Biz eşimle boşanalı 1,5 yıl oldu, 2 çocuğum var.
Hafta içerisinde belirlediğimiz bir günümüz var, o gün hep birlikte çıkıp çocuklara yönelik şeyler yapıyoruz.
Bütün bir gün değil yalnız, 3/4 saat oyun parkıdır, yemektir, çocuk tiyatrosudur.. değişiyor.
Çocuklar hastaysa yada onlarla alakalı bi problem varsa, karar alınacaksa her iki tarafta tek başına hareket etmez.
Doktora gidilecekse birlikte gidilir, çocuklarım bilir ki ihtiyaçları olduğu her an veya bizi yan yana görmek istediklerinde bu mutlaka gerçekleşir.
Bayramlarda, hatta cenazelerde bir kaç kere aynı eve girmişliğimiz de var.
Gün içerisinde mesajlaşma, araşma gibi durumlarda oluyor (yalnızca çocuklarla ilgili)
Bunun şöyle bir dezavantajı var; boşanalı uzun bir zaman olmasına rağmen eski eşim hala konuyu döndürüp dolaştırıp tekrar birleşelime getiriyor, özllikle o anlarda bıçağı böğrüne sokup deşesim geliyor ama sabredip, "xcim bu konuyu konuşmuştuk bla bla" deyip konuyu değiştiriyorum.
Yani anlaşıyoruz, iletişim halindeyiz, ortak karar alıyoruz ama bu bazen benim kaprislerimi onun göğüslemesiyle, bazen onun öfkesini benim yumuşatmamla ve her iki tarafında sabretmesiyle mümkün oluyor.