- 18 Kasım 2007
- 2.264
- 137
- 363
- 40
- Konu Sahibi duvarklima
valla canım 4 duvar arasında yasanılanları önce Allah sonra yasayan biliyo herkesın sabretme gücü farklıdır . ama olmuyosada olmuyordur cok zorlama ,dedıgın gıbı cokta zorlamak olmayacak duaya amin demek gibi bizden cok sey götürüyo ,bu sefer dıyosunkı cocugum ıcın evlılıgı sürdürüyorum ama bi bakıyosun cocuk senden daha fazla zarar görmüş . benım evlılıgımde öyleydi biz cok duygusal şiddete maruz kaldık oglumla. oglum 3 yasına geldı daha bızı anlamıyodu düşünün hiç konusmuyo ve denılenı anlamıyo . özürlü raporu verdıler ogluma sebebını bılmeden yıne ben yıkıldım. babadan ayrıldıktan sonra konusmaya basladı ve doktorlar sasırdı raporunu ıptal ettıler. aslında ben bu evlılıgı 8 yıl sürdürmekle ne cok ezıyet etmısım ogluma. ıyı bı eş olamadı ama ıyı bı babada olamadı maalesef. maddi manevi bizi sömürdü durdu. 15 gün içinde boşanma kararı aldım , eski eşimin kendı aılesı bıle haklısın kızım bukadar nasıl dayandın dedı . milletin lafının cok önemı yok ama bu benım vıcdanımı cok rahatlatdı 15. gün anlasmalı boşandık . vicadnım rahat cok şükür cok huzurluyum . içki yok, küfür yok, hakaret yok, dolandırıcılık yok, yalan yok, arkadan iş cevirme yok . yani canım neler yasadıgını uzaktan bız bılemeyız ama ınsanın bı dayanma gücü vardır , sonrasında cok zorlasanda gıtmıyo evlılık. bitmiş bişeyi sürdürmekte en cok sana eşittir yavrucuguna zarar verır . karar yıne senın Allahım yardımcın olsun