- 8 Şubat 2011
- 514
- 62
- 98
- Konu Sahibi minik_mucize
-
Amin bakalim insallah benim bebegimde anlar beni1-) ben bu yönden biraz şanslıyım benim oğlum herşeyin farkında(baba gittiğinde 11 yaşında idi ) babayı istediği zaman görüyor çünkü 13 yaşında
2-) Ağzı olan konuşuyor kimseye hesap vermek zorunda değilim
3-) Hepside biliyor hepside kardeşi ablası gibi seviyor beni
4-)Ben istemediğim sürece kimse bana yan gözle bile bakamaz
5-)İşte benim için en zoru tek başına büyütmek(baba var ma sadece baba kimliğine bürünmüş bir adam adam bile değilde oğlan büyüdükçe zaten nasıl bir insan olduğunu kendi gözeleri ile görüyor) çünkü küçükken sözünü dinliyor ne verirsen yer içer ama ergenlik malasef biraz daha sorunlu geçiyor önce gözünün önünde iken şimdi takip etmek zorundayım nere gitti kimle gitti ne yaptı ne yedi ne içti vs vs çünkü ortalık çok kötü
ama şükür ailem ne kadar arkamda olsada kendi ayaklarımın üzerinde dursamda oğlum için yine endişe içindeyim
rabbim herkese güç kuvvet versinn
Benim davam daha gorulmedi babasi gormeye gelmiyor. Bunun mahkeme onundeki etkisi nasil oluyor kusura bakmayin merakettimYok sorun değil. Kendisi ailevi ve kişisel meselelerden dolayı yaklaşamıyor bize artık. Sizin eşiniz sizi kendisi terk etmiş arayıp sormamış onun sizin üstünüzde bi hakkı olmadığından artık olurda işin içine mahkeme girerse sorun açamaz başınıza.
Haklisiniz ama gormek istemeyen babayida zorlayamam. Bende gorsun isterim ama o cocugunu dusunmuyor sehrini bile degistirdi.Mahkeme sürecinde çocuklar genellikle anneye veriliyor ve babayla belli zamanlarda görüşmesi yönünde karar alınıyor.. babasız çocuk büyütmek elbette zordur ama aranızdaki problemleri çocuğa yansıtmamak gerekir diye düşünüyorum.. bebeklikten ayrı yaşamanız daha avantajlı ama babasıyla da sürekli görüşürse işiniz daha kolay olabilir..
Dul kadına açık kapı muamelesi yaparlar canım ilişkiye müsait gözükür hatta tacizler gel senin erkeğe ihtiyacın vardır nezamandır..........miyosundur özlemişsindir şeklinde olur yani gerçek bu tabi biraz içe kapanık biriysenBu durumdan faydalanmak isteyenler cok oldu derken? Evlenip bosanmis olmanizdan dolayi ne gibi bi faydalanma olabilirki? Merak ettim.
Kendini savunabiliyorsan ne alaaDul kadına açık kapı muamelesi yaparlar canım ilişkiye müsait gözükür hatta tacizler gel senin erkeğe ihtiyacın vardır nezamandır..........miyosundur özlemişsindir şeklinde olur yani gerçek bu tabi biraz içe kapanık biriysen
Size acik acik boyle soylediler mi? Allah bizi boylelerinden korusun.Kendini savunabiliyorsan ne alaa
Çok şükürki hayır ayrılanlar yazsın yazmışsın ama ben evliyim 12 senedir annem çok genç dul kaldı biz sonradan öğrendik bunları tabiiSize acik acik boyle soylediler mi? Allah bizi boylelerinden korusun.
Allah kimsenin basina vermesin. Annenizede helal olsun onlara karsi gelebilmis.Çok şükürki hayır ayrılanlar yazsın yazmışsın ama ben evliyim 12 senedir annem çok genç dul kaldı biz sonradan öğrendik bunları tabii
1. Bosandiktan sonra bebeginiz buyudugunde babasini sordu mu?
2. Bosandiktan sonra akraba baskilari konusmalari nasildi?
3. İs yerindeki insanlarin davranislari nasildi?
4. Erkeler tarafindan yaklasim hangi gozle oldu?
5. Tek basina cocuk buyutmek nasildi?
Cevabiniz ve tavsiyeleriniz icin tesekkurederim.Benim de ikinci evliliğim. Çocuğum yok ancak diğer sorularınıza cevap vereyim.
Eş dost akrabalar acıyarak yaklaştılar başta. Fakat kararlı bir duruş sergiler ve bu konu açıldığında tavrınızı koyarsanız bir süre sonra normal karşılamaya başlıyorlar. Fakat siz bu deneyimden dolayı kendinize acırsanız herkes üzerinize gelir, evlenmeniz için baskı yaparlar. Kendinize acımayın, boşanmak dünyanın sonu değil ve sizin durumunuzda olup da hayatını düzene koyan bir sürü kadın var.
İş yerinde kadınlar için dedikodu malzemesi erkekler için kolay lokma olarak görülebilirsiniz. Bu durum gözünüzü korkutmasın. Yine iş sizde bitiyor. İnsanlarla aranıza gerekli mesafeyi koyarsanız herkes haddini bilecektir bilmeyenlere de bildirin çekinmeyin.
Evli ya da bekar fark etmiyor erkekler her kadında şansını deneyebiliyorlar ne yazık ki. Boşanmış olmak bu durumu biraz daha kolaylaştırıyor sadece. Bazıları samimi olmaya şakalar yaparak size yaklaşmaya çalışabilirler. Onlara en başından net bir duruş sergilerseniz bir süre sonra vazgeçerler zaten. Umarım her şey istediğiniz gibi olur.
Sen sansliymisin is yerini degistirmissin benim boyle bir sansim yok. Birde biz ayni yerde calisiyorduk kimbilir neler anlatmistir orada ki insanlara.Bnde cocuk yok ama.diger konularda fikrimi soyleyeyim. Is yerinde yeni ise gectigim icin.sorun olmadi. Eski okulumda mudure kimlik.degisikligini bildirdikten sonra asilmisti alenen ve donemi.zor bitirip kosar adim.uzaklastim. ne kadar dik durup laf soyletmesemde bakislari midemi bulandiriyordu. Akrabalarimi hayatimdan sildim.bir tekmede biz.vuralim modundalar cunku. Erkeklerde evli bekar dul farketmiyo herkese asiliyor artik. Erkeklere durusunuda sen belirliyosun,bn izin vermedigim surece kimse bulasamaz bana. Allah yardimcin olsun canim.bebeginle guzel gunlerin olsun.
Tavsiyen icin tesekkurederim Allah bize kolaylik versin.Ben 4 yil oldi bosandim kizim babasini unuttu ne ariyor ne soruyor sadecenetkileniyor.baba kelimesindan.is yerinde ki erkekler benim.basima en az 3.4 tane geldi hemen.yanasmak istiyorlar tabi biz nasilsa bosanmis bir.bayaniz.onlar icin cok dikkatli ve sert.olmalisin.bu.konuda.cnm.allah yardimcin olsun
Basiniz sagolsun . Insallah bende bebegimi iyi yetistirebilirim.eşimi kaybettim tek başıma çocuğumuda bakıyorum alnız aillelerim yanımda destekler kimsede birşey yapamaz alnını karışlarım aslan gibi ol kimseyi o konuma getirme sen dik olursan kimse birşey yapamaz çocukta büyür herkesin illa babası olacak diye birşey yok...sadece mutlu huzurlu olsun yeter yurtdışında çok bekar anne var ve çocukları iyi eğitimli özgüvenli çocuklar kavga dövüş olacağına hiç olmasın
türkiyede tereddüt ediyorlar ama hiç gerek yok en iyi şekilde yetiştirisin korkma...sağol bu aradaBasiniz sagolsun . Insallah bende bebegimi iyi yetistirebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?