- 22 Ağustos 2018
- 43
- 48
- 8
- 34
- Konu Sahibi Lovelybutlonely20
-
Onun aile baglari cok kuvvetli. Babamla da tanismak istiyor ama alkol problemi var ve bundan dolayi cok utaniyorum...Olabilir annenden istiyebilir ler neden olmasin babanla da tanistirmak istiyorsan eger disarda biryerde cafe gibi bulusup konusturursun istemiyorsan buna gerek de yok senin secimin bu..
Beni isteyecekleri bir aile buyugu yok malesef, kisacasi arkamda annem disinda kimsem yok. Babam var ama oda alkol alıyor rezil olmak istemiyorumben esimi babamla dışarda bir mekanda tanistirdim , babam isteme olayina (ben istemedigim için) katilmadi , annem ailesinin en büyüğü, amcam ve dayimdan istediler beni , düğün için de babamin gelmesini istemedigim halde gelmisti ama sorun çıkmadı Allah'tan , bizimkilerde çok iyi ayrilmadilar gerçi 15 sene gecti ama unutulmuyor maalsef birseyler
Konus erkek arkadasinla anlat durumu bakalim o nediycek bence bilmesi gerekir sonradan ogrenmesin derim ben.Onun aile baglari cok kuvvetli. Babamla da tanismak istiyor ama alkol problemi var ve bundan dolayi cok utaniyorum...
Annenden de isteyebilir tabiki. Anneniz ve babanız bi gün için bi araya gelebiliyosalar babanızdan da isteyebilirler. Ama bi sorun çıkar tatsızlık olur diyosanız hiç riske girmeyin annenizden istesinler.Merhabalar
Annem babam ayrilar ve farkli sehirdeler . Tanistigim kisiyle ciddi dusunuyoruz. Ailemle tanismak istiyor. Babamin alkol problemi var ve bu onu bilmiyor ama ailemin ayri oldugundan haberi var.
Bosanmis ailenin kizlari olan varmi aranizda? Evlenmeden önce isteme olayı nasil oldu? Bu arada annemin ailesinden yasi buyuk kisi malesef yok beni isteyebilecekleri. Beni annemden mi istiyecekler?
tanıştıracağınız zaman babaıza diyin bi zahmey içmeyiversin o günOnun aile baglari cok kuvvetli. Babamla da tanismak istiyor ama alkol problemi var ve bundan dolayi cok utaniyorum...
Erkek kardeşim evlendi . Gelinimizin ailesi ayrıydı . O gün için geldi babası . Biz de büyük vardı . Büyükbabam kızın dedesinden istedi .Merhabalar
Annem babam ayrilar ve farkli sehirdeler . Tanistigim kisiyle ciddi dusunuyoruz. Ailemle tanismak istiyor. Babamin alkol problemi var ve bu onu bilmiyor ama ailemin ayri oldugundan haberi var.
Bosanmis ailenin kizlari olan varmi aranizda? Evlenmeden önce isteme olayı nasil oldu? Bu arada annemin ailesinden yasi buyuk kisi malesef yok beni isteyebilecekleri. Beni annemden mi istiyecekler?
Annenizden istesinler... Ha anne ha baba ne farkeder ki... Yıl olmuş 2018 asalim artık bu cinsiyetçi tutumları... Lafım size değil yanlış anlamayin konu sahibi , toplumda oluşan kız babasından yada ailesindeki bir başka erkekten istenir düşüncesi için söylüyorum. Kız isteme gelenek sadece... Dolayisiyla buyugunuz olarak anneniz bu vazife için yeterli...Beni isteyecekleri bir aile buyugu yok malesef, kisacasi arkamda annem disinda kimsem yok. Babam var ama oda alkol alıyor rezil olmak istemiyorum
Merhabalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?