Aman yeterki sevsinler. Onun mutluluğu için bir gün dayanıverin. En azından ileride başınıza da kakmazlar. Siz muhatap olmak istemiyorsanız olmayın ama sevmeleri iyi...Yok çocuğa gayet iyi davranır tabi ama fazla kalabalıklar.kv halası filan fazla abartıyorlardı sevmeyi. Ama çocuk için bu saatte bir anormallik yoksa ben bir şekilde dayanırım
Çok sınırları yok birbirleri arasında.şimdi askerde olmasına rağmen kız kardeşi kocası ve kayınvalidesi aldı geçen hafta.kendi annesinin evi ilçede olunca kız kardeşinin kayınvalidesinin evine götürdüler oraya toplandılar.bazen burda yengesine bazen teyzesine götürdüler.bence şimdilik bişey yapma. o kadar süre kendi ilgilenemez. kızına sorarsın eğer başkasına bırakmaya falan kalkarsa o zaman iptal ettir derim
Ben olmuyorum ki zaten. Ben nasıl olayım.hiç yüzyüze bile gelmedik.kapıdan vermeye kardeşim annem filan çıkarAman yeterki sevsinler. Onun mutluluğu için bir gün dayanıverin. En azından ileride başınıza da kakmazlar. Siz muhatep olmak istemiyorsanız olmayın ama sevmeleri iyi...
Bence bunu kabul edin sadece 1 gun ve yatili degil. Adam sinirlenir sizinle ugrasir, velayet icin dava acar daha cok caninizi sikar. Ayrica siz ne kadar kotu ayrilsanizda adam babasi yani suan da ona ne kadar merhamet gostermesenizde ona da yazik, evladini gormek onun da hakki.
Çocuğun ihtiyaçlarını karşılayabileceğinden emin olsam bu kadar sıkıntı yapmamNeden bu kadar görüşmelerini istemiyorsunuz? Herhangi bir tehdit ya da sakıncalı bir durum yoksa zaten normal olan budur. Kocalık başka babalık başka, izin verin babalık görevini yerine getirsin.
Çocuğun ihtiyaçlarını karşılayabileceğinden emin olsam bu kadar sıkıntı yapmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?