Boşanmış anne babanin kiz istemesi nasil olur?

Merhabalar

Annem babam ayrilar ve farkli sehirdeler . Tanistigim kisiyle ciddi dusunuyoruz. Ailemle tanismak istiyor. Babamin alkol problemi var ve bu onu bilmiyor ama ailemin ayri oldugundan haberi var.

Bosanmis ailenin kizlari olan varmi aranizda? Evlenmeden önce isteme olayı nasil oldu? Bu arada annemin ailesinden yasi buyuk kisi malesef yok beni isteyebilecekleri. Beni annemden mi istiyecekler?
Benim babam geldi istemede bulundu düğünde herseyde bulundu gitti. Siz de bol kahve icirirsiniz babanıza onlar gelmeden sadece formaliteden bulunur sonra kimse agzını acıp babası bile yoktu diye basınıza kakmaz

Benimkilerde ayrılar ben kardeşlerimle babamda kalıyorduk. Söz olucağı gün annem geldi hazırlık yapıldı. Bir sorun çıkmadı çok şükür. Düğün günüm de eve geldi annem evden bütün aile bir arada çıktık

Boşanmış bir ailenin çocuğu olmak, babanın tasvip etmediğin bir hayat yaşaması asla kötü hissedilecek bir durum değil öncelikle.Hiçbiri senin suçun veya tercihin değil.
Beni istemeye geldiklerinde, babam bizim eve gelmişti,ondan istediler.Ataerkil bir toplum olduğumuz için sanki muhakkak erkekten istemek gerekiyor gibi bir algı var.(“istemek” olayının saçmalığına hiç girmiyorum:))Beni yetiştiren,üzerimde emeği olan kişi annemdi.İlla birinden “istenmem” gerekiyorduysa kanımca ondan istemek gerekirdi ama kimseyi kırmak istemedim.
Eğer anne baban bir araya geldiğinde sen gerilip geceyi kendine ziyan edeceksen hiç çağırma derim.Yalnız sevgilinden bir şeyler gizleme.Kolay değil anlatabilmek, çok iyi anlıyorum ama o da bilsin seni güçlü kılan hayatı.Babanla tanışmak istiyorsa da tanıştır.
Bir tanıdığım evlenirken anneden ayrı babadan ayrı istemişlerdi. Bunu da düşünebilirsin. Sevgilinin ailesi düzgün insanlarsa anlayacaklardır.
Mutluluklar dilerim:)

Back
X