• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmış bayanlara soruyorum?

Evlilik kadina toplumsal statu kazandirirmis.ilkel beyinler
Bir sekilde hicbir zaman kendimi birinin karısı olamayacagimin bilincindeydim.sadece bunu bazen unutuyorum.o kadar

Resmen birebir aynı şeyleri yasamisiz. Benimle iletişimi kesen arkadaşım da boşandı. Ben de aldatildigimi ogrendigimde Bebeğimi kaybettim. Canım ben ikinciye evlendim bir kızım oldu. Şimdi mutluyum şükür. Cok acı çektim ama artık iyiyim. Dünyanın en mükemmel en başarılı kadın olsan da bu ülkede dul kadın olmak çok zor. Cok mutlu olursun inşallah
Mutlu sonlar da varmis demek.
Evlenecegime inanmiyorum. 2.kez bosanirim gibime geliyor. Ilk esime de soylemistim senden ev araba altin zivir istemiyorum dugunleri sevmiyorum hele kabarik gelinliklikleri asla.
Tek istegim beni aldatmaman. Ölene dek tek bir kadina asik olabilir misin ? Tek bir bedenle yetinebilir misin ?
8.ayda aldatti. Cok mutevazi bir istekti oysa ki . tirnaklarimin arasina igneler batti.
Asla hicbir erkege guvenemeyecegim..ve ben ilk evliligimdeki gibi paranoyakca telefon dökümleri, mesajlar ve tras cantasindan cikan kullanilmis prezarvatiflerle ugrasamam

Evlenecegime inanmiyorum. 2.kez bosanirim gibime geliyor. Ilk esime de soylemistim senden ev araba altin zivir istemiyorum dugunleri sevmiyorum hele kabarik gelinliklikleri asla.
Tek istegim beni aldatmaman. Ölene dek tek bir kadina asik olabilir misin ? Tek bir bedenle yetinebilir misin ?
8.ayda aldatti. Cok mutevazi bir istekti oysa ki . tirnaklarimin arasina igneler batti.
Asla hicbir erkege guvenemeyecegim..ve ben ilk evliligimdeki gibi paranoyakca telefon dökümleri, mesajlar ve tras cantasindan cikan kullanilmis prezarvatiflerle ugrasamam
Öyle biri çıkar karşına ayakların yerden kesilir.. Umarım çok mutlu olursun. Sevgiler

Ya çocuklar nerde sevgi görüyorsa ona inanır benim için hiç zor değil hepsi aşılıyor çok zor zamanlarımız oldu ama emin olun mutsuz kavga dolu ailedense huzur dolu anne kucağı daha iyidir benim annem hayatını bize adadı sabırla güzellikle işleyin çocuğunuzu sizin aileniz sevgi gösterdkçe ztn ne dense unutur sevgi herşeyi unutturan tek şey haytta . Engel olmamakla en doğrusunu yaptınız çocuklarda bireydir neticede söylenenleri duysada dediğim gibi nerde mutluysa ona inanır içiniz rahat olsun

Ayrıca şunu söylemek istiyorum hani çocuk değil artık yetişkin bir kadın olarak dul olmak zor evet ama hani biz bu süreci yaşadığımızda çok daha zordu sülale hani buna ölüm gibi bir şey gözüyle bakıyordu artık eskisi gibi değil bu durumlar sadece şöyle zor yıpranan kadının hayatına bir adam olması çocuğunu bu güvensizlik ortamında ona emanet etmesi zor anne doğuluyor baba olunuyor maalesef sizin çocuklarınızı el üstünde tutacak insanlar olur inş diye dua ediyorum ve bu süreçlerin geçeceğine emin olduğumu söylüyorum sadece
Cevabin ve ilgin icin cok tesekkurederim. 25 yasindaydim kucagima aldim bebegimi. Zor donemlerdi çok sukur ailemin destegiyle atlattim. Allah razi olsun umarim herseyin hayirlisini verir Allah.

Selam sevgili kk üyeleri. Benim merakettigim bir konu var.
Benim 2 yıllık evliliğim var. 6 aylik birde bebegim. Bebegimin dogumuna 1 ay kala esimle problem yasamaya basladik ve beni bosanma karari almaya bir nevi zorladi. Simdi kucucuk bebegimle ailemin yanindayim.
Beni merakettigim konu bosandiktan sonrasi. Aklimda hep su sorular var . Bosanan ve benim durumumda olan arkadaslar cevap verirse cok mutlu olurum.
1. Bosandiktan sonra bebeginiz buyudugunde babasini sordu mu?
2. Bosandiktan sonra akraba baskilari konusmalari nasildi?
3. İs yerindeki insanlarin davranislari nasildi?
4. Erkeler tarafindan yaklasim hangi gozle oldu?
5. Tek basina cocuk buyutmek nasildi?
Bunlar suan aklima gelenler . Kisacasi yaşadığınız zorluklar nelerdi. Bu arada isim var . 25 yasindayim . Cevap veren arkadaslara simdiden tesekkurederim.

Merhaba. ben de boşandım ama çocuğum yok. boşandıktan sonra akrabalar hiç birşey demedi. hoş arkadan konuştularsa bilemiyorum :) ama yüzüme karşı cesaret edemezler birşey demeye. çünkü bu benim hayatım herşeyden önce. çok yakın çevrem ve arkadaşlarım, iş arkadaşlarım destek oldular. hep olumlu yönden konuşmalar ve pozitif düşüncede insanlar yanımdaydı. 1 ayda ben atlattım. psikolojik destek de görüyordum ama o sürede.

erkeklerin bakış açısı da değişiyor insandan insana. kimi, a bu nasıl olsa evlendi ayrıldı rahat bir ilişki olur düşüncesi içinde. benim ayrıldıktan sonra görüştüğüm insanlarda bu tip yaklaşım sezdiğimde, direk restimi çekiyordum. boşandım diye herşeyi yapacak bir insan değilim nihayetinde.
işin özü sen kendini bilirsen, karşındaki insanlarda sana ona göre davranır.

Selam sevgili kk üyeleri. Benim merakettigim bir konu var.
Benim 2 yıllık evliliğim var. 6 aylik birde bebegim. Bebegimin dogumuna 1 ay kala esimle problem yasamaya basladik ve beni bosanma karari almaya bir nevi zorladi. Simdi kucucuk bebegimle ailemin yanindayim.
Beni merakettigim konu bosandiktan sonrasi. Aklimda hep su sorular var . Bosanan ve benim durumumda olan arkadaslar cevap verirse cok mutlu olurum.
1. Bosandiktan sonra bebeginiz buyudugunde babasini sordu mu?
2. Bosandiktan sonra akraba baskilari konusmalari nasildi?
3. İs yerindeki insanlarin davranislari nasildi?
4. Erkeler tarafindan yaklasim hangi gozle oldu?
5. Tek basina cocuk buyutmek nasildi?
Bunlar suan aklima gelenler . Kisacasi yaşadığınız zorluklar nelerdi. Bu arada isim var . 25 yasindayim . Cevap veren arkadaslara simdiden tesekkurederim.

oncelikle ben de size bir soru sormak isterim, siz kari koca olarak bosandiniz diye neden cocuk da babasindan bosaniyor? pekala baba evlat olarak iliskileri devam edebilir.

2- benim bosanmamla ilgili hickimseyle tek kelime konusmam.
3- herhangi bir insana hesap vermem.
4- hayatimda arkadas olarak var olan erkek icin benim bosanmis yahut evli olmamin bir manasi yoktur, arkadas cinsiyetsiz ve medeni durumsuzdur.
5- kadin guclu bir anne ise tek basina yahut evli hicbir fark yoktur.

oncelikle ben de size bir soru sormak isterim, siz kari koca olarak bosandiniz diye neden cocuk da babasindan bosaniyor? pekala baba evlat olarak iliskileri devam edebilir.

2- benim bosanmamla ilgili hickimseyle tek kelime konusmam.
3- herhangi bir insana hesap vermem.
4- hayatimda arkadas olarak var olan erkek icin benim bosanmis yahut evli olmamin bir manasi yoktur, arkadas cinsiyetsiz ve medeni durumsuzdur.
5- kadin guclu bir anne ise tek basina yahut evli hicbir fark yoktur.

Bu konuyu actigim zaman babasi çocuğuumuzu hic bis sekilde gormedi gormekte istememisti. (Ki bu 1 bucuk yil surdu) ben bagini kopardigi icin o soruyu yöneltmiştim. Gormesini engel olmak istediğimden sormadim. Gorsun diyede cabaladim ve simdi gormeye basladi babasi. Umarim cevabim yeterli olmustur. Sizde bosandiniz galiba. Ne mutlu guclu oldugunuza sevindim.

Merhaba. ben de boşandım ama çocuğum yok. boşandıktan sonra akrabalar hiç birşey demedi. hoş arkadan konuştularsa bilemiyorum :) ama yüzüme karşı cesaret edemezler birşey demeye. çünkü bu benim hayatım herşeyden önce. çok yakın çevrem ve arkadaşlarım, iş arkadaşlarım destek oldular. hep olumlu yönden konuşmalar ve pozitif düşüncede insanlar yanımdaydı. 1 ayda ben atlattım. psikolojik destek de görüyordum ama o sürede.

erkeklerin bakış açısı da değişiyor insandan insana. kimi, a bu nasıl olsa evlendi ayrıldı rahat bir ilişki olur düşüncesi içinde. benim ayrıldıktan sonra görüştüğüm insanlarda bu tip yaklaşım sezdiğimde, direk restimi çekiyordum. boşandım diye herşeyi yapacak bir insan değilim nihayetinde.
işin özü sen kendini bilirsen, karşındaki insanlarda sana ona göre davranır.
Zamam her seyi çözüyor . Güçleniyor insan ve herseye karsi kendisini koruyor.

Boşandığım günden beri Erkek kadın hiç kimseye sonsuz güvenmem. Herkesin hata payı olduğunu her an ortaya çıkabileceğini düşünürüm. Ortaya çıktığında da pişmansa ve afedilecek birşeyse affederim. Kimseye güvenmemek güçlü olmanın ilk adımı bence.

Sizin yazdığınızda birşey dikkatimi çekti, tabii ki adamın karakterinde olmasa yapmazdı ama acaba aldatmaması için söz almaya çalışılmasa daha mı doğru olur? O sizden söz alma ihtiyacı hissetmemiştir mesela değil mi? Biz de hissetmesek yada korktuğumuzu göstermesek daha iyi olur sanki?

Karşınıza huzur veren biri çıkar inşallah zamanla..

Back
X