- 8 Şubat 2011
- 514
- 62
- 98
- Konu Sahibi minik_mucize
Selam sevgili kk üyeleri. Benim merakettigim bir konu var.
Benim 2 yıllık evliliğim var. 6 aylik birde bebegim. Bebegimin dogumuna 1 ay kala esimle problem yasamaya basladik ve beni bosanma karari almaya bir nevi zorladi. Simdi kucucuk bebegimle ailemin yanindayim.
Beni merakettigim konu bosandiktan sonrasi. Aklimda hep su sorular var . Bosanan ve benim durumumda olan arkadaslar cevap verirse cok mutlu olurum.
1. Bosandiktan sonra bebeginiz buyudugunde babasini sordu mu?
2. Bosandiktan sonra akraba baskilari konusmalari nasildi?
3. İs yerindeki insanlarin davranislari nasildi?
4. Erkeler tarafindan yaklasim hangi gozle oldu?
5. Tek basina cocuk buyutmek nasildi?
Bunlar suan aklima gelenler . Kisacasi yaşadığınız zorluklar nelerdi. Bu arada isim var . 25 yasindayim . Cevap veren arkadaslara simdiden tesekkurederim.
Benim 2 yıllık evliliğim var. 6 aylik birde bebegim. Bebegimin dogumuna 1 ay kala esimle problem yasamaya basladik ve beni bosanma karari almaya bir nevi zorladi. Simdi kucucuk bebegimle ailemin yanindayim.
Beni merakettigim konu bosandiktan sonrasi. Aklimda hep su sorular var . Bosanan ve benim durumumda olan arkadaslar cevap verirse cok mutlu olurum.
1. Bosandiktan sonra bebeginiz buyudugunde babasini sordu mu?
2. Bosandiktan sonra akraba baskilari konusmalari nasildi?
3. İs yerindeki insanlarin davranislari nasildi?
4. Erkeler tarafindan yaklasim hangi gozle oldu?
5. Tek basina cocuk buyutmek nasildi?
Bunlar suan aklima gelenler . Kisacasi yaşadığınız zorluklar nelerdi. Bu arada isim var . 25 yasindayim . Cevap veren arkadaslara simdiden tesekkurederim.