- Konu Sahibi duvarklima
hissttiklerin gayet normal geçicektir bir süre sonra.yalnızlık güzel şeydir birtek kendinden birde canının parçasından sorumlusun.bak ben şuan anlatamıyorum vaktim yok ama berbat bir yıl geçirdim.çok sevdiğim bir kocam ortak arkadaşlarımız sosyal elit bir hayatımız vardı ama noldu bitti hemde ne bitiş güzel olan boşanma duydunmu sen hiç.sen kardasın evlat senin senin parçan senin canın o yalnız sen ise aşkların en güzeli en gerçeği ile birliktesin tadını çıkar.birgün çıkar hayırlı bir kısmet hayır demessin ozaman ama şimdi dur ve dinlen.ben 4 yıllık rvlliğimin son aylarında gebe kalmaya karar verdim planlı ha kaza değil gebeşiğimn 13.haftasında eşimin esrar kullandığını ve beni aşçılık yaptığı eski işyerinden aşçı yamağı özürlü kadrosuyla çalışan bir kadınla aldatığını üstüne üstlük bir dönem işsiz kaldığı günlerde evde o kadınla yattğını öğrendim hemde benim evimde .ben nerdeydim işte.özürlüleri asla kınamıyrm hepimiz özürlü adayıyız.cocğu istemedi bende o istmryr ben neden istym dedim aldırmmaya karar verdim ilaç kullandm %95 düşer dedikleri kızım tutundu bana hemde nasıl yetmedi kocam düzelsin dedim kredi çektim verdim eee parasıyla içiyo adam ama kabııullenedmedim işte aldatıldığımı yok canım benım kocam yapmaz hormonlarından etkşsiyle sağlıklı düşünme yetimi tamamen kaybettim.sonuç 24+3 günken suyum tamamen geldi acıdan üzüntüden günlerce ağlarsan sonuç bu olur.bu çocuk yaşamaz sezaryen dediler doğurmadım 50 gün bifiil hastanede yattım 30+5e zor dayandım doğurdum baba evine geldim çocuk 34 gün küvezde kaldı ve o kuvezdeyken anladımki önemsemm gereken tek varlık kızımdı en baştan beri kızım için üzüleceğim herşeyi askıya aldım adam ne geldi doğumuma ne kızını bir kre gördü ölür gözüyle baktı hepsi kayınvalidemde öyle haa birde görümcemle kaynanam yaptıklarından beni sorumlu tututular neymiş ben kocama sahip çıkmamışım neymiş ben adamla hergün münasebtte bulunmazsam aldatırmış koca değil evlatlık almışım sanki dert çok kızlar benim davam 31 kasımda daha çok var onunla kızımı berenimi büyütmekse babasız büyümesi daha hayırlı zaten adamda kızına ölmüyoya neyse ben iyileştim iyi bir işim ailemin bana satın alıp verdiği bir evim (hemde onların iki üst katındayım abimlerde kapı komşum)dünya tatlısı bir kızım var daha ne olsun en büyük keyfim akşam kahvemi yudumlayıp kk bişeyler okumak herkese huzur versin Rabbim şu mübarek günlerde