- 21 Kasım 2017
- 28.826
- 124.899
- 598
Ben onu hayat olarak okumuştum. Senin mesajın üzerine dikkatimi çekti.Ben yanlış anlamadım da anlayan arkadaşlar olur diye şeyetmiştim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben onu hayat olarak okumuştum. Senin mesajın üzerine dikkatimi çekti.Ben yanlış anlamadım da anlayan arkadaşlar olur diye şeyetmiştim![]()
1 çocuğumuz var. Babasında kalma hakkı var normaldeHa? Hic kalmiyolarmi babasinda cocuklar yani? Yani kalma isi varsa adil degil ama sadece gorup gidiyosa evet mantikli
Dabi dabiBen yanlış anlamadım da anlayan arkadaşlar olur diye şeyetmiştim![]()
Orası öyle... Kuzenim de boşandı (erkek) kızı uzak bir şehirde. Belli zamanlarda babasında yatılı kalıyor. Bilemedim ki... İş nolacak pekiBen doğru bulmadım. Henüz çok küçük evladınız. Ne kadar babasını görecek ne kadar vakit gecirebilecekler ki...herkes onu sen düşünme demis ama bence düşünün sağlıklı bir baba kız ilişkisi olur mu bu kadar uzaktayken...surekli uçakla gidip gelmeyeceğine gore mesafeler çoğalacak...bence baba da evladının yakınında olmalı...kızınız babasını özledikçe üzüleceksiniz...Bi tarafınız hep kendinizi suçlayacak..ayrıca okuyan çocuğun şehrine taşınmak da ne bileyim mantıklı gelmedi...okul bitince nolacak
Dedikleri gibi memur olup atansaydim yine gidecektim..? Kafam karıştı gerçekten..Bence baba ıle aynı sehır cocuk ıcın daha ıyı cocuk acısısından yarar zarar ılıskısını dusunun
Orada iş mi buldunuzOrası öyle... Kuzenim de boşandı (erkek) kızı uzak bir şehirde. Belli zamanlarda babasında yatılı kalıyor. Bilemedim ki... İş nolacak peki![]()
Babası sorumluluğunu bilen bir baba ise 7-8 saat mesafe çok değilKardeşim bu haberle gelince önce endişelendim, sonra iyi bir fikir gibi geldi. Şimdi yine arada kaldım... Annemlere kızım için iyi olur mu dedikçe iyi olacak tabi diyorlar. Adam zaten sık sık şehir dışına iş için gidiyor. Belki yurt dışına gitme olasılığı da var. Çok bir şey değişmeyecek gibi görüş konusunda.
Bu şehre de çok alıştım bilmiyorum. İşim olsa gitmezdim..
Babasıyla ilişkileri gayet güzel. Bugün sabah almaya geldi. Baya eglenmisler. Ağlamadan gitti ve ağlamadan geri döndü:)
Orada iş bulmadım da babam iş kurarız beraber diyor.Orada iş mi buldunuz
Öyle mi üzüldümBabası sorumluluğunu bilen bir baba ise 7-8 saat mesafe çok değil
Kızını özlerse gelir
Ben yine de ayrılmış anne baba durumunda çocukların ayrı şehirde olmasını pek doğru bulmuyorum.
Kendimde ayrılmış bir anne baba çocuğuyum
Bizde ayrı şehirde idik.
Arada mesafe olunca hafta içi iş oluyor zaten hafta sonu da gidip çocuğumu göreyim durumu olmuyor bir süre sonra
İlk zamanlar belki olur da sonrasında pek olmuyor.
Eğer gideyim çocuğumu göreyim diyorsa bi on on beş gün kalsın bari durumu oluyor. O da senede 2 kere falan
Yani uzakta olunca illa ki biraz kopukluk oluyor.
Ama şartlar böyle gerektiriyorsa yapacak bir şey yok![]()
Siz kalırsanız nasıl geçineceksiniz? İş asgari ücret anca bulurum kiralar 2500 diyorsunuz.Öyle mi üzüldüm
Şartlar bunu gerektiriyor mu onu da bilmiyorum... Burda evler çok pahalı. İş yok.
Anneme gitmicem galiba diye mesaj yazdım demediğini bırakmadı. Hiç benim açımdan bakamiyorlar. Trip attı ya
Nafaka almıyor musunuz ?Öyle mi üzüldüm
Şartlar bunu gerektiriyor mu onu da bilmiyorum... Burda evler çok pahalı. İş yok.
Anneme gitmicem galiba diye mesaj yazdım demediğini bırakmadı. Hiç benim açımdan bakamiyorlar. Trip attı ya
Ne işi kuracakmış ?Orada iş bulmadım da babam iş kurarız beraber diyor.
O da doğru... Kafam çok karışıkSiz kalırsanız nasıl geçineceksiniz? İş asgari ücret anca bulurum kiralar 2500 diyorsunuz.
Kızınıza sefalet yaşatırsınız bu durumda. Maddi durumunuz yoksa aile evi daha mantıklı olmaz mı?
Eski eşin yurt dışına bile gitme durumu var dediniz yanlış görmediysem. O şehirde kaldığınızda iş yoğunluğu şehir dışı yurt dışı diyip kızını ayda 1 görecekse kalmanın üstüne bir de geçim sıkıntısı çekmenin anlamı yok.
3 bin lira alıyorum nafaka. İşim olsa gitmeme gerek kalmazdı ama yok işte.Nafaka almıyor musunuz ?
Mesleğiniz nedir ?
İlla şehir dışı olacaksa biraz daha bulunduğunuz şehre yakın olsanız daha iyi olur sanki
Anneniz de çok anlayışsız davranmış sizi değil torununu anlayacak halbuki![]()
Isparta öğrenci şehri, gıda üzerine iş yeri düşünüyoruzNe işi kuracakmış ?
Bu bulunduğunuz şehirde kirada mı yaşıyorsunuz ?3 bin lira alıyorum nafaka. İşim olsa gitmeme gerek kalmazdı ama yok işte.
Annem de güya bizi düşünüyor ama üslup biraz kırıcı oldu.
Öğretmenlik mezunuyum
Vermez ki ekstra para.Eşiniz siz iş buluncaya kadar nafakaya biraz daha eklese ? 3000 ödüyordu 1000 daha eklese geçici olarak, kendi karina olur ayrıca,git gel masrafı yerine siz iş buluncaya kadar kirayi ödesin ya da nafakaya ek olarak 1000 versin belki kabul eder
Siz eşinizle bi konuşun bakalım. Belki de adam gitme beni kızımdan ayırma demeyecek?Vermez ki ekstra para.