• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmış ama eski eşiyle arkadaş kalabilen var mı?

Walla zor ya bosandiktan erkekler pek cocuklarini gormuyorlar en azindan cevremde gordugum kadariyla genelde anneler cocukla ilgileniyor bosanmis ailelerde cocuk zorlanir
Evet aslında öyle anne herşeyiyle ilgileniyor. Baba ayda 1 görmeyle sorun yaratıyor. Sanki çok emek veriyor gibi .

Ayni yastiga bas koyamadigim bir evin icinde mutlu olamadigim bir adamla arkadasta kalmak istemem dogrusu. Sadece cocugumuz icin gorusup mesafemi korurum..

Sanırım konu sahibi arkadas derken gercek bi arkadaslıktan bahsetmemis,uzlaşmayı,cocuk icin beraber ortak kararlar alabilmeyi gerektiginde aynı etkinlige katılabilmeyi vs . Kastediyor..
Eğer kötü ayrılmadıysanız,ve iki tarafta medeniyse bunu halledebilirsiniz.. her boşanan düşman olucak die birşey yok özellikle ortada cocuk varsa

Arkadas kalmak demeyelim de,cocugunuz oldugu icin belirli zamanlari bir arada gecirmek,ortalama sekilde iliski kurmak zorundasiniz bana gore. Bunu da kendiniz icin veya onun icin degil,cocugunuz icin yapmalisiniz. Evlilikler biter ama insan olmaktan vazgecilmez neticede. Bir merhaba demek,bir el sıkışmak,bir ozel gunde yemege cikmak,evinde bir kahve ikram etmek zor seyler degil.

Sanırım konu sahibi arkadas derken gercek bi arkadaslıktan bahsetmemis,uzlaşmayı,cocuk icin beraber ortak kararlar alabilmeyi gerektiginde aynı etkinlige katılabilmeyi vs . Kastediyor..
Eğer kötü ayrılmadıysanız,ve iki tarafta medeniyse bunu halledebilirsiniz.. her boşanan düşman olucak die birşey yok özellikle ortada cocuk varsa
Aynen öyle demek istedim beni çok iyi anlamışsınız. Bu orta yolu bulmak büyük dert.

Arkadas kalmak demeyelim de,cocugunuz oldugu icin belirli zamanlari bir arada gecirmek,ortalama sekilde iliski kurmak zorundasiniz bana gore. Bunu da kendiniz icin veya onun icin degil,cocugunuz icin yapmalisiniz. Evlilikler biter ama insan olmaktan vazgecilmez neticede. Bir merhaba demek,bir el sıkışmak,bir ozel gunde yemege cikmak,evinde bir kahve ikram etmek zor seyler degil.
Aynen öyle ben bu şekilde davrandım ama karşı taraf kendisini sevdiğimi düşündü. Aynı görüşü paylaşamadı benimle. Bu sınırı ona nasıl anlatmalıyım her sözümü yanlış anlıyor.

Aynen öyle ben bu şekilde davrandım ama karşı taraf kendisini sevdiğimi düşündü. Aynı görüşü paylaşamadı benimle. Bu sınırı ona nasıl anlatmalıyım her sözümü yanlış anlıyor.
Siz cabalamissiniz ve karsiligini gorememissiniz cok uzucu gercekten. Acikca soylemeyi denediniz mi? Seninle hicbir duygusal isim olmaz lakin arada cocuk var,medeni olmak zorundayiz, bir arada olmamiz gerektiginde bir arada oluruz ama buna baska anlamlar yukleme falan dediniz mi? İnatci erkek cok zor ya,omur boyu cekiyorsunuz iste bosanmak cozmuyor

Siz cabalamissiniz ve karsiligini gorememissiniz cok uzucu gercekten. Acikca soylemeyi denediniz mi? Seninle hicbir duygusal isim olmaz lakin arada cocuk var,medeni olmak zorundayiz, bir arada olmamiz gerektiginde bir arada oluruz ama buna baska anlamlar yukleme falan dediniz mi? İnatci erkek cok zor ya,omur boyu cekiyorsunuz iste bosanmak cozmuyor
Kendisine defalarca bizden birşey olmaz dedim. Önemli olan çocuğumuz dedim naz yaptığımı sanıyor. Benim çocuk yönünden dediğim herşeyin tersini yapıyor. Boşandım ama cidden kurtulamadım. Çocuğu kullandığımı bile söylüyor barışmak için.

