Boşanmış anne babanin kiz istemesi nasil olur?

Lovelybutlonely20

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2018
43
48
8
34
Merhabalar

Annem babam ayrilar ve farkli sehirdeler . Tanistigim kisiyle ciddi dusunuyoruz. Ailemle tanismak istiyor. Babamin alkol problemi var ve bu onu bilmiyor ama ailemin ayri oldugundan haberi var.

Bosanmis ailenin kizlari olan varmi aranizda? Evlenmeden önce isteme olayı nasil oldu? Bu arada annemin ailesinden yasi buyuk kisi malesef yok beni isteyebilecekleri. Beni annemden mi istiyecekler?

Nasil ayrildiklarina bagli. Benim kuzenimin babasi hicbiseye dahil olmadi. Sadece dugune geldi misafir gibi hatta aile masasinda bile oturmadi. Hatta misafirleri karsilarken bile anne baba yanyana durmadilar.

Benim dayımla yengem de boşandı . Normalde hiç biraraya gelmezler . Ancak çocuklarının evliliklerinde sıkıntı olmadı . İsteme ve nişan olaylarını başka evlerde yaptılar . Yani evlenecek olan kuzenim evli olan kardeşinin evinde istendi. Annede babada katıldı. Tabi yeni karısı bu olaylara dahil olmadı doğal olarak . Sizde böyle çözümler bulursunuz . Dert etmeyin .

Neden bosandilar, aralari cok mu kotu? Esimin ailesi ayri , dugunde kayinpeder yeni esiyle geldi, kv de misafir gibi geldi ,o kiziyla oturdu, kayinpeder esiyle, tokalastilar o kadar. Istemeyi bosverin de,iki tarafla ayri ayri yemek yiyin bence,tanisma yemegi gibi. Bir de kahve icersiniz adet yerini bulur. Esimin ailesi yuzunden herseyi iki kez kutluyoruz, cok gicik bir durum. Ikisinin evi de yakin, bir gun biri cagiriyor diger gun oteki. Bizimkiler kotu ayrilmislar, ben bilmiyordum,esim pek anlatmamisti, cok seyrek bir araya geliyorlar,sadece dugunde geldiler. Ben ilk zamanlar bilmedigim icin dogumgunune cagirdim, yeni es ,eski esinin oldugu yere gidemezsin diye ortaligi yikmis :)))

Son düzenleme:
ben esimi babamla dışarda bir mekanda tanistirdim , babam isteme olayina (ben istemedigim için) katilmadi , annem ailesinin en büyüğü, amcam ve dayimdan istediler beni , düğün için de babamin gelmesini istemedigim halde gelmisti ama sorun çıkmadı Allah'tan , bizimkilerde çok iyi ayrilmadilar gerçi 15 sene gecti ama unutulmuyor maalsef birseyler

ben esimi babamla dışarda bir mekanda tanistirdim , babam isteme olayina (ben istemedigim için) katilmadi , annem ailesinin en büyüğü, amcam ve dayimdan istediler beni , düğün için de babamin gelmesini istemedigim halde gelmisti ama sorun çıkmadı Allah'tan , bizimkilerde çok iyi ayrilmadilar gerçi 15 sene gecti ama unutulmuyor maalsef birseyler
Beni isteyecekleri bir aile buyugu yok malesef, kisacasi arkamda annem disinda kimsem yok. Babam var ama oda alkol alıyor rezil olmak istemiyorum

Merhabalar

Annem babam ayrilar ve farkli sehirdeler . Tanistigim kisiyle ciddi dusunuyoruz. Ailemle tanismak istiyor. Babamin alkol problemi var ve bu onu bilmiyor ama ailemin ayri oldugundan haberi var.

Bosanmis ailenin kizlari olan varmi aranizda? Evlenmeden önce isteme olayı nasil oldu? Bu arada annemin ailesinden yasi buyuk kisi malesef yok beni isteyebilecekleri. Beni annemden mi istiyecekler?
Annenden de isteyebilir tabiki. Anneniz ve babanız bi gün için bi araya gelebiliyosalar babanızdan da isteyebilirler. Ama bi sorun çıkar tatsızlık olur diyosanız hiç riske girmeyin annenizden istesinler.

Enimde annem babam ayrı.

Babanı çağırırsın gelirse gelir gelmezse de kendi bilir annenden isterler. Olur biter.

Merhabalar

Erkek kardeşim evlendi . Gelinimizin ailesi ayrıydı . O gün için geldi babası . Biz de büyük vardı . Büyükbabam kızın dedesinden istedi .
Sonuçta biz ortamı biliyorduk . Boşanmış aile. Baba başkası ile evli .Günü idare ettik . Sıkıntı da çıkmadı . Rahat olun .

benim anne babam da ayri hic görmedim babami.Annemden istediler düğünede cagirmadim bsbam gelmedi.sizde istiyorsaniz babanizla disarda tanissin.Anne olur derse evinizde isteme sirasinda bulunabilir.Onceden babayla konusun.Alkol konusunu acmayin.Oda kiz babasi olarak ciddi olsun

Beni isteyecekleri bir aile buyugu yok malesef, kisacasi arkamda annem disinda kimsem yok. Babam var ama oda alkol alıyor rezil olmak istemiyorum
Annenizden istesinler... Ha anne ha baba ne farkeder ki... Yıl olmuş 2018 asalim artık bu cinsiyetçi tutumları... Lafım size değil yanlış anlamayin konu sahibi , toplumda oluşan kız babasından yada ailesindeki bir başka erkekten istenir düşüncesi için söylüyorum. Kız isteme gelenek sadece... Dolayisiyla buyugunuz olarak anneniz bu vazife için yeterli...

Merhabalar

bu isteme vs artık gelenek görenek. istemedikleri zaman evlenemeyecek misiniz yani. babanla normal hayatında görüşmüyorsan, görüştüğünde sıkıntı çıkarıyorsa gelsinler annenle tanışsınlar annenden istesinler çok mu dert..

Babanla görüşüyorsan, annenle kızları için aynı ortamda durmaları sorun olmayacaksa baban da gelir tanışmaya ve istemeye. Senin isteğine ve babanla aranın nasıl olduğuna bağlı.

Back
X