- Konu Sahibi duvarklima
-
evet bugün dava açıldı resmen onun tebligatı aldığındaki (annesi ve babasıda dahil ) halini görmek isterdim açıkcası..
halen ayrılacağımız fikrini kabul etmiyor...
arıyor sanki kendisi tatile gitmiş gibi sanki benim boşanmak istediğimi bilmiyor gibi,
canım, cicim, iş güç nasıl ,bebekler nasıl diye soruyor bol bol muhabbet etmek istiyor..
sanırım aklında bir sorun var çözümedim bir türlü...
ahh canım tam olarak bilmiyorum ayrılmanızın sebeplerini ama ikizlerin varmış(maşallah...)belki evliliğinizi kurtarır,belki düzelir eşin, ne biliyim işte hep belki dioruz ama denemeye değmezmi?
evet canım tüp bebekle olan iki tane kuzum var benim..
evliliğimiz kurtulamaz artık benim vermiş olduğum bir karar ve geri dönüşü olmayan bir karar bu..
bir şans daha dediler ikizlerim için, belki şöyle yaparlar belki böyle yaparlar vs.vs. için erteledim yaklaşık 8 ay boşanma işini
ama olmayınca olmuyor sen birşeyler veriyosun karşındakiler daha fazlasını istiyolar
fakat bilmiyolarki bende artık verecek birşey kalmadı onlar için
bundan sonrasını onlar düşünecek ben çok düşündüm düşüncelerimde hep yanlız kaldım
sıra onlarda şu saatten sonra yapılacak en güzel şeyy bitirmek..
kangren olmuş bir evliliği iyileştirmeye çalışmak yerine kesip atmak daha mantıklı..
Allahım bana güç kuvvet versin ikizlerime sağlık sıhhat versin ayaklarımın üzerinde kimseye muhtaç olmadan onların gelecegi için birşeyler yapmak istiyorum artık
Allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin inş..
eşimle 13 senedir birbirimizi tanıyoruz. 6 yıl sevgililik ve 6 yıllıkda evliiğimiz var.3,5 yaşında bir kızımız ve daha 2 haftalık bir oğlumuz var.ve biz ayrılıyoruz. ikimizde 30 yaşındayız. son bir ayda tüm hayatımızın benim düşündüğümden çok farklı olduğunu öğrendim. eşim eve çok geç gelemeye ve arkadaşlarıyla çok zaman geçirmeye başlamıştı. dayanamayacağmı söylediğimde bir yığın gerçekle karşı karşıya kaldım. 8 aylık hamileydim. benimle mutsuz olduğunu söylüyor, kendine hayat istediğini. benim onu mutsuz ettiğimi..benden çok şikayeti var. halbuki en kocamı çok seviyorum hala..o da beni seviyormuş ama katlanamıyormuş kısaca..profosyonel yardım alalım dedm kaç sefer kabul etmiyor. ben aramızı düzeltmeye çalıştığımızı sanırken meğer adam sadece zaan kolluyormuş. aslında ii de bir baba. ikimizinde işi ii. belirli bir kariyerimiz var. ama o bekar hayatı yaşamak istiyor.ve ben artık baş edemiyorum. hazmedemiyorum çoğu şeyi. hayatıma yalnız devam edebilecek gücüm ve aile desteğim var. ama yine de şuan kabullenmesi çok zor geliyor. kendimce uğraştım bir şeyleri kurtarmaya ama olmadı. şimdi babamın evine gideceğim. bir müddet orda kalacağım. o da bekar hayatının alıştırmasını yapacak. oldukça gülü bir insanım aslında ama lohusa iken bunları yaşamayı ve bana söylenen o ağır lafları hiç haketmediğimi düşünüyorum. yardıma ihtiyacım var..
bende boşandım 1aylıkhamileyken kızım 5 aylık şimdi
babasız çocuk büyütmek zor hakkaten allah yardımcımız olsun
herşey iyide ailesiyle büyüyen gezip oynayan çocuğu görüpte kendi çocuğumuzu avutmak hayli zor olcak tek başına anne yetmiyor çocuğun yanında
ahhh allahım bi aydınlığa çıkarsın hepimizi...
amin canım hakkımızda hayırlısı olsun inş. bundan sonra bakıp göreceğim tepkileri nasıl olacak ne yapacaklar gardımı aldım onlardan gelecek her türlü şeye hazırım artık..Canım hakkında hayırlısı. Allah sana ve bebeklerine sağlık sıhhat versin.
işte insanın gsterdiği özveriyi fedakarlığı farklı değerlendiriyorlar. inşallah herşey senin ve bebeklerin için daha gzüel olur.