Kendisine defalarca bizden birşey olmaz dedim. Önemli olan çocuğumuz dedim naz yaptığımı sanıyor. Benim çocuk yönünden dediğim herşeyin tersini yapıyor. Boşandım ama cidden kurtulamadım. Çocuğu kullandığımı bile söylüyor barışmak için.
Off cok zor o zaman. Zamanla anlar mi acaba? Sizin veya onun hayatinda biri olursa belki idrak eder. Siz cizginizi bozmayin,aynen devam edin. Kendisi de yaptigini cocuguna yaptigini(olumlu veya olumsuz) anlar insallah

Off cok zor o zaman. Zamanla anlar mi acaba? Sizin veya onun hayatinda biri olursa belki idrak eder. Siz cizginizi bozmayin,aynen devam edin. Kendisi de yaptigini cocuguna yaptigini(olumlu veya olumsuz) anlar insallah
2 yıldır anlamadı ki hayatına birileri giriyor ama değişen yok. En sonunda çocuğu icra ile gör demek zorunda kaldım ;(

Beni etkilemesi umrumda değil olan çocuğuma oluyor. Onun egosu yüzünden sıkıntı çekiyor. Gelicem dedi hazırladım haber bile vermedi gelmedi bütün gün babam gelecek diye bekledi.
Kiyamam :(
Kucucuk cocuk babasindan daha olgun iste,oturmus bekliyor yavrucak. Oteki cocuktan daha cocuk

bende boşanalı 1 sene olucak 1 oglum var ama hiç muhattap olmuyorum çünkü olsam barışmak istedigimi düşünüp hayatıma müdahale edicek bir kaç kez çocugu erken görmek istegini söyledi bende kabul etmedim mahkeme ne yazıysa o dedim.zaten adam mahkemenin verdigi günlerde bile tam almıyor bir kaç sonra geri getiriyor bence alıştırmayın eşinizi çocugunuzda bu duruma alışsın çocugunuz kaç yaşında bilmiyorum ama biz ayrılca 2.5 yaşındydı şuan 3.5 yaşında ve hiç babasını sormuyor adepte oldu geldiği zaman veriyorum gezip geri geliyor hiç babasını sormadı daha almaya gelcegi günlerde de hi,ç söylemyiyorum baban seni gelip alcak diye çünkü bir kaç defa gelmedi çocukta hayal kırıklıgı oluyor siz çocugunuzu giydirin hazırlayın gelirse verirsiniz babasını bekledğini belli etmeyin .

Merhaba kk üyeleri. Ben eşinden boşandım ve 1 tane çocuğum var. Boşanmamızın üzerinden resmi olarak 2 yıl ayrı olalı 3 yıl geçti .Başlıktada sorduğum gibi boşanıp arkadaş kalabilenler var mı? Varsa bunu nasıl başardınız? Bunları sormamda ki sebep bizim sürekli tartışmamız çocuğumuz için orta yol bulamamız. Sizlerin tecrübeleri benim için önemli.
Peki eşine azıcıkta olsa duygun var mı

Ne demek istediğinizi çok iyi anlıyorum. Sanirim arkadaş kalan gruptayim. Aramzidaki herşey oldu bizim his duygu hiçbirşey yok ona karşı. Böyle olunca hesabı kitabı bir yere bıraktık.
Ama sanmayın ki yıllar süren bir arkadaşlık. Sadece anlık oluyor. Yarını bilemediginiz bir durum

Merhaba kk üyeleri. Ben eşinden boşandım ve 1 tane çocuğum var. Boşanmamızın üzerinden resmi olarak 2 yıl ayrı olalı 3 yıl geçti .Başlıktada sorduğum gibi boşanıp arkadaş kalabilenler var mı? Varsa bunu nasıl başardınız? Bunları sormamda ki sebep bizim sürekli tartışmamız çocuğumuz için orta yol bulamamız. Sizlerin tecrübeleri benim için önemli.
Artık önemli olan, çocuğunuzun ruh hali. Arkadaş kalmaya çalisanlarda çocuklarının sağlıklı bir birey olması için çabalıyorlar. Çocuğu olmasa niye görüşecek. Yeni evlilik yapar zaten.
Çocuk için uzlaşmak gerek. Bu tartışmalar oldukça ha aynı evde büyümüş haa ayrı olunmus.. insanlar neden ayrılıyor bazen, çocuk mutsuz evde büyümesin diye...

Back
X