• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmış anne olarak şehir değişikliği

Bu bulunduğunuz şehirde kirada mı yaşıyorsunuz ?
En kötü bir işe girip 5 falan alsanız 3 de nafaka 8 yapar
Kira vs derken çocuğa kim bakacak sorunu çıkar
Babası ne diyor ?
Onla paylaştınız mı durumu ?
Çok iş başvurusu yaptım almıyorlar. Ya yaştan kaybediyorum yada üniv mezunu olduğum için mütevazi işlere giremiyorum

Vermez daha önce yaşadığım şeylerden biliyorum. Fatura ödeyemiyorum para gönderir misin diye yalvardım da vermemişti daha önce.
Para isteyin demiyorum. Ayrı şehire taşınma işini diyorum.

Benim işim yok burada. Ailem gidiyor işe girsem çocuğa bakacak kimsem yok. Ev sahibi çıkarıyor kiralar çok yüksek. Ben de ailemle şehir değiştireceğim burada geçinemem bilgin olsun diyeceksiniz. Ki bunlar yalan değil.

Bunun üzerine belki adam evet haklısın senin için iyi olur git diyecek.

Siz hep aman kızımı ayırmayayım diyorsunuz da belki adam size gitme demeyecek.

defne-28 defne-28 bu arada evet kiradayim. Kendisi mülkte oturuyor. Paylaşmadim durumu henüz çünkü kesin bir fikre varamadım
İhtimalim var geçinemiyoruz böyle böyle dersen
O da belki bir çözüm önerisi düşünür
Misal yurtdışına gitme durumu varmış
İş çevresi varsa sana bir iş düşünür

Maddi manevi iyi gelecek bana gidişim. Evimden çıkarıldım evler 2500 den başlıyor burda. İmkanı yok geçinemem. Orda babam iş kuracak inşallah beraber yürütecez. Bir yandan yine ders çalışacam.
Maalesef öyle olacak artık nasıl yaparsa babası.
Ebeveyn olduktan sonra çocuğun menfati önceliklidir, babası nasıl yaparsa yapsın demek çözüm değil, ilk zamanlar gelinir gidilir sonra mesafeler girer, evlat babayı kaybeder...baba şartlarını zorlasın istenir, baba anne zorlasın diye bekler olan çocuğa olur, mutlu anne mutlu çocuk mottosu kadar saçma bişey olamaz konu saatler süren bir yolsa...
Bundan nasıl bu kadar eminim sanırım izah etmem gerekir ; 8 yıl annesini, 25 yıl babasını görmemiş bir çocuğum. Aynı şekilde babalarıyla aralarına mesafe girmiş üç yeğen teyzesiyim, ne olduğunu en iyi bilenlerdenim, yazık bu evlatlara, mutlu musmutlu anneler babasızlığın yarasının yanından bile geçemez kesin bilgidir...

Para isteyin demiyorum. Ayrı şehire taşınma işini diyorum.

Benim işim yok burada. Ailem gidiyor işe girsem çocuğa bakacak kimsem yok. Ev sahibi çıkarıyor kiralar çok yüksek. Ben de ailemle şehir değiştireceğim burada geçinemem bilgin olsun diyeceksiniz. Ki bunlar yalan değil.

Bunun üzerine belki adam evet haklısın senin için iyi olur git diyecek.

Siz hep aman kızımı ayırmayayım diyorsunuz da belki adam size gitme demeyecek.
Güzel bir bakış açısı evet. Söyleme tarzını beğendim. Gitme de demez belki dediğiniz gibi ama istemez sanki bana öyle geliyor

Ebeveyn olduktan sonra çocuğun menfati önceliklidir, babası nasıl yaparsa yapsın demek çözüm değil, ilk zamanlar gelinir gidilir sonra mesafeler girer, evlat babayı kaybeder...baba şartlarını zorlasın istenir, baba anne zorlasın diye bekler olan çocuğa olur, mutlu anne mutlu çocuk mottosu kadar saçma bişey olamaz konu saatler süren bir yolsa...
Bundan nasıl bu kadar eminim sanırım izah etmem gerekir ; 8 yıl annesini, 25 yıl babasını görmemiş bir çocuğum. Aynı şekilde babalarıyla aralarına mesafe girmiş üç yeğen teyzesiyim, ne olduğunu en iyi bilenlerdenim, yazık bu evlatlara, mutlu musmutlu anneler babasızlığın yarasının yanından bile geçemez kesin bilgidir...
Çok iyi anladım kendinizden örnek vermek çok gerçekçi oldu benim için.. baba figürü çok önemli biliyorum. Ev yok iş yok onun stresi sardı işte...
Burada kalsam iyi olacak yardımlara başvuru yapayım iş bulana kadar

Back
X