benimde bebeğim 1 aylık henüz ve boşanıyoruz. en büyükk korkumda ailesi yanında olan çocukları gördükçe yaşayacaklarım. yoksa bakarım kendime güveniyorum. bu konuda ise şöğle avutuyorum kendimi. hergün mutsuz olacağımıza ayda bir oluruz vs... başka çarem yok. katlanamam artık o adama
benimde bebeğim 1 aylık henüz ve boşanıyoruz. en büyükk korkumda ailesi yanında olan çocukları gördükçe yaşayacaklarım. yoksa bakarım kendime güveniyorum. bu konuda ise şöğle avutuyorum kendimi. hergün mutsuz olacağımıza ayda bir oluruz vs... başka çarem yok. katlanamam artık o adama
amin canım hakkımızda hayırlısı olsun inş. bundan sonra bakıp göreceğim tepkileri nasıl olacak ne yapacaklar gardımı aldım onlardan gelecek her türlü şeye hazırım artık..
tek istediğim bebeklerimle beni tamamen bıraksınlar başka istediğim birşey yok onlardan...
sanada geçmiş olsun canım bu erkekler hakkatten neden böyle yapıyor bende anlamış değilim kuzuları bırakıp resmen kaçıyolar yazık yahuuu
benimde bebişlerim 1,5 2 aylık civarıydı yaşadıklarımız oldugunda çocuk gibi annesiyle babasıyla bırakıp gitti. mubarek olsun hepsi birbirine...
yanlız başımıza bebekleri büyütmek hakkatten çok zor olacak ama katlanacagız artık kendimiz için değil onlar için yaşayacagızz..
özel değilse neden aileniz arkanızda değil bu dahada zor bir durum Allahım hepimizin yardımcısı olsun inş..
ailem ne karar alırsam yanımda ve bana destek ama zorlanacağım biliyorum. herşeyi çok farklı hayal etmiştim, bebek olunca herşeyin dahada güzdel olacağını düşünüyordum ama yanılmışım. şimdiden çocuğumun babasız hallerini düşündükçe üzülüyorum. eşimde farklı şehirde çok sıkda birraya gelemeyecekler, zaten yeni baba oldu alışamadan ayrıldık belki bu mesafe alışmasını dahada zorlaştıracak daha kopuk olacak kızından. allah yardımcımız olsun.
merhaba kızlar,
ben bu konuyu sabitleyen kişiyim. biz hala boşanma sürecindeyiz 7 aydır ayrıyız. Eşim barışmak istiyor ama ben kararsızım güvenemiyorum. Dün protokolü imzaladık ama hayatımdan çıkarıp atamıyorum. 2 gündür ağlamaktan göz pınarlarım kurudu. 2,5 yaşında kızımız var çok şükür ona muhtaç değiliz. Allah bana bunu bir imtihan olarak verdi sanırım. 6 senedir evli olduğum kişiden bir şekilde kopamıyorum. Şuı anda çok mutsuzum, barışsam gelecek ile ilgili kaygılarım olacak acabalar var kafamda. Boşanma fikri kurtuluş gibi ama bir yandan da herşeyin bittiği nokta. Allahım hakkımızda hayırlısını versin diyorum.
merhaba kızlar,
ben bu konuyu sabitleyen kişiyim. biz hala boşanma sürecindeyiz 7 aydır ayrıyız. Eşim barışmak istiyor ama ben kararsızım güvenemiyorum. Dün protokolü imzaladık ama hayatımdan çıkarıp atamıyorum. 2 gündür ağlamaktan göz pınarlarım kurudu. 2,5 yaşında kızımız var çok şükür ona muhtaç değiliz. Allah bana bunu bir imtihan olarak verdi sanırım. 6 senedir evli olduğum kişiden bir şekilde kopamıyorum. Şuı anda çok mutsuzum, barışsam gelecek ile ilgili kaygılarım olacak acabalar var kafamda. Boşanma fikri kurtuluş gibi ama bir yandan da herşeyin bittiği nokta. Allahım hakkımızda hayırlısını versin diyorum.
merhaba kızlar,
ne affetmesi arkadaşım ben her gün sayıyorum can veremesin inşallah.hele konuşmalarını görsen nasıl duruyor nasıl vicdan var anlayamıyorum çözemiyorum.
Erkek milleti hep ayni esinden ayrildimi cocuk umrunda olmaz
iyi geçmesine sevindim canım konuşmanın.ben 26 yaşındayım ve okadar soğudum ki erkeklerden bilmiyorum bir daha evlenirmiyim kızım daha 3.5 yaşında olursada ufak yaşta olsun diyorum ama kısmet .hele bugün iş görüşmesine gittim tabi ayrıntı soruyor dedim boşandım kızım var adam resmen samimim sohbete gircekti boşanmış bayanlara bu erkeklerin tutumu niye böyle çok sinir oluyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?