• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmış bayanlara soruyorum?

minik_mucize

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2011
514
62
98
Selam sevgili kk üyeleri. Benim merakettigim bir konu var.
Benim 2 yıllık evliliğim var. 6 aylik birde bebegim. Bebegimin dogumuna 1 ay kala esimle problem yasamaya basladik ve beni bosanma karari almaya bir nevi zorladi. Simdi kucucuk bebegimle ailemin yanindayim.
Beni merakettigim konu bosandiktan sonrasi. Aklimda hep su sorular var . Bosanan ve benim durumumda olan arkadaslar cevap verirse cok mutlu olurum.
1. Bosandiktan sonra bebeginiz buyudugunde babasini sordu mu?
2. Bosandiktan sonra akraba baskilari konusmalari nasildi?
3. İs yerindeki insanlarin davranislari nasildi?
4. Erkeler tarafindan yaklasim hangi gozle oldu?
5. Tek basina cocuk buyutmek nasildi?
Bunlar suan aklima gelenler . Kisacasi yaşadığınız zorluklar nelerdi. Bu arada isim var . 25 yasindayim . Cevap veren arkadaslara simdiden tesekkurederim.

bende erken evlilik yaptım 20de evlendim 22 yaşında boşandım çocucgum olmamasına rağmen zor bir sürectı ama çalıştığım ve kendi ayaklarım üzerinde durduğum için atlattım suan 30 yaşındayım ve evliyim. tabi bu süreçte faydalanmak isteyen okadar ınsan oldukı allah yardımcın olsun güç kuvvet versin.

Bu durumdan faydalanmak isteyenler cok oldu derken? Evlenip bosanmis olmanizdan dolayi ne gibi bi faydalanma olabilirki? Merak ettim.

Bu durumdan faydalanmak isteyenler cok oldu derken? Evlenip bosanmis olmanizdan dolayi ne gibi bi faydalanma olabilirki? Merak ettim.

nasıl ne gibi faydalanmak bizim türk erkeklerini bilmiyor musun evlenip boşanmış nasılsa diyip yanaşmaları, ki bu durum çok meşhur bir durumdur

Kolay lokma diye algiliyorlar demekki.. Kadin olmak zor gercekten. Is ciddiye binene kadar evlenip bosanmis olduguni söylemesende bi süre sonra mecburen söylemek zorundasin sanirim.. Eh sonrasinda da o erkegin istekleri degisebilir.

bende 25 yasında bosandım cocugum yok evet yararlanmak isteyenler olabiliyo bu durumundan ama sen sınırlarını cizersen bi sey olmuo calısıyorum iş yerimde kimse bilmio bosandıgımı gerekmedikce kimseye söylemem ben mutluyum bosandıgım için

bende erken evlilik yaptım 20de evlendim 22 yaşında boşandım çocucgum olmamasına rağmen zor bir sürectı ama çalıştığım ve kendi ayaklarım üzerinde durduğum için atlattım suan 30 yaşındayım ve evliyim. tabi bu süreçte faydalanmak isteyen okadar ınsan oldukı allah yardımcın olsun güç kuvvet versin.

nasıl ne gibi faydalanmak bizim türk erkeklerini bilmiyor musun evlenip boşanmış nasılsa diyip yanaşmaları, ki bu durum çok meşhur bir durumdur
Bu erkekler bizi her yonden zorluyorlar. Evleniyorsun zorluyorlar. Bosaniyorsun yine zorluyorlar biz kadinlarin isi cok zor. Bu yuzden cok korkuyorum bide kucuk bir cocugum var.

Bu erkekler bizi her yonden zorluyorlar. Evleniyorsun zorluyorlar. Bosaniyorsun yine zorluyorlar biz kadinlarin isi cok zor. Bu yuzden cok korkuyorum bide kucuk bir cocugum var.

canım hiç korkma sen sağlam olduktan sonra hiç bişey olmaz, ayaklarının üzerinde duruyorsun ne güzel, ailende arkandaysa daha ne isterki insan

. Bosandiktan sonra bebeginiz buyudugunde babasini sordu mu? 5.5 yasında be bıyolojık babasını bılmıyor , 3 senedır evlıyım ben
2. Bosandiktan sonra akraba baskilari konusmalari nasildi? benı destekledıler
3. İs yerindeki insanlarin davranislari nasildi? normaldi
4. Erkeler tarafindan yaklasim hangi gozle oldu? bi fark olmadı olsa olsa çok gözde olmuştum çokta hoşuma gitmişti
5. Tek basina cocuk buyutmek nasildi? zordu her bayram dugunde yuregım burkuluyordu
vehasıl kelam dedım ben evlılık kurumundan uzak kalmıyım bır daha evleneyım, bosandıktan sonrakı ılk ılıskımıde evlılıkte sonuclandırdım

farklı düşün
nasıl ne gibi faydalanmak bizim türk erkeklerini bilmiyor musun
Ailem arkamda cok şükür. Insan ister istemez korkuyor iste.

herkonuda dik olmalısın ve kendine güvenmelisin bir kere korkar geri adım atarsam hayatın daha zor olur başarabilirsin

. Bosandiktan sonra bebeginiz buyudugunde babasini sordu mu? 5.5 yasında be bıyolojık babasını bılmıyor , 3 senedır evlıyım ben
2. Bosandiktan sonra akraba baskilari konusmalari nasildi? benı destekledıler
3. İs yerindeki insanlarin davranislari nasildi? normaldi
4. Erkeler tarafindan yaklasim hangi gozle oldu? bi fark olmadı olsa olsa çok gözde olmuştum çokta hoşuma gitmişti
5. Tek basina cocuk buyutmek nasildi? zordu her bayram dugunde yuregım burkuluyordu
vehasıl kelam dedım ben evlılık kurumundan uzak kalmıyım bır daha evleneyım, bosandıktan sonrakı ılk ılıskımıde evlılıkte sonuclandırdım
Ne guzel karsiniza istediginiz gibi biri cikmis. Benim anladigim cocugunuz 2.5 yasindayken evlenmissiniz o zamana kadar hic sordu mu babasini?

Ne guzel karsiniza istediginiz gibi biri cikmis. Benim anladigim cocugunuz 2.5 yasindayken evlenmissiniz o zamana kadar hic sordu mu babasini?
2.5 yasındayken evlendım ama 1 yasından berı suankı esımle beraberdım
hıc sormadı babam neden bızde kalmıyor benım babam nerede dıye
abımler cok yogun calısıyor babamlarda oyle sanırım ıste fılan dıye dusundu
sımdı kı esımden bahsedıyorum onu sık sık gormeye eve gelırdı 2 gunde bır veya her gun gıbı o sebeble hıc soru sormadı bana
oglum 2 aylıkken ayrıldım bıyolojık babadan

Benim 2 yıllık evliliğim var. 6 aylik birde bebegim. Bebegimin dogumuna 1 ay kala esimle problem yasamaya basladik ve beni bosanma karari almaya bir nevi zorladi. Simdi kucucuk bebegimle ailemin yanindayim.
Beni merakettigim konu bosandiktan sonrasi. Aklimda hep su sorular var . Bosanan ve benim durumumda olan arkadaslar cevap verirse cok mutlu olurum.
Bunlar suan aklima gelenler . Kisacasi yaşadığınız zorluklar nelerdi. Bu arada isim var . 25 yasindayim . Cevap veren arkadaslara simdiden tesekkurederim.

Ben bebeğimi yalnız büyütüyorum hamileyken ayrıldım. Hiç bir şekilde göstermiyorum çocuğumu o kişiye. Kızımın hayatındaki tek erkek babam ona çok bağlı. Şuan 2 yaşında ve son zamanlarda dışarı çıktığımızda çocukları babalarıyla gördüğünde durup onları izliyor eve geldiğinde baba diyor sürekli. Eksikliğini hissediyor ama yapabileceğim bir şey yok. Elimden geldiğince hem anne hem baba olmaya çalışıyorum. Tüm akraba eş-dost çıkardım hayatımdan kimseye benim özel hayatıma karışma hakkını vermem asla.
Sende çocuğun için öyle yapmalısın ona laf getirtmemen lazım bence.

Ben bebeğimi yalnız büyütüyorum hamileyken ayrıldım. Hiç bir şekilde göstermiyorum çocuğumu o kişiye. Kızımın hayatındaki tek erkek babam ona çok bağlı. Şuan 2 yaşında ve son zamanlarda dışarı çıktığımızda çocukları babalarıyla gördüğünde durup onları izliyor eve geldiğinde baba diyor sürekli. Eksikliğini hissediyor ama yapabileceğim bir şey yok. Elimden geldiğince hem anne hem baba olmaya çalışıyorum. Tüm akraba eş-dost çıkardım hayatımdan kimseye benim özel hayatıma karışma hakkını vermem asla.
Sende çocuğun için öyle yapmalısın ona laf getirtmemen lazım bence.
neden gorusturmuyorsun babasıyla?
yasal olarak hak aramıyorlarmı?
herkezın ayrılısı elbette farklı benım eskı esım bır kadın ıcın terk etmıstı bızı
sanırım yuzu tutmadı ve hıc aramadı ,
fakat ılk zamanlarda elbette arasaydı gosterırdım
fakat suanda 5.5 sene sonra anca avucunu yalar

Zaten ailem arkamda akrabalarim bir laf soyleyemez. Ben bebegimi gormek isterse gosterme taraftariyim . Bebegim icin onemli ama gel gorki 2 defa geldi gormeye dahada gelmedi yapacak birsey kalmiyor o zaman. Ama etrafindaki insanlara kendisini hep madur cocugunu ozleyen baba profili ciziyor.

neden gorusturmuyorsun babasıyla?
yasal olarak hak aramıyorlarmı?
herkezın ayrılısı elbette farklı benım eskı esım bır kadın ıcın terk etmıstı bızı
sanırım yuzu tutmadı ve hıc aramadı ,
fakat ılk zamanlarda elbette arasaydı gosterırdım
fakat suanda 5.5 sene sonra anca avucunu yalar

Bizde tam aksine ayrılan bendim. Beni hamileyken öldüresiye döven adama çocuk falan göstermem. Doğumdan sonra çok yalvardı bir kaç kez dışarda denk geldik ama mümkün değil artık yok ona çocuk falan yaşı genç gitsin bi yuva kursun kendine bizi unutsun istiyorum. O istediği yere başvursun isterse tüm dünyayı yığsın kapıma.

Bizde tam aksine ayrılan bendim. Beni hamileyken öldüresiye döven adama çocuk falan göstermem. Doğumdan sonra çok yalvardı bir kaç kez dışarda denk geldik ama mümkün değil artık yok ona çocuk falan yaşı genç gitsin bi yuva kursun kendine bizi unutsun istiyorum. O istediği yere başvursun isterse tüm dünyayı yığsın kapıma.
yarın oburgun basımıza gelır dıye soruyorum
yasal olarak bırsey yapmıyormu pekı
cunku velayetı bıle elınızden alabılır ha tabı sız durumları ıspat edersenız alamazlarda basınızı epey agrıtabılır
benımkı hıc aranmadı rahatım ama bılgı olsun dıye soruyorum kusura bakma eşeliyor gibi olmayalım

1-) ben bu yönden biraz şanslıyım benim oğlum herşeyin farkında(baba gittiğinde 11 yaşında idi ) babayı istediği zaman görüyor çünkü 13 yaşında
2-) Ağzı olan konuşuyor kimseye hesap vermek zorunda değilim
3-) Hepside biliyor hepside kardeşi ablası gibi seviyor beni
4-)Ben istemediğim sürece kimse bana yan gözle bile bakamaz
5-)İşte benim için en zoru tek başına büyütmek(baba var ma sadece baba kimliğine bürünmüş bir adam adam bile değilde oğlan büyüdükçe zaten nasıl bir insan olduğunu kendi gözeleri ile görüyor) çünkü küçükken sözünü dinliyor ne verirsen yer içer ama ergenlik malasef biraz daha sorunlu geçiyor önce gözünün önünde iken şimdi takip etmek zorundayım nere gitti kimle gitti ne yaptı ne yedi ne içti vs vs çünkü ortalık çok kötü

ama şükür ailem ne kadar arkamda olsada kendi ayaklarımın üzerinde dursamda oğlum için yine endişe içindeyim

rabbim herkese güç kuvvet versinn

yarın oburgun basımıza gelır dıye soruyorum
yasal olarak bırsey yapmıyormu pekı
cunku velayetı bıle elınızden alabılır ha tabı sız durumları ıspat edersenız alamazlarda basınızı epey agrıtabılır
benımkı hıc aranmadı rahatım ama bılgı olsun dıye soruyorum kusura bakma eşeliyor gibi olmayalım
Yok sorun değil. Kendisi ailevi ve kişisel meselelerden dolayı yaklaşamıyor bize artık. Sizin eşiniz sizi kendisi terk etmiş arayıp sormamış onun sizin üstünüzde bi hakkı olmadığından artık olurda işin içine mahkeme girerse sorun açamaz başınıza.

Back
X