık etmesinler kendilerini iyi tartsınlar.boşanan hayatına yeniden birine alma derdine düşüyor çocuk ihmal ediliyor.

evet aynen öyle.baba kendi hayatına bakıyor anne sürekli bir arayış içine düşüyor.korkunç bir durum bizim için.Allah kimseye yaşatmasın.böyle arayışa gireceklerse çocuklara yazık etmesinler kendilerini iyi tartsınlar.boşanan hayatına yeniden birine alma derdine düşüyor çocuk ihmal ediliyor.
Valla bacim
bosanali 7 yil oldu kizim 6bucuk yasinda
baba desene at gitsin aradigi sordugu yok
Ben 27 yasindayim hicte oyle arayis icinde degilim
evet gorustuklerim oldu ama hicbizaman kizimi baskasi ugruna rezil etmedim
herseyim ona gore ayarlanmistir
yatis kalkis saati herseyim
kizimi 2saat anneme birakimde bilmem kimle gorusum demedim hic bizaman

Valla bacim
bosanali 7 yil oldu kizim 6bucuk yasinda
baba desene at gitsin aradigi sordugu yok
Ben 27 yasindayim hicte oyle arayis icinde degilim
evet gorustuklerim oldu ama hicbizaman kizimi baskasi ugruna rezil etmedim
herseyim ona gore ayarlanmistir
yatis kalkis saati herseyim
kizimi 2saat anneme birakimde bilmem kimle gorusum demedim hic bizaman
keske herkes senin gibi olsa ama benim gördümlerim hep kötü örnekler maalesef.

Tamamen anne babanın tutumuna bağlı çocuğun akıbeti genellikle. Anne baba ayrı yada beraber, her turlu çocuk yanlış yapabilir. benim anne babam boşanmadı ama birbirini de sevmediler cok fazla. Kavga ve sevgisizlik vardı baya. Ben mesela yemediğim halt kalmamıştır, ve aileden kopuk bir kızım cok sevsemde ailemi. Arkadasım anne babasının kavgasından bıkıp evden taşındı yanlış evlilik yaptı. Benim de her iliskim sorunluydu. Yanı insan bilemiyor bazen herşey yolundayken bile çocuklar hatalar yapabiliyor. Hayırlısını dilemeli her zaman.

5 yaşında kızım canım
yani elimden geldiğince ilgi alaka herşeyi gösteriyorum ama hafta sonları babasına gitmesi gerekiyor ve malesef zaman zaman gitmek istemiyor seni özlüyorum seninle kalmak istiyorum diyor buda benim vicdanıma dokunuyor babası ve babasının ailesi de onu görmek istiyorlar yani öyle ilgisiz insanlar değiller ama kızım bazen beni çok zorluyor ve bu durum beni içten içe hep üzüyor yoruyor bu sene kreşe de başladı okulda herşey yolunda gidiyor bazen ona yetmediğimi düşünüp çaresizliğe düşebiliyorum :KK43:
canim bende bi ara oyle dusunuyordum kizim 5 yasindayken babasina gidiyodu iki haftada bir
ben calisiyorum hafta ici zaten eve girdim yemek yedirdim biraz vakit gecirdim falan filan derken 8de yatiyodu dolu dolu vakit geciremiyoduk hafta sonumuz oluyodu oda 2 haftada bir
kizim artik babaya gitmiyo hem ilgisizlikden hem hakaret kucuk dusurme sevgisizlikden dolayi
oyuzden hafta sonlari dolu dolu geciriyoruz
kutuphane bisiklet surme beraber gezmelere veya misafir cagirmalar falan ...
ama kiziniz sirf bunu dedi diye kendinize vijdan yapmayin olmasi gerekn buymus oyle oldu hayatta hersey 4 4 luk olamaz degilmi

canim bende bi ara oyle dusunuyordum kizim 5 yasindayken babasina gidiyodu iki haftada bir
ben calisiyorum hafta ici zaten eve girdim yemek yedirdim biraz vakit gecirdim falan filan derken 8de yatiyodu dolu dolu vakit geciremiyoduk hafta sonumuz oluyodu oda 2 haftada bir
kizim artik babaya gitmiyo hem ilgisizlikden hem hakaret kucuk dusurme sevgisizlikden dolayi
oyuzden hafta sonlari dolu dolu geciriyoruz
kutuphane bisiklet surme beraber gezmelere veya misafir cagirmalar falan ...
ama kiziniz sirf bunu dedi diye kendinize vijdan yapmayin olmasi gerekn buymus oyle oldu hayatta hersey 4 4 luk olamaz degilmi

aynen işte çalışmak zorundayım hafta sonu kreş kapalı babası da çalışmıyor ama ben çalıştığım için hafta sonu sende kalsın dedim kabul etti ama kzım sürekli ben orda kaç gün kalıcam kaç kere yatıcam orada sen beni hemen gel al demeleri beni bitiriyor sanki zorla gönderiyormuşum gibi ama öyle de değil onlarda istiyorlar telefon açıyorlar gelip almak istiyoruz özledik diye çünkü kızım onların elinde büyüdü hep çalıştığım için ama kızımın tek düşkünlüğü ben allah hepimizin yardımcısı olsun bana perşembe gününden stres basıyor gitmek istemeyecek diye bütün hayatıma yansıyor böyle olunca

aynen işte çalışmak zorundayım hafta sonu kreş kapalı babası da çalışmıyor ama ben çalıştığım için hafta sonu sende kalsın dedim kabul etti ama kzım sürekli ben orda kaç gün kalıcam kaç kere yatıcam orada sen beni hemen gel al demeleri beni bitiriyor sanki zorla gönderiyormuşum gibi ama öyle de değil onlarda istiyorlar telefon açıyorlar gelip almak istiyoruz özledik diye çünkü kızım onların elinde büyüdü hep çalıştığım için ama kızımın tek düşkünlüğü ben allah hepimizin yardımcısı olsun bana perşembe gününden stres basıyor gitmek istemeyecek diye bütün hayatıma yansıyor böyle olunca
sanirim bu yaslarda hep boyle oluyo
benimkide oyle derdi
cocuk deyip gecmemeli her ddgine kulak asmali ama bazende olmasi gerektigi gibi olmali sirf cocuk boyle istiyor diye onun isteklerine gore yasayamayiz

4 yasında bi kızım var. Eşimden boşanmak istiyorum fakat kızımın psikolojisi bozulur ilerde sorunlu bir insan olur korkusuyla cesaret edemiyorum. Maddi acıdan bi sıkıntım yok. Boşandıktan sonrada yaşamımı idame ettirebilirim

Boşanmış anne baba cocukları hep sorunlu mu olur? Özellikle çocugu olup boşanmış insanlardan yardım istiyorum. Nasıl davranmalı nasıl söylemeli çocuga. Ya da psikolojisi duzgun olsun diye hiç boşanmaya bulaşmamalı mı
Oglum 5 yasindayken ayrildim. Aksine kucukken ayrilmak daha iyi. Asil buyuduklerinde ayrildiginizda bunalima giriyorlar. Kucuk cocuklar anlamiyorlar bile ortama alisiyorlar. Oglum simdi 22 yasinda ve cok guzel bir meslegi var biz ana ogul gayet mutluyuz simdiye kadarda tek bir sorun bile yasamadim. ben asla katilmiyorum bu sozlere inanmiyorumda. Yetistirme tarziniz cok onemli..

Oglum 5 yasindayken ayrildim. Aksine kucukken ayrilmak daha iyi. Asil buyuduklerinde ayrildiginizda bunalima giriyorlar. Kucuk cocuklar anlamiyorlar bile ortama alisiyorlar. Oglum simdi 22 yasinda ve cok guzel bir meslegi var biz ana ogul gayet mutluyuz simdiye kadarda tek bir sorun bile yasamadim. ben asla katilmiyorum bu sozlere inanmiyorumda. Yetistirme tarziniz cok onemli..
Kız çocuk myle değil işte

Ne kadar kötü bir evliliğiniz olduğuna bağlı. Annem babam ayrı 30 yaşına geldim hala ama hala hayatımıza etkileri var. Sosyal yaşamda evliligimde her şeyimde sorun oldu.Bu tür ailelerin çocukları istenmiyor eziliyor malesef. Anne baba ayrılınca baba çocuklardan da boşanıyor bilginiz olsun. Bir yanım eksik ama o kısmı ne doldurabilir hiç bir fikrim yok.

Ne kadar kötü bir evliliğiniz olduğuna bağlı. Annem babam ayrı 30 yaşına geldim hala ama hala hayatımıza etkileri var. Sosyal yaşamda evliligimde her şeyimde sorun oldu.Bu tür ailelerin çocukları istenmiyor eziliyor malesef. Anne baba ayrılınca baba çocuklardan da boşanıyor bilginiz olsun. Bir yanım eksik ama o kısmı ne doldurabilir hiç bir fikrim yok.
Anne varken babanin bir gozu gorurmus. Anne yoksa babanin iki gozude gormezmis derler. Anne baba ayrildiginda cocuga anne lazim baba degil.. baba sadece maddiyat verir. Anne gibi sevgi sefkat fedakarlik asla yapamaz.

Baba olmayınca başında herşey geliyor başına ..
Bosanmis kisilerde evladin kizi erkegi yoktur.. ne ekerseniz cocuktada onu bicersiniz
Anne varken babanin bir gozu gorurmus. Anne yoksa babanin iki gozude gormezmis derler. Anne baba ayrildiginda cocuga anne lazim baba degil..
çocuğa her ikiside lazım , ama babasız bir kız dünyadaki bütün tehlikelere açık bir hedeftir , babasız bir kız babanın sevgisini ömrü boyunca arar , arar , arar ve bulamaz .. kızınız olmadığı için bilemezsiniz , ve kız olmadığınız için , az önce ben bişey paylaştım yorumlarınızı okudum

Anne varken babanin bir gozu gorurmus. Anne yoksa babanin iki gozude gormezmis derler. Anne baba ayrildiginda cocuga anne lazim baba degil.. baba sadece maddiyat verir. Anne gibi sevgi sefkat fedakarlik asla yapamaz.
Bilmez miyim canım, bizi damdan düşenler anlar işte olan çocuklara oluyor. Baba anneyle evliyse ilgi alaka gösteriyor çocuklara kimisi zannediyorki bosandiginda eskisi gibi esin üzerinde etkisi olacak, emrı vaki yapamazsın parasal destek insaf ederse ya verir ya vermez. Çok zor çocuk için çok zor. Hayatımın en en kötü kabus yılları.

Back
X