- 7 Ağustos 2009
- 5.111
- 496
- 398
- Konu Sahibi duvarklima
2013 Mart ayından beri boşanma davam devam ediyor üstelik 6 aylık gebeyken açtım. Zor mu gerçekten çok zor bir karardı. Psikolojik problemleri olan bu erkekler neden evlenip aklı başında,kendi ayakları üzerinde duran insanlarla neden evlenip o kişinin hayatını karartmak için elinden geleni yapar anlamıyorum. Başlangıçta anlaşmalıydı dava ama maalesef çekişmeliye döndük. Çekişeceğiz bakalım. En çok sıkıntılarımdan biri tayin di ailemin yanına tayin istiyorum ama malesef eş durumu ile tayin olduğum için boşanmadan mazaret dilekçesine baş vurup ailemin yaşadığı ile gidemiyorum. Para sıkıntım var mı var herkes gibi malum baba olan kişi çocuğum doğduğundan beri sadece bir iki oyuncak aldı beş kuruş yardımı yok. Hastane masrafımı bile ödemedi. Yapmasaydın o hastanede benim istediğim hastanede yapsaydın dedi. Düşük tehlikesi bile atlattım. Bana o kadar hakaretleri sayan kişiliksiz insanı acaba kızım için tekrar deneyeyim mi diye hep gözlemledim, görüştüm ,telefonla konuştum, ama hiç değişme olmadı sabit bozuk plak gibi aynı yerde sayıyor. O na göre hep benim ailem hatalı kusurlu kendisi melek sanki barışma mesajları atyor boşanmamak için dava günleri ya rapor alıyor yada nöbetçi bir şey buluyor. Şu an gerçekten para sıkıntısına girdim kızım daha 3 aylık özel mama ile besleniyor üzüntüden sütüm kesildi. Ne elde ettim hiç birşey, tayinimde olmuyor çalışmak için onun olduğu şehre de gitmek istemiyorum derken özel hastaneye başvurduydum kabul etmişler şartlar biraz ağır ama elim mahkum..... Kızıma doya doya iki yıllık süt izninin tadını çıkaramayacağım nöbet usulü çalışacağım artık...boşanma olsun zorluklar olacak elbette ama en azından onu hayatımdan çıkarmış olacağım kızımınkinden değil ama kendiminkinden fedakar olmaktan yoruldum ve evlenirken planladığım hayata kavuşamadım ama bekar anneyken yapacağım bunu bu blogtaki bir çok cesur anne gibi olacağım. İşallah hedeflerime zaman alsada yapmak istiyorum. Hedeflerim : 1 doğum kilolarını ve depresyon kilolarından kurtulmak
2 para kazanmak ve araba almak
3 kendi evime çıkmak ( ailem çok iyi insanlar olsada kendi evin gibisi olmuyor)
4 yds sınavı vermek
5 gezmek eğlenmek
Psikolojik destek almak için gittiğim psikoloğa verdiğim paraya acıdım, o yüzden öncelikle kendimi dinlemeyi ve kendi ayaklarımın üzerinde durmayı ve en önemlisi kendime güvenmeyi tekrar öğrenmem lazım bunu tekrar kazanmayı hedefliyorum....
Gerçekten kadınlarımız çok kuvvetli bu yüzden erkekler bunu hazmedemiyor. Başkaları tarafından yönetilmeye alıştıkları için evlenince sudan çıkmış balığa dönüyorlar. Aklıları sıra evin reisi olmaya soyunuyorlar beceremeyince başlıyor çatışmalar. Evin reisi ne demek see bunu anlatamadım beraber karar alınıp beraber mücadele edileceğini
sende güçlü annelerden birisin inan ki.. evlilik gerçekten çok zor ama mahkeme süreci ondan daha da zor sen çoğunu başarmış bir annesin en önemlisi ne istediğini bilen, kararlı birisin kızın büyüdüğünde seninle gurur duyacak..
yapmış olduğun listen hoşuma gitti umarım hepsini uygularsın...
Allahım yavrunla sana huzurlu bir yaşam versin...