• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmış anne olarak şehir değişikliği

Canım elbetteki ayrı şehirde baba kız bağı olumsuz etkilenir. Ama anladığım kadarıyla yapabilecek bir şey yok. O yüzden kendini suçlama. Maddi ve manevi olarak uugun olsa ben kelmanı tavsiye ederdim. Ancak senin gidişin keyfilik değil mecburilik. Gerekirse babasıylda daha farklı görüş günleri düzenlersiniz. İnşallah her şey gönlünce olur.

Çocuğunuzun velayeti sizde olduğu için ikamet değişikliği sebebiyle gayet de gidebilirsiniz. Baba görmek isterse ıspartaya gidip gelir. Zaten o konuda bir sorununuz yokmuş.

Canım elbetteki ayrı şehirde baba kız bağı olumsuz etkilenir. Ama anladığım kadarıyla yapabilecek bir şey yok. O yüzden kendini suçlama. Maddi ve manevi olarak uugun olsa ben kelmanı tavsiye ederdim. Ancak senin gidişin keyfilik değil mecburilik. Gerekirse babasıylda daha farklı görüş günleri düzenlersiniz. İnşallah her şey gönlünce olur.
Düşündükçe gitmek istemiyor gibiyim. Ailem iyi olacak diyor. Kalsam nasıl kalacam ama... Asgari ücretle iş bulsam o da yok..

Gitmek istiyor musunuz ?
Yasal ama 7-8 saat yolu baba her hafta sonu gelir mi orası meçhul :KK43:
Şu an ilişkileri nasıl kızınızla ?
Kardeşim bu haberle gelince önce endişelendim, sonra iyi bir fikir gibi geldi. Şimdi yine arada kaldım... Annemlere kızım için iyi olur mu dedikçe iyi olacak tabi diyorlar. Adam zaten sık sık şehir dışına iş için gidiyor. Belki yurt dışına gitme olasılığı da var. Çok bir şey değişmeyecek gibi görüş konusunda.
Bu şehre de çok alıştım bilmiyorum. İşim olsa gitmezdim..
Babasıyla ilişkileri gayet güzel. Bugün sabah almaya geldi. Baya eglenmisler. Ağlamadan gitti ve ağlamadan geri döndü:)

Merhaba.
Kardeşim Isparta'da okuyor. Annemler konuşmuşlar oraya gidip yerleşelim diye. Yani annem, babam, kardeşime, ben ve kızım olacaz.
Kardeşim ev buldu bile. Dubleks, bahçeli.
Benim sorunum şu, oraya gitmem yasal olarak mümkün mü. Bir diğeri ise kızım babasıyla nasıl görüşecek?
Okul bitince geri mi döneceksiniz? Eger öyleyse kızınızın düzenini bozmaya gerek var mı

Nasil?🙄 sen goturmuyo musun? Dogru degil ama bu durum. Gotururken senin goturmen gerek, getirirken onun.. ayrica bu yolu sadece kendi bilir olarak degilde.. cocuklarinda cekecek o eziyeti sonucta.. 6-7 saat yorulacaklar
Benim mi götürmem gerek? Çocuk yollarda mahvolur. Babası gelip gidecek mecbur.

Benim mi götürmem gerek? Çocuk yollarda mahvolur. Babası gelip gidecek mecbur.
Ne alaka ya? Ikiniz bosanmadiniz mi? Surekli
Babasi mi getirip
Goturecek? Bu hic adil degil? Neden babasi getirip goturecek? Erkek oldugu icin mi?

Ben doğru bulmadım. Henüz çok küçük evladınız. Ne kadar babasını görecek ne kadar vakit gecirebilecekler ki...herkes onu sen düşünme demis ama bence düşünün sağlıklı bir baba kız ilişkisi olur mu bu kadar uzaktayken...surekli uçakla gidip gelmeyeceğine gore mesafeler çoğalacak...bence baba da evladının yakınında olmalı...kızınız babasını özledikçe üzüleceksiniz...Bi tarafınız hep kendinizi suçlayacak..ayrıca okuyan çocuğun şehrine taşınmak da ne bileyim mantıklı gelmedi...okul bitince nolacak
Merhaba.
Kardeşim Isparta'da okuyor. Annemler konuşmuşlar oraya gidip yerleşelim diye. Yani annem, babam, kardeşime, ben ve kızım olacaz.
Kardeşim ev buldu bile. Dubleks, bahçeli.
Benim sorunum şu, oraya gitmem yasal olarak mümkün mü. Bir diğeri

Back
